داستان و رمان خوانی

سلام دوستان امیدوارم روزای قشنگی رو بگزرونین .
ی سوالی که دهنمو درگیر کرده اینه که آیا گوش دادن به داستان و رمان واقعا باعث میشه سطح زبان فرد بره بالا ؟ .
من ی مدتی هست که بنا به خواسته ای جی هوگ دارم داستان میخونم ولی همیشه یه سری کلمه هست که معنی شو ندونی ولی ای جی تو این موقعیت داره میگه فقط بخون و از دیکشنری استفاده نکن . از طرفیم نمیتونم به خودم بقبولونم که واقعا میشه خود ب خود کلمه هارو یاد گرفت . میشه کمکم کنید؟

این تاپیک مربوط به فصل« گرسنگی در حد مرگ خانواده » در نرم‌افزار «زیبوک» است. کتاب: « چارلی و کارخانه شکلات سازی »

4 پسندیده

من تا اونجایی که به ای جی گوش دادم شنیدم میگه اگه کلمه ای رو بلد نیستی توی دیکشنری سرچ کن :thinking: خوب شاید منظورش این باشه که کم کم وابستگیت رو از دیکشنری کم کنی. و خودت معنیش رو حدس بزنی. اینقدر هم نمیخواد سختگیری کنی که یه روزه دیکشنری رو بذاری کنار کم کم از دیکشنری فارسی فاصله بگیر و از انگلیسی بعد تمام سعیت رو بکن بدون دیکشنری معنی رو متوجه بشی

3 پسندیده

سلام روزتون بخیر
جناب شما فرض کن بری تو یه شهر غریب و متوجه معنی جملاتشون نشی ولی کلمات رو میشنوین و فقط متوجه نمیشن به مروز زمان که گوش میدین میشه مثل بچه ی که تازه به دنیااومده و فقط میشنوه و شماهم اول گوش بدین و به مرورزمان راحت میتونید حرف بزنید چون کلمات براتون غریب نیست.
روزتون خوش و خرم

1 پسندیده

سلام دوست عزیز بله گسترده خوانی خیلی در یادگیری به شما کمک میکنه پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینین

تجربه دوست عزیزمون رو هم بخونین مفیده واقعا

3 پسندیده

پس باید فقط و فقط خودتو درگیر زبان کنی و مهم نیست که کلمه رو بدونی یا نه مثال بچه تازه متولد شده خیلی خوب بود ممنون

1 پسندیده

تشکر از مطالب مفیدی که به اشتراک گزاشتید . حس‌کردم مخاطب تک تک جمله هاش منم :sweat_smile:

1 پسندیده

اگه اینطور پیش برین تو عمل انجام شده قرار میگیرین و به مرور ماخودآگاه ذهنتون پراز کلمات و جملات و گرامر وراحت میتونین متوجه بشین و صحبت کنید…:hugs::blush:
موفق باشین بزرگوار

خواهش میکنم خوشحالم مفید واقع شده

برای من به شخصه از نظر prose خیلی کمک کرده. من تا حدود یک سال پیش بیشتر فقط فیلم و سریال نگاه می‌کردم، ولی الان بیشتر فقط کتاب می‌خونم و در حین خوندن کتاب هم به نسخه صوتی همون کتاب هم با سرعت بالا (1.7x) گوش می‌دم. ولی خب اگه از قبل بیشتر کلمات انگلیسی رو بلد نباشید و یه کتاب پیچیده رو بخونید ممکنه به مشکل بخورید.