دوره های مناسب واژگان برای سطح مبتدی

سلام رفقا! امیدوارم رو به راه باشید. تو این مجموعه مقاله می‌خوام دوره‌های مناسب برای یادگیری واژگان رو با توجه به سطح براتون‌ معرفی کنم‌ تا دیگه برای انتخاب دوره سردرگم نشید. تا آخر با من همراه باشید.

نیمچه داستان

این منبع برای زبان آموزانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی با متد تی پی آر اس کار کنند مناسبه. این منبع توسط استیو کافمن که به ۱۶ زبان زنده دنیا مسلطه طراحی شده. این دوره شامل ۶۰ درس میشه و میانگین هر درس ۵ دقیقه هست. هر درس حداقل شامل دو قالب میشه و در انتهای هر درس می تونید با پرسش و پاسخ، واژگان و گرامر رو به شکل عمیق یاد بگیرید. خصوصیات دوره:

1.مرسوم ترین لغات انگلیسی

2.مرسوم ترین گرامرهای انگلیسی به خصوص افعال و زمانهای مرسوم

3.ترجمه فارسی

4.میانگین هر درس ۵ دقیقه

5.آموزش با روش تی پی آر اس

آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ردیف داستان های ساده

داستان­های مصور صوتی

این دوره شامل داستانهای پر مخاطب و جالبه که بومی زبانها اونارو خوندن و تبدیل به انیمیشن کردند. از اونجایی که این اشعار و داستان­ها برای کودکان ساخته شدند، مطمئنا برای شما ساده و قابل فهم خواهند بود و برای یادگیری زبان در سطح مبتدی کاملا مناسبه. میانگین هر درس بین 4 تا 7 دقیقه‌ بوده و تمامی دروس شامل ترجمه فارسی هستند و بیش از 500 داستان متنوع در این دوره وجود داره.

داستانهای بچگانه

این سری از داستان‌ها معمولا به همراه فایل تصویری انیمیشنی بوده که ویدیوها رو برای کودکان و نوجوانان جذاب میکنه. البته به دلیل زبان ساده‌، این دروس برای افراد مبتدی و کسایی که برای مدتی زبان انگلیسی رو کنار گذاشتند هم بسیار مفید و مناسبه. نکته مهم در مورد این دوره اینه که تمامی دروس دارای ترجمه هست و برای یادگیری لغات جدید، به زبان‌ آموزان و افراد مبتدی کمک میکنه. همچنین این دوره یکی از پرطرفدارترین دوره‌های اپلیکیشن زبانشناسه.

کتاب‌های ساده و خیلی ساده

چی بهتر از این که واژگان رو داخل داستان‌های جذاب یاد بگیرید؟ این دو دوره پره از داستان های معروف و دوس داشتنی که خیلی می‌تونه به تقویت واژگان شما کمک کنه‌ و منبع خوبی برای شروع مطالعه زبان باشه.

آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زیبوک-ردیف مجموعه‌های سطح‌بندی شده

کدوم قسمت اپلیکیشن زبانشناس رو بیشتر دوست دارید؟

25 پسندیده

سلام
همشون خوبن بنظر من، ولی من در درجه اول قسمت زوم را دوس دارم و بعد کتابهای ساده و خیلی ساده را :slightly_smiling_face:

5 پسندیده

قسمت زوم که بحثش جداس اصلا :heart_eyes: :heart_eyes:

6 پسندیده

من بیشتر داستان های ساده و خیلی ساده رو کار میکنم، از نتیجه هم راضی ام، وقت داشته باشم خیلی سریع میتونم با زیبوک دایره لغتم رو بالا ببرم

6 پسندیده

سللم همشون خیلی خوبه من کتاب داستان ها را بیشتر دوست دارم

6 پسندیده

زیبوک کتاب های خیلی جذابی داره :heart_eyes: :heart_eyes:

6 پسندیده

عالیه اون دوره :heart_eyes:

6 پسندیده

حجم داستان ها خیلی زیاده
من هر کدوم از داستان ها رو یه بار بدون نگاه کردن به ترجمه می خونم یه بار با ترجمه و صدای گوینده و دو سه بار هم به تنهایی میخونم
ولی نمیدونم روشم درسته یا نه
چون سرعتم خیلی کمه
البته متد سایه رو فقط روی نیمچه داستان ها پیاده میکنم

1 پسندیده

اگه منظورت داستان های زیبوک و گسترده خوانیه که خوب یک بارم بخونی کافیه و نیازی نیست کلی تکرار کنی، بعد واقعا سعی کن ترجمه نکنی و تا جایی که میتونی به ترجمه هم نگاه نکنی

1 پسندیده

اینطوری که اصلا متوجه نمیشم فقط با شکل هایی که عست ماجرا رو میتونم حدس بزنم😐

خوب داستان در سطح خودت انتخاب کن، شاید سطح خیلی ساده برات مناسب باشه، بعدم از سمت چپ صفحه میتونی ترتیب داستان ها رو سختی صعودی کنی که بازم راحت ترین ها برات باز بشه

1 پسندیده

پیداش کردم
چه خوب شد گفتید من قبلا اصلا دقت نکرده بودم بهش
الان ترتیبش بهتر شد
ممنونم