کتاب خیلی خوبیه ولی این نسخه عکس و نمودار
داشته. چرا عکس هاش رو نذاشتید؟ همینجوریش هم درک مطالب سخت هست که اینم حذف کردید متاسفانه.
سلام وقت بخیر
ممنون بابت گزارشی که دادید.
متاسفانه همکاران زمان بارگذاری درست چک نکردن اما به همکاران ارجاع میدم تا در آینده عکسها گذاشته بشه.
فکر میکنم پخش فایل این درس در انتها مشکل داره و قطع میشه
این تاپیک مربوط به درس «آلیس، پری کوچولو» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان های مصور صوتی»، مجموعه «بسته ی پنجم»
بله درس رو چک کردم جمله آخر گفته نمیشه و قطع میشه.
به همکاران ارجاع میدم تا بررسی و اصلاح کنند.
عبارت I see , شما معنی کردین (دیدم)در حالی که معنی (فهمیدم) میدهد که پدر پپا میگه
I see , در دقیقه 3:43
این تاپیک مربوط به اپیزود «بهترین دوست» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کارتون «کارتون پپاپیگ»، «مجموعه اول»
سلام وقت بخیر برای این مورد به همکاران ارجاع میدم تا بررسی و اصلاح بشه.
He is also taking medicine…
در متن جابه جا نوشته شده و به این صورت هست :
He also is taking medicine…
این تاپیک مربوط به درس «زمان حال استمراری» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان های واقعی»، فصل «چاق، بیمار و تقریبا مرده»
سلام وقت بخیر زمان صوت رو هم بگید تا بررسی بشه
سلام زمان صوت ۳:۱۹
هست .
ممنون بابت گزارشتون
به همکاران منابع ارجاع میدم تا اصلاح بشه
در مورد هزار کالوکیشن لطفا در آخر هر مبحث کوییز ها رو هماضافه کنید
این تاپیک مربوط به «استعاره» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره « هزار کالوکیشن انگلیسی با 10 دقیقه در روز»
سلام وقت بخیر امکان اضافه کردن کوییز نیست متاسفانه
الان من تو نسخه ای که از سایتشون دانلود کرده بودم هم سطح امروز رو گذرونده بودم هم اشتراک ۶ ماهه پرداخت کرده بودم. منتها اینجوری انگار مختل هست اپلیکیشن. من نه سطحی که گذروندم و امتیازم رو میبینم نه می دونم ادامه اش کدوم قسمته و نه اعتبار پرداخت شده ام رو نشون میده!
سلام وقت بخیر کدوم اپ این مشکل به وجود اومده؟
اپ زبان آموزه درسته؟
اگر آره لطفاً اطلاعات اکانتون رو به پی وی من ارسال کنید تا بررسی کنم
چرا من حس میکنم ازکلمه big puddle صدای حرف دیگه ای میاد ؟؟؟ولی حرف نوشته نشده
این تاپیک مربوط به اپیزود «پرواز بادبادک» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کارتون «کارتون پپاپیگ»، «مجموعه اول»
بله درسته کلمه muddy جا افتاده به همکاران ارجاع میدم تا اصلاح بشه
خط اول بجای are نوشته شده ore
این تاپیک مربوط به «۴۲ - می توانم در مورد فیلم ها صحبت کنم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Word Skills»، «متوسط»
در پادکست به انگلیسی گوش بده قسمت1 rhubarb دقیقه ۲.۳۰ دوبار کلمه a gardener داخل متن تکرار شده
این تاپیک مربوط به درس «Rhubarb» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. پادکست «به انگلیسی گوش بده»، فصل «قسمت ۱»
سلام دوست خوبم ممنون بابت گزارش
به همکاران منابع ارجاع میدم تا اصلاح بشه