سلام
به همراهای خوبِ زبانشناس!
هممون تا حالا حد اقل یک بار اسم لهجه بریتانیایی یا امریکایی رو شنیدیم. شنیدیم که میگن فلانی به فلان لهجه صحبت میکنه. اما کمتر شنیدیم کسی بگه فلانی به گویش بریتانیایی یا امریکایی صحبت میکنه. اما این که ما همچین چیزی رو نشنیدیم دلیل نمیشه وجود نداشته باشه =)))
لهجه و گویش یک سری تفاوت هایی دارن که توی این ویدیو به اونها میپردازیم
عالی بود و آموزنده
نه منم ویدئو یی دریافت نکردم
سلام
به ایشون اطلاع دادم
در حال اصلاح هستند
تازه من تو تالار هم نمیتونستم بیام مثل یه دفعه ی قبل تلاش کردم وارد تالار شدم کامنت هامم فرستاده نمیشد از داخل اپلیکیشن وارد شدم
سلام دوست عزیز مشکل رفع شد
سلام دوست عزیز. مشکل رفع شد
عالی بود! به نظر من لهجهی بریتیش لهجهی باکلاسیه!
بازم از این ویدئوی زیباتون ممنونم!
سلام بله خیلی ممنونم
ویدئو عالی بود لهجه ی بریتیش یه جورایی نمیدونم چرا منو یاد هرکول پوآرو میندازه البته اون لهجه ی فرانسوی داشت اما یه جورایی لهجه ی بریتیش منو یاد اون شخصیت میندازه جالب بود
بله حتما. ممنون از نظرتون دوست عزیز
ممنون از نظرتون دوست عزیز احتمالا سیبیل های شخص فرانسوی اول فیلم کم بی تاثیر نبوده
بله بله اما یه بار دیگه هم شما با آقای کشاورز تو ویدئو همکاری داشتید که لهجه ی بریتیش داشتید من به خدا اونجا یاد هرکول پوآرو افتادم اما دم نزدم عالی بود
بسیار عالی موفق و پیروز باشید برنامه ها برای من اوکی هست
با اینکه لهجه ی بریتیش به نظر من خیلی قشنگتر از لهجهی آمریکاییه اما جسارتاً فکر کنم لهجهی آمریکایی کاربردی تره یعنی یه جورایی جهانی تره بازم جسارت بنده رو ببخشيد چون من خودم لهجهی بریتیش رو خیلی دوست دارم ولی مجبورم آمریکایی رو ترجیح بدم
بله بنده هم با شما موافقم. مخصوصا در ایران که لهجه ی امریکن بسیار فراگیر تره و خب ساده تر هم هست و همینطور قابل درک تر. اما به نظر شخص بنده، لهجه بریتانیایی یک مقدار آکادمیک تره. در مباحث علمی و پژوهشی برای مثال…
خوب بود
خدا قوت
فایل متنش رو هم بذارید لطفا
ممنون