سلام وقت بخیر به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی کنن
طبق عکسی که فرستادم این درسی که برای دارم ثبت میکنم ترجمه یه خط قبل رو نشون میده و دلیلش هم تو عکس معلومه
چون یجایی برای یه خط چسبیده به معنی قبلی
این تاپیک مربوط به فصل «فصل 01» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. مجموعه «کتاب های خیلی ساده»، کتاب «مرگ سفید»
در جملهی قبل می گوید یک چاقو ، جلوی خود می بیند
و در جمله بعدی می گوید او میداند که اشتباه است ( وجود چاقو)
ولی در ترجمه نوشته او میداند که کارش اشتباه است در حالی که بحث کار درست نیست بلکه بحث موجودیت چاقو هست
این تاپیک مربوط به داستان «فرمانده مکبث» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
دوستان عزیزم سلام ، به نظرتون علت عدم هم خوانی متن پادکست اصلی All Ears English با صدای میشل و لندسی توی زبانشناس چی می تونه باشه ؟
سلام وقت بخیر
کدوم ایپزود این مشکل رو داره؟
تقریبا همه
به همکاران ارجاع میدم تا بررسی کنن
سلام. من دیروز مریض بودم و اصلا یادم به زنجیره نیود…اگر این این زخم ها رو بخرم میشه برای روز قبل بزنی؟ یا برای امروز میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
@sepide-str
این تاپیک مربوط به درس «احوالپرسی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «عبارات رایج انگلیسی »
سلام با آرزوی سلامتی
اگه بعدش نجات دهنده زنجیره بخرید عمل نمی کنه متأسفانه
یه راهی که دوستان پیشنهاد داده بودند و نمی دونم عمل می کنه یا نه اینه که تاریخ گوشیتون رو برگردونید به دیروز و زنجیره تون رو کامل کنید
یه نکته اینکه ۱۰ روز پشت سر هم زنجیره بزنید البته زنجیره وقتی آنلاین هستید تیک بخوره یه نجات دهنده زنجیره هدیه میده
سلام وقت بخیر قسمت پشتیبانی پیام داده بودین راهنماییتون کردم اگر پیام ما رو دریافت نکردید اطلاع بدید تا اینجا راهنماییتون کنیم
ممنونم… درسته من 10 روز داشتم زنجیره ولی بهم نجات دهنده نداد
اها فکر کردم پیام من واستون نیموده… اونجا بازم پیام گذاشتم نمیدونم اومده یا نه
سلام
خیر دیگه عمل نمیکنه متاسفانه
بله اومده اگر پاسخ منو دریافت نکردین قسمت پی وی به من پیام بدید لطفاً
سلام وقت بخیر
من به عنوان یک مبتدی باید از کدوم قسمت شروع کنم ممنون میشم پاسخگو باشید
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، لینک زیر میتونه براتون مفید باشه.
چرا کتاب become در لیست کتابهای بریتیش قرار گرفته است؟ در حالیکه در معرفی آن بیان شده امریکن
ممنون از اطلاع رسانی تون
بررسی و اصلاح میشه
سلام ، وقت بخیر. تو درس زمینلرزه دوره انگلیسی واقعی ، یه جا تو مکالمه میگه wead ولی تو درس واژگان میگه weed , هر دو یه معنی کرده
من سرچ کردم هیچ لغتی به اسم wead وجود نداره. تنها تنیجه ای که اورد، نام خانوادگی یه آقاهه بود. ولی weed هم یعنی علف هم یعنی ماریجوانا. گاهی وقتا اشتباه تایپیه.