سلام چرا ترجمه فارسی روی نسخه ویندوز من بالا نمیاد اشتراک طلایی هم دارم ممنون
سلام وقت بخیر اسم دوره مورد نظر را بگید تا بررسی کنیم.
بخشی از متن درس بصورت نوشتاری نیومده
یعنی راوی صحبت میکنه و صوتش هستن اما متن مربوط به اون صدا نیست
کتاب دانش اموز american english file1
ویرایش third
درس 10c
فایل صوتی 10.15
و یه سوال دیگه
چرا قسمت های مربوط به فیلم این کتاب فقط بصورت صوتی هستش و فیلمش موجود نیست؟
چرا فقط متن هایی که خود کتاب فایل صوتیش رو داره اینجا گذاشته شده و بعضی reading ها که فایل صوتی نداره زبان شناس هم اونارو تو این برنامه نگنجانده
ممنون میشم که در مورد این سری از کتاب توجه ویژه تر نشون بدید و همه reading هارو زبان شناس واسش فایل صوتی بذاره
و فیلم هارو هم بصورت همون ویدیویی بذارید
م۳ داستان جوجه اردک زشت هم ویدیویی هستش هم متنش
و اینکه متن هارو هم واسش ترجمه هاشو بذارید
کلا این سری ۵ جلدی امریکن بسیار کتاب خوبی هست
بیشتر بهش توجه کنید ممنون میشم
این تاپیک مربوط به «Unit 10 - Lesson 15» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «American English File»، «سطح ۱»، «کتاب دانش آموز»، «درس ۱۰»
سلام مجدد ممنون بابت گزارشتون. حتما به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی و اصلاح بشه
و در مورد سوالتون در تاپیک زیر توضیح دادم
از زبانشناس انتظار نداشتم همچین محتوای زردی رو اجازه ی پخش بده… اصلا پیشنهاد نمی کنم!
شاید حتی نظرم رو تایید نکنید… ولی حدالقل به مسئول بارگزاری کتاب ها بگید که هرچیزی رو نمیشه منتشر کرد و درست نیست …
سلام ما به سلیقهی همه کاربران احترام میذاریم و میدونیم که ممکنه بعضی از محتواها برای یه عده مناسب نباشه. به همین دلیل، تلاش میکنیم تا طیف وسیعی از محتوا با موضوعات مختلف رو ارائه بدیم تا هر کاربری بتونه محتوای مورد علاقهی خودش رو پیدا کنه…
همچنین، به کاربران این امکان رو میدیم که بتونن محتوای نامناسب رو گزارش کنن تا ما بتونیم اون محتوا رو بررسی و در صورت لزوم اقدام کنیم.
سلام و ادب
الان بنده این رو گزارش کنم چجوریه؟
من منظورم کتاب نامناسب بود نه محتوایی که زرد باشه چون کتاب و محتوای کتاب سلیقه ایه
ما بنظر شما احترام میذاریم اما بسیاری از مخاطبان از این کتاب استقبال کردن.
ولی حتی زرد هم نیست، کاملا نامناسبه!
باشه دوست خوبم به همکاران ارجاع میدم تا بررسی بشه
دست شما درد نکنه
سلام وقتتون بخیر
بابت گزارشی که دادید سپاسگزاریم.
دوست خوبم تعدادی از کتابها در گذشته بدون نظارت و بررسی دقیق به اپلیکیشن اضافه شدند. با این حال، پس از بررسیهای انجام شده به این نتیجه رسیدیم که این کتاب به دلیل مغایرت محتوای آنها با فرهنگ جامعه ی ما، کامل از روی اپلیکیشن حذف خواهد شد.
البته که این کتاب در بازار هم موجوده، اما اعمال هرگونه سانسور بر روی محتوای کتاب، به کیفیت و ارزش اثر لطمه خواهد زد.
به همین دلیل، حذف این کتاب در اولویت برنامههای آتی ما قرار داره.
سلام و ادب ممنون پیگیری کردید، لطفا هرچه زودتر حذف بشه
سلام لطفاً این کتاب رو حذف نکنین
و آثار دیگر کالین هوور رو اضافه کنین باتشکر از اپلیکیشن مفید و کاربردی شما
سلام خوبین؟
من واقعا متوجه نشدم حذف یه کتاب مگه چقدر زمان می بره…!
الان همونطور که می بینید خیلیا هم خوندنش
سلام وقت بخیر الان داشبورد منابع بسته است امکان حذف و اضافه، ادیت و… نداریم. باید داشبورد منابع آپدیت بشه تا بتونیم به گزارش ها رسیدگی کنیم.
آدم بعضی کامنتارو میخونه یاد شعر اون بنده خدا میوفته که میگفت : کله هاتونو دربیارید … مغز هاتون بو میدن !
بعضا بو انقدر شدیده که به راحتی از پشت گوشی استشمام میشه:)
از زبانشناس ممنونم که این کتاب رو گذاشت.
با خوندن کامنت ها میتونین بفهمین چرا ایران درست نمیشه
کاش توی زبانشناس یک گزینه وجود داشت برای خر-مذهبی ها که برن عربی یاد بگیرن و زبان انگلیسی که محتوا اش از فرهنگش جدا شدنی نیست رو رها کنند و از تصمیم گیری برای بقیه دست بکشند.
کاش بشه یه قابلیت video player بودن هم به اپ اضافه کنید!
یعنی چی؟
یعنی فیلم ها و … در زبانشاسه محدوده، کاش ما بتونیم هر فیلمی خواستیم خودمون با زبانشناس بازش کنیم و سابتایتل هم اضافه کنیم و مثل دوره های زبانشاس با همون قابلیت ها بتونیم ببینیم ( لایتنر ، جلوعقب کردن جمله به جمله و …)
حتی میشه player های متن باز رو هم مثل vlc موبایل یا ویندوز ازشون استفاده کرد و یه جوری متصل کرد به زبانشناس یا براشون افزونه نوشته بشه…