تعمیرگاه زبانشناس 📌

سلام این کارتون ترجمه نداره
بسیاری از دوره های زبانشناس ترجمه شده اند ولی بعضی دروس ترجمه ش کامل نشده یا هنوز ترجمه نشده
می توانید از طریق کاوش، به دوره های ترجمه شده دسترسی پیدا کنید

1 پسندیده

من از این درس چندتا جمله رو مفهومش رو متوجه نشدم در حالی که تک به تک لغات رو معنیش رو میدونستم
قبلا در اپ زبانشناس میشد جملات رو انتخاب کرد و در اپ دیگه ای ترجمه کرد ولی الان این امکان نیست و خیلی به مشکل میخورم.

این تاپیک مربوط به درس «تلفظ T و موارد دیگر» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی با ریچل»، فصل «مکالمه ی انگلیسی را در زندگی واقعی یاد بگیرید»

سلام وقت بخیر بله در نسخه فعلی قابلیت کپی به مشکل خورده همکاران درحال بررسی این مورد هستن

سلام و درود بر دوستان زبان‌شناس.
امیدوارم حالتون عالی باشه.

من بیش از یک سال است، پس از یکی از آبدیتهای اپ، اسکرول متنهام دچار مشکل شده و مثل قبل روان روی صفحه نمایش گوشیم حرکت نمیکنه بلکه تیکه تیکه می‌پره. هرچی به فکر خودم رسیده انجام دادم از تنظیمات خود آپ گرفته تا تنظیمات مربوط به صفحه نمایش و فونت در خود گوشی ولی درست نشد.
تیم خوب زبان شناس هم چندبار بهشون مشکلو گزارش دادم ولی گویا تیم فنی راهشو نمی‌دانستند.
مدل گوشیم آنر x9 5G
از دوستان خواهش دارم اگر مشکل مشترکی دارن یا راه حلی دارن اطلاع بهم بدن. خیلی ممنونم. :four_leaf_clover::four_leaf_clover::pray:

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
دوست عزیز در پایین صفحه سمت چپ یک گزینه داره (سه خط موازی) اگر هایلایت باشه یعنی خود کاربر باید متن رو حرکت بده ، اگر سه خط موازی به رنگ آبی باشه یعنی به قول گفتنی متن میپره، اگر روی سه خط آبی یک مثلث و یک حرف A نوشته شده باشه یعنی متن به صورت اتومات خودش حرکت میکنه، باید تنظیمات آپ زبانشناس روی حالت سوم باشه. اگر اینجوری هست و باز هم مشکل دارین یه راه حل سادش اینه که اپ رو حذف کنین و دوباره نصب کنین شاید جواب بده،

درود بر شما ممنون از جوابتون.

همه این موارد انجام داده‌ام ولی درست نشد. خیلی عجیبه، برای همین اینجا مطرح کردم ببینم کسی دیگه هم مشکل من را دارد و یا راه حل های دیگه چی می‌تونه باشه.
تشکر از شما.

منم با آپدیت آخر این مشکل برام پیش اومد.
و نسخه‌ی قبل از آپدیت رو پیدا کردم و نصب کردم و مشکلم حل شد.

2 پسندیده

ممنونم که اطلاع دادید. :pray:

1 پسندیده

سلام وقت بخیر

همکاران فنی روی اپلیکیشن ادغام شده ی زبان آموز و زبانشناس کار میکنن و بزودی اپ جدید منتشر میشه که میتونید از نسخه جدید زبانشناس استفاده کنید.

1 پسندیده

در این جمله که عکسش رو میفرستم ترجمه به نظر من اشتباهه و grow aparat معنی با هم بودن نمیدهد و این معنیشه از صميميت كم شدن٬ رشد از هم جدا فاصله گرفتن، دور شدن (احساسى)
یعنی درسته که مدت زیادیه با هم صمیمی نبودیم و جدا از هم بزرگ شدیم ولی باورم نمیشه منو انداخت دور

این تاپیک مربوط به بخش «بخش 03» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. فیلم «داستان اسباب بازی 3»

1 پسندیده

A post was merged into an existing topic: دنبال پارتنر زبان انگلیسی میگردی؟ اینجا آگهی کن

با سلام در عبارت زیر

Our company Prescott includes a
.CD with the list of our products

لازم است کلمه Prescott به کلمه
Press kit تغییر یابد .

این تاپیک مربوط به «واژگان» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «English Pod»، «سطح ساده»، «23- I Need More Time»

1 پسندیده

سلام وقتتون بخیر باشه :tulip:
به همکاران ارجاع میدم تا بررسی و اصلاح بشه.

من تخفیف ۵۰ درصدی اشتراک زبانشناس رو از دست دادم دوباره فعال میشه؟ دوست دارم اشتراک رو بگیرم

سلام دوست خوبم :tulip:

سیستم به صورت رندومی به بعضی از مخاطبان تخفیف میده که به شما هم تخفیف داده بود و چون اتومات تخفیف لحاظ میکنه، امکان تخفیف به صورت دستی نیست.

1 پسندیده

سلام و درود بر تیم زبان‌شناس.

داستان بیگانه‌ها در مدرسه دقیقا مشابه داستان بیگانه‌ها در سیاتله. فقط اسم شخصیت‌های داستان تغییر کرده همین.
بهتر است یکیش را حذف کنید.

تشکر.

این تاپیک مربوط به فصل «معلم جدید» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. مجموعه «کتاب های خیلی ساده»، کتاب «بیگانه ها در مدرسه»

2 پسندیده

سلام این فیلم ترجمه های اشتباهی داشت و بعضی از دیالوگ ها کامل آورده نشده بودند.

سلام وقت بخیر
ممنون میشم بگید کدوم بخش و کدوم جمله مشکل داره؟

متاسفانه کیفیت صدا بسیار پایینه

کدوم بخش صداش پایینه؟