جعبه لایتنر تعاملی زبانشناس کمک زیادی به زبان آموزا در رابطه با تکرار و تمرین لغات میکنه.
منم تصمیم گرفتم یک تاپیک چالش با همین موضوع در تالار قرار بدم.امیدوارم که با شرکت در چالش، من در این راه همراهی کنید.
و اما کاری که باید انجام بدین
شما باید هر روز یک شات از آخرین لغت باقی مونده که نشون میده شما تمام کلمات امروزتون رو مرور کردن در تاپیک قرار بدین:
سلام روز بخیر
این چالش شما خیلی عالی ولی فکر نکنم من بتونم شرکت کنم
چون در روز نمی تونم ۱۷۰۰ لغت روکار کنم
ولی اگر هر روز لغت کار کنم عکس اون می تونم بزارم اگر اینجوری باشه من شرکت می کنم
وای من نیاز شدیدی به همچین چالشی داشتم. لایتنر از بخش هاییه که همش ازش فرار میکنم اونقدر هم زیاد شدن که بعید میدونم هر روز بتونم تمامش رو بخونم شاید چهار ساعت باید وقت بزارم تا هر روز کل لغاتو بخونم! من از صفحه لایتنرم (نمودار) که اصلا اوضاع خوبی نداره اسکرین میزارم.
مرسی برای این چالش:heart_eyes:منم هستم.
سلام به نظرم بهتره که از همون صفحه مرور لغات . اونجا که یه لغت مونده به آخر هست شات بگیریم و بفرستیم مثلاً ۱۵۰ لغت داریم و الان رسیدیم به لغت ۱۴۹ از اینجا شات بگیریم و بفرستیم بهتره به نظرم تا اینکه هر روز از یک صفحه تکراری عکس بدیم…
من تازه شروع كردم تا با زبانشناس كار كنم،اين توضيحاتتون برام مجهوله،ميشه توضيح بديد؟يا اينكه كنار اون گردونه كه مثلا نوشته دوتا لغت تا مرحله بعد يعني چي؟
سلام . خوش اومدین
اون گردونه ( بهش میگن آواتار که یه تخم هست) این آواتار کنارش سمت راست نوشته سطح 1 و کناره های این آواتار وقتی لغاتی رو یاد میگیرید پیشرفت میکنه و به تعداد لغاتتون اضافه میشه
کناذ همون آواتار سمت چپش تعداد لغاتی رو نوشته که اگه اون تعداد لغت رو یاد بگیرید به سطح 2 میرسید و آواتاتون رشد میکنه