وقتی حسابداری میخوندم یه استادی داشتم به نام خانوم وثیرش که به جرات نود درصد دستاورد هایی که بدست آوردم رو مدیون ایشون هستم.
ایشون یه روش جالب برای آموزش حسابداری داشتند. میخواستن چند تکنیک رو آموزش بدن. شیوه ی ثبت زدن به هر روش رو کنار هم توضیح میدادن. این باعث میشد ما بتونیم مقایسشون کنیم و راحت تر متوجه بشیم.
وقتی هم خواستم زبان بخونم دیدم ای جی هوگ دقیقا همین روش رو در آیتم های POV پیاده کرده. برای همین موضوع من از این روش برای درک بهتر چیزهای دیگه هم استفاده کردم.
برای اطلاعات بیشتر ویدئو رو ببینید.
ویدئو
لینک این ویدئو در تلگرام
لینک این ویدئو در اینستاگرام
آقا کامبیز
عالی بود.
ولی کتاب سه جلدی Grammar In Use، از این موارد، بسیار داره. حتی درس هایی رو فقط به این مقایسه ها اختصاص داده.
البته می دونم شما کتاب گرامر اصلاً نخوندی و شاید این کتاب ها رو نگاه نکردی.
مثل همیشه عالی آقا کامبیز
واسه من یادگیری با مقایسه در ابتدا اصلا جواب نمیده
کلمات رو جدا جدا و تو متن یا فیلم یا … میبینم و یاد میگیرم و در بیشتر مواقع کلمات مشابه و … رو هم به همین روش یاد میگیرم و بهشون بر میخورم و اصلا هم توجه نمیکنم که شبیه قبلی بود یا نه ولی وقتی قبلی رو یه جا دیگه میبینم کاملا میتونم از هم تشخیصشون بدم
یعنی در واقع اصلا توجه نمیکنم که شبیه قبلی بوده یا نه
اگه هم نتونم تشخیص بدم در اون لحظه با یه مقایسه ساده یادشون میگیرم
ولی اگه بیام از اول کلمات شبیه رو در بیارم و بخونمشون نه، واسه من اصلا اینجوری جواب نمیده و خیلی یادگیری اون کلمات رو واسم سخت میکنه
البته خوب هر کسی روش خاص خودشو داره
How nice that you now as a teacher, remember and mention your mentors with gratitude, those names who influenced you on your path of learning. This makes a greater teacher out of you. May she rest in peace and be always rememeberd in the fine way you did