تعمیرگاه زبانشناس 📌

سلام به همگی
من مدت زیادی هست دوره های وی آی پی ای جی رو شروع کردم اما یکی از معایبی که باهاش تو زبانشناس مواجه شدم عدم رعایت ترتیب دروس از آسان به سخت هست متاسفانه دروس بدون ترتیب گذاشته شده ممنون میشم این موضوع رو تصحیح کنید .

میشه لطفا این صداها رو از روی درس بردارین خیلی آزار دهندست

کدوم صداها دوست خوبم؟

درود امیدوارم خوب باشید
دوره خیلی خوبیه اما بعد از پایان تمامی جمله ها صداهای بلند و آزار دهنده ای وجود داره
اگه ممکنه این صداها رو حذف کنید

از یک سال پیش تا الان بارها این موضوع مطرح و درخواست شده

سلام، منظور دوستام از صداهای آزاردهنده صدای بوق قبل شروع هر اصطلاح هست تو یه درس بارها شنیده میشه و بنده هم تایید میکنم واقعا آزاردهندس

2 پسندیده

سلام دوست خوبم به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی بشه

1 پسندیده

به نظر میرسه که در متن درس به جای اینکه herd تایپ بشه، کلمه heard نوشته شده که اشتباه هست
پادکست Aj. Hoge حدودا دقیقه 32

what everyone else is doing, if you just follow along, part of the heard, baaaa, baaaa, baaa, well then yeah, you’ll be just like everybody else, the sheep, going to your crappy little school

herd به معنای گله، رمه

این تاپیک مربوط به درس «چهارده راز برای تحصیلاتی عالی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. پادکست «پادکست آقای ای جی»، فصل «بخش ۱»

سلام دوست عزیز
برای اصلاح به همکاران ارجاع داده می‌شه،
ممنون از توجهتون.

1 پسندیده

سلام. چرا صدای این مبحث اینجوریه ؟ انگار صدای آدم واقعی نیست :rofl::rofl::rofl:نمیشه عوضش کنید
@sepide-str

این تاپیک مربوط به درس «Mindfulness- Definition, Techniques & Benefits» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مدیریت استرس»، فصل «Stress Management & Psychology»

1 پسندیده

وقت بخیر دوست خوبم
برای این درس احتمالا صوتی موجود نبوده و به همین از صوت اتومات استفاده شده. به همکاران اطلاع داده میشه تا صوت بهتری اگر موجود بود جایگزین کنن

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
تشکر از پاسخ دقیق شما افسانه خانم

1 پسندیده

اکثرش بدون متن هستش

این تاپیک مربوط به فصل «ابر و خاک» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کتاب «از گریوی بپرس»

سلام و درود.
به روزرسانی جدید تالار زبانشناس یک مشکل داره بنظرم که امیدوارم مثل گذشته برگرده. وقتی وارد تاپیکی میشیم قبلا در همان پست اول که آمار بازدید ها رو نشون میداد یک گزینه هم داشت به نام آخرین پاسخ و با کلیک بر اون میتونستیم یکراست به پیام آخر بریم و نظر جدید بذاریم. این امکان دیدم حذف شده که کارو بویژه در تاپیک های بزرگ مثل چالش کتاب کاغذی بسیار دشوار میکنه.
ممنون میشم به این مورد رسیدگی بفرمایید. :pray: :pray:

سلام شبتون بخیر
پایین صفحه کادر تعداد پیام هست اونو بزنید و حالت نواری ظاهر میشه که میتونید دکمه رو بسمت پایین بکشید تا به انتهای پیام برید‌. در ادامه عکسشو می‌فرستم اگر این گزینه رو ندارید از صفحه عکس بفرستید تا دقیقتر بررسی کنیم

2 پسندیده

سلام و درود بر تیم زبانشناس.

درس سوم پادکست kick ass مجموعا ۳۳٫۳۵ دقیقه است که فقط متن 8 دقیقش وجود دارد.
لطفا متن را اضافه کنید چون پادکست خوبی است. و در درک زبان با گویش بومی زبانها بسیار کمک کننده است.
ممنونم.:heart::four_leaf_clover:

ناقص بودن متن «درس سوم» پادکست kick ass میل رابینز

2 پسندیده

داخل قسمت ۱۴a دقیقه ۱.۱۸ به جای caused
اومده cloesd

این تاپیک مربوط به «14a» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Vocabulary for IELTS»

1 پسندیده

تشکر .بزرگوار

1 پسندیده

سلام. ترجمه فارسی یک قدم جلوتر از متن اصلی هستش. لطفا برای درست کردنش اقدام کنید چون این محتوا خیلی جذاب و خوبه برای یادگیری.

این تاپیک مربوط به درس «داستان انگلیسی دوستی‌های بعید» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مگا داستان»، فصل «دوستی‌های بعید»

3 پسندیده

سلام دوست خوبم به همکاران منابع ارجاع میدم تا بررسی و اصلاح بشه

من اشتراک طلایی خریدم ولی برای من اعمال نشده
ممنون میشم رسیدگی کنید