سلام به همگی
من مدت زیادی هست دوره های وی آی پی ای جی رو شروع کردم اما یکی از معایبی که باهاش تو زبانشناس مواجه شدم عدم رعایت ترتیب دروس از آسان به سخت هست متاسفانه دروس بدون ترتیب گذاشته شده ممنون میشم این موضوع رو تصحیح کنید .
میشه لطفا این صداها رو از روی درس بردارین خیلی آزار دهندست
کدوم صداها دوست خوبم؟
درود امیدوارم خوب باشید
دوره خیلی خوبیه اما بعد از پایان تمامی جمله ها صداهای بلند و آزار دهنده ای وجود داره
اگه ممکنه این صداها رو حذف کنید
از یک سال پیش تا الان بارها این موضوع مطرح و درخواست شده
سلام، منظور دوستام از صداهای آزاردهنده صدای بوق قبل شروع هر اصطلاح هست تو یه درس بارها شنیده میشه و بنده هم تایید میکنم واقعا آزاردهندس
سلام دوست خوبم به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی بشه
به نظر میرسه که در متن درس به جای اینکه herd تایپ بشه، کلمه heard نوشته شده که اشتباه هست
پادکست Aj. Hoge حدودا دقیقه 32
what everyone else is doing, if you just follow along, part of the heard, baaaa, baaaa, baaa, well then yeah, you’ll be just like everybody else, the sheep, going to your crappy little school
herd به معنای گله، رمه
این تاپیک مربوط به درس «چهارده راز برای تحصیلاتی عالی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. پادکست «پادکست آقای ای جی»، فصل «بخش ۱»
سلام دوست عزیز
برای اصلاح به همکاران ارجاع داده میشه،
ممنون از توجهتون.
سلام. چرا صدای این مبحث اینجوریه ؟ انگار صدای آدم واقعی نیست نمیشه عوضش کنید
@sepide-str
این تاپیک مربوط به درس «Mindfulness- Definition, Techniques & Benefits» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مدیریت استرس»، فصل «Stress Management & Psychology»
وقت بخیر دوست خوبم
برای این درس احتمالا صوتی موجود نبوده و به همین از صوت اتومات استفاده شده. به همکاران اطلاع داده میشه تا صوت بهتری اگر موجود بود جایگزین کنن
سلام وقت بخیر
تشکر از پاسخ دقیق شما افسانه خانم