الهه جون مرسی که جواب بچه ها رو میدی ،در طول روز هر چقدر بخوام میتونم بیام سر بزنم ولی شبا معمولا خانواده جمعن و زیاد با گوشی کار کردنی شاکی میشن برای همین دیر وقت میام یا بعضی وقتا مثل دیشب نمیتونم بیام . البته تا جایی که ممکنه سعی میکنم جیم شم بیام
مرسی که هستی
درس دوم رو تماشا کردم
لغاتش رو هم در اوردم و مرور کردم ولی حداقل فردا رو هم میخوام با این درس کار کنم به سه دلیل :
تایمش زیاده و نکات بیشتری توش هست
لغات کاربردی بیشتری داره که دوست دارم بیشتر با فیلمش کار کنم تا با لایتنر
جملات رو تو قسمتی که گفته تکرار کنید بیشتر کار کنم تا تلفظش رو کامل یاد بگیرم
این بخش کار شد فقط
Pivot من جست جو کردم میشه مفصل یک حالت متمرکز اگر اشتباه نکنم ولی تو فیلم موقعی که مبل رو می خواد ببره طبقه بالا مداوم این کلمه تکرار می کنه که من منظورش رو نمی فهمم
بعد در مورد کلمه breezy من فکر کنم هوا خیلی سرده ولی اصرار می کنه که هوا خیلی سردنیست این هم بعد اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
سلام دوستان
ممنون از این تاپیک
من قبلا کل سریال رو دیدم و سه فصلش رو با پارتنر کار کردم ولی چون این بخش از زبان شناس رو خیلی دوس دارم، دوست دارم این بخش رو کار کنم.
امیدوارم بتونم تا وقتی ک تو چالش هستم گزارشم رو ب طور مرتب بدم.
البته ی نکته ی دیگه اینکه من ب ترتیب نمی تونم جلو برم با اجازتون اگ بشه هر دفعه همینجور از وسطش یکی انتخاب میکنم
خواهش می کنم.
خیلی چیزها، تو قالب، قشنگ مشخص می شه.
لحن طرف که مدام این Pivot رو تو اون شرایط به طرف مقابل تکرار می کنه که دارن با هم مبل رو بالا می برن، فقط همین معنی رو می ده.
سلام به تاپیک خوش اومدید
شما هر موقع تونستید میتونید گزارش بدید
در مورد قسمتها هم قانون خاصی برای ترتیب قسمتها نداریم ، هر قسمتی که دوست دارید میتونید انتخاب کنید