تعمیرگاه زبانشناس 📌

سلام و درود :tulip:
پنلتون رو چک کردم درسته. الان پروفایل اپلیکیشن رو چک کنید ببینید Dr داره؟

بله داره متاسفانه

لطفاً پی وی رو چک کنید

پی وی رو چک کردم ولی دیگه پیداش نمی کنم که ریپلای کنم

:sob::pleading_face::sob:

چی شد درخواست من

توی پی وی پاسختون رو دادم. باید از این اکانت تالار خارج بشید و با شماره همراهتون وارد بشید

سلام دکتر:grin::joy::joy:

میدونی چیه ؟ من چند سال پیش میخواستم برای دکترا اپلای کنم برای همین آیدیم رو گذاشتم dr ولی بعدا رویکردم عوض شد و نخواستم برای دکتری بخونم

من میخوام از اکانت خارج بشم و شماره م رو بزنم اما وقتی خارج میشم و دکمه ی ورود رو میزنم مستقیما وارد اپ میشه و اصلا شماره ای نمیخواد از من

از طریق اپلیکیشن وارد تالار نشید. با مرورگر وارد تالار زبانشناس بشید و خروج رو بزنید و بعدش گزینه ورود رو که زدید گزینه من حساب کاربری دارم رو بزنید

تغییر نکرد

از دقیقه 1:53 تا 3:44 ، صدای گوینده هست ولی متن وجود نداره . لطفا تصحیحش کنید

این تاپیک مربوط به درس «مکالمه ی فعالانه قسمت د» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مگا داستان»، فصل «قاعده ی ده هزار ساعت»

1 پسندیده

دوست خوبم به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی بشه :tulip:

مثلاً داستان میگه in the house , اما نوشته شده in this house , یا. راوی میگه unpacking, نوشته شده uncrating , خواهشاً متن با گوینده یکسان باشه ، اشتباهات خیلی زیاده

این تاپیک مربوط به درس «به خانه ارواح خوش آمديد فصل هشتم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «قصه های گوسبامپس»، فصل «به خانه ی ارواح خوش آمدید»

1 پسندیده

سلام وقت بخیر :tulip:
به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی بشه.

این بخش از درس حال استمراری است که نوشته گذشته استمراری . لطفا تصحیح بشه

این تاپیک مربوط به درس «گذشته ی استمراری» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مگا داستان»، فصل «پارادوکس زمان»

افعال این بخش از درس گذشته استمراری است که نوشته حال کامل . لطفا تصحیح بشه

این تاپیک مربوط به درس «حال کامل» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مگا داستان»، فصل «پارادوکس زمان»

Why dont you play it being frogs
این جمله باید اصلاح بشه فکر میکنم

این تاپیک مربوط به اپیزود «قورباغه و کرم و پروانه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کارتون «کارتون پپاپیگ»، «مجموعه اول»

سلام دوست عزیز
این قسمت چک شد، به همکاران اطلاع میدم که تصحیح بشه.
ممنون از توجهتون

2 پسندیده