Overoo
نوامبر 30, 2020, 12:27ب.ظ
1
سلام رفقا! خب تو این مقاله بالاخره میتونین با توجه به سطحتون و مهارتی که مد نظرتونه، دوره ی مناسب خودتون رو داخل اپلیکیشن پیدا کنین. برای دیدن دوره ها کافیه به تاپیک مربوطه برین. این مقاله رو یه جا ذخیره کنین چون مطمئن باشین یه روز به دردتون میخوره!
مکالمه
مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم حالتون خوب باشه. میدونم مثل خیلیا میخواین که مهارت مکالمهی زبان انگلیسیتون قویتر بشه. به همین خاطر این مقاله رو براتون آماده کردم تا دورهی مناسب خودتون رو از اپلیکیشن انتخاب کنید. اگه سطحتون مبتدیه، این مقاله رو به هیچ وجه از دست ندید!
[speaking]
به قول عارف:
برو بریممم!
داستانهای واقعی
[true-stories]
خصوصیات دوره:
1.داستانهای جذاب واقعی
2.استفاده از تکنیک نوین تی پی آر اس
3-پرسش و پاسخ در قالب تمامی گرامر های مرسوم
4.آموزش واژگان مرسوم
این دوره از تکنیک تی پ…
فرا مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم حالتون خوب باشه. میدونم مثل خیلیا میخواین که مهارت مکالمهی زبان انگلیسیتون قویتر بشه. به همین خاطر این مقاله رو براتون آماده کردم تا به راحتی با توجه به سطحتون، دورهی مناسب خودتون رو از اپلیکیشن انتخاب کنید. این مقاله رو به هیچ وجه از دست ندید و ذخیره کنید!
[faramobtadi]
انگلیسی روان
[flow english]
این دوره با عنوان flow english توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده. تعداد دروس این دوره 21 درس بوده و زمان برای اتمام این دوره حداقل 21 هفته میباش…
متوسط:
سلام رفقا! امیدوارم حالتون خوب باشه. میدونم مثل خیلیا میخواین که مهارت مکالمهی زبان انگلیسیتون قویتر بشه. به همین خاطر این مقاله رو براتون آماده کردم تا به راحتی با توجه به سطحتون، دورهی مناسب خودتون رو از اپلیکیشن انتخاب کنید. این مقاله رو به هیچ وجه از دست ندید!
[motavaset]
انگلیسی قدرت
[f61a631a6f07018c7d623b6305a6c3]
این دوره با عنوان power english توسط آقای ای جی هوگ طراحی شده و علاوه بر آموزش زبان انگلیسی، به شما در بالا بردن انگیزه و کاهش ترس از مکالمه کمک میکنه و به شما یاد میده…
پیشرفته:
سلام رفقا! امیدوارم حالتون خوب باشه. میدونم مثل خیلیا میخواین که مهارت مکالمهی زبان انگلیسیتون قویتر بشه. به همین خاطر این مقاله رو براتون آماده کردم تا به راحتی با توجه به سطحتون، دورهی مناسب خودتون رو از اپلیکیشن انتخاب کنید. این مقاله رو به هیچ وجه از دست ندید!
[qqqq]
برنامه vip آقای ای جی هوگ
[unnamed]
این دوره آموزشی توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده که افزون بر آموزش زبان انگلیسی، مهارتهای رهبری و ارتباط کارآمد را نیز به شما یاد میده. ایده اصلی این مجموع…
فوق پیشرفته:
[شظشظشظ]
مگاداستان
[mega dastan]
مگا داستانها، داستانهایی هستند که به طور ویژهای برای یادگیری ناخودآگاه زبان انگلیسی ساخته شدهاند. این داستانها، به همراه خودشان مطالب تکمیلی و آموزشی زیادی دارند که میتونید اون ها را چن…
واژگان
مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم رو به راه باشید. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای مناسب برای یادگیری واژگان رو با توجه به سطح براتون معرفی کنم تا دیگه برای انتخاب دوره سردرگم نشید. تا آخر با من همراه باشید.
