برای نمونه یکی از داستان هایی که واقعاً سریع میخونه داستان جورج و دراگونه . من مثلا هر داستانی رو 50یا 60 بار میشنوم و تکرار و … انجام میدم و بعد بعدی میرم . حالا منم همونطور که گفتم کلا یه 9 روزی میشه شروع کردم نمیدونم برم سراغ نیمچه داستان ها یا نه . چون ادم همش داستان بخونه خسته میشه البته اینم بگم واسه امتحان و تست یه مینی داستان هاشو خوندم (مایک یک آشپز است) باحال و خوب بود
من تا این حد نمی خونم به نظرت اشکال داره؟
همخوانی آنچنانی هم با گوینده نمیکنم یعنی اولش داستان رو انقدر میخونم تا بتونم به صورت کامل با گوینده همخوانی کنم
اما الان اینکار رو نمیکنم
به نظر من گوینده ها خوب میخونن سرعت هاشونم زیاد نیست
منم یه دوره خسته شدم کلا ول کردم اما الان دوباره پر قدرت برگشتم و فکر نکنم دیگه اصلا به خسته شدن فکر کنم
من یبار یه داستان رو ۹۰ بار گوش کردم اما به نظرم دیگه انقدرم گوش کردن تاثیر زیادی نداره الان هر داستان رو ۳۰ بار گوش میکنم و اگر دیگه واقعا سخت بود ۳۵ یا ۴۰
من ترجیح میدم اول داستان های کودکانه رو تموم کنم بعد برم سراغ بقیه ولی بازهم به خودت بستگی داره که دوست دادی چطور بخونی
بله حرفتون درسته ولی همش هم داستان بخونی یکم یکنواخت و خسته کننده میشه به نظرم بسته اول داستان های کودکانه که تموم بشه و یکم دایره لغات بیشتر شد میتونی از مینی داستان ها هم استفاده کنی مثلا هر دو تا داستان کودکانه ای که میخونی یه دونه از مینی داستان ها رو هم بخونی که تنوع بشه. البته این نظر شخصیمه شاید مخالفت بشه باهاش.ولی باز هم شما از پشتییان یه نظر و مشاوره ای بگیر چون اونا با تجربه تر و زبده تر و ماهر تر هستند. و ممنون از مشارکتتون در بحث
دقیقا مشکل منم جرج و اشتباه بود خیلی تکرارش کردم اما واقعا ی تیکش اونقد سریع بود ک مغز من نمیتونست حتی با تکرار آنالیزش کنه
از روش رد شدم بعدا ک اومدم سراغش دیدم برام راحت تر شده
درمورد نیمچه ها هم بگم برای من خیییییلی راحت تر بود تا داستانهای بچه گانه حتی بیشتر درساشو صد درصد خستم یا کلا خیلیاش برام بالای 95 درصد هست اما اینکه چه موقع برید سراغشون بنظرم باید از پشتیبانی بپرسید
همونجا که میگه rode as fast as he
اینجا رو خیلی سریع میگه ادم هنگ میشه:expressionless:
راستش من اونقد تجربه ندارم ک بگم چه کاری بهتره اما بنظرم این یه روش خوبه واسه اینکه جمله بندی ها توی ذهنت بشینه و بعدا برای مکالمه به دردت میخوره
بله منم ب پشتیبانی همینو گفتم
گفتم ک تکرار یه درس به مدت مثلا یکساعت واقعا خسته کنندست واسم اوناهم گفتن خب نیمچه هارو شروع کن
قسمتی ک میره به جنگ اژدها واسه من سخت بود
وای ۹۰ بارای چه پشتکاری:clap:t2:
تار کم کردی ده شده ۳۵ بار
آفرین به شما
من اگه یه داستان رو ۲ یا ۳ بار بیشتر بخونم دلم رو میزنه و خسته میشم میرم سراغ یه موضوع جدید.