[vocab2]
نیمچه داستان
[mini stories]
این منبع برای زبان آموزانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی با متد تی پی آر اس کار کنند مناسبه. این منبع توسط استیو کافمن که به ۱۶ زبان زنده دنیا مسلطه طراحی شده. این دوره شامل ۶۰ درس میشه و میانگین هر درس ۵ دقیقه هست. هر درس حداقل شامل دو قالب میشه و در انتها…
فرا مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم رو به راه باشید. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای مناسب برای یادگیری واژگان رو با توجه به سطح براتون معرفی کنم تا دیگه برای انتخاب دوره سردرگم نشید. تا آخر با من همراه باشید.
[vocab fara mobtadi]
انگلیسی روان
[flow english]
این دوره با عنوان flow english توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده. تعداد دروس این دوره 21 درس بوده و زمان برای اتمام این دوره حداقل 21 هفته میباشد. این مجموعه شامل دو سطح مختلفه و تمرکز اصلی این دروس بر یادگیری زمان گذشت…
متوسط:
[vocab motavaset]
داستان انگلیسی به صرف لغات
[image]
این مجموعه ساخته شده تو مجموعهی BBC Learning English بوده و مجری این برنامه “مریم” هست که تو هر قسمتِ این دوره داستانای جذابی رو برای شما تعریف میکنه تا لغات مهمی رو بین این داستانا براتون آموزش بده. به کمک این دوره میتونید تو مدت زمان کم،…
پیشرفته:
[PISHHHHH]
داستان انگلیسی به صرف لغات
[image]
این مجموعه ساخته شده تو مجموعهی BBC Learning English بوده و مجری این برنامه “مریم” هست که تو هر قسمتِ این دوره داستانای جذابی رو برای شما تعریف میکنه تا لغات مهمی رو بین این داستانا براتون آموزش بده. به کمک این دوره میتونید تو مدت زمان کم، دایره…
فوق پیشرفته:
[یسسی]
چیزهای قشنگ روزانه
پادکست “چیزهای قشنگ روزانه” موزهای مجازی از چیزهای جالبه که میتونه اوقات فراغتتون رو به خوبی پر کنه و با کلمات سطح بالایی که داخل متن وجود داره، انگلیسیتون رو بهبود ببخشه. جالبه که بدونین این پادکست برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ منتشر شد و تا به الان ادامه داره.
آدرس …
گرامر
مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب گرامر رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[mobgram]
نیمچه داستان
[mini stories]
این منبع برای زبان آموزانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی با متد تی پی آر اس کار کنند مناسبه. این منبع توسط استیو کافمن که به ۱۶ زبان زنده دنیا مسلطه طراحی شده. این دوره شامل ۶۰ درس میشه و میانگین هر درس ۵ دقیقه هست. هر درس حداقل شامل دو قالب میشه و در انتهای هر درس می تونید با پرسش و پاسخ، واژگان و گرامر رو به شکل عمیق …
فرا مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب گرامر رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[سشیشسیشس]
انگلیسی روان
[flow english]
این دوره با عنوان flow english توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده. تعداد دروس این دوره 21 درس بوده و زمان برای اتمام این دوره حداقل 21 هفته میباشد. این مجموعه شامل دو سطح مختلفه و تمرکز اصلی این دروس بر یادگیری زمان گذشته هست.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ردیف انگلیسی بدون تلاش
د…
متوسط:
[ئخغشسس]
انگلیسی قدرت
این دوره با عنوان power english توسط آقای ای جی هوگ طراحی شده و علاوه بر آموزش زبان انگلیسی، به شما در بالا بردن انگیزه و کاهش ترس از مکالمه کمک میکنه و به شما یاد میده ضمیر ناخودآگاهتون رو فعالتر از گذشته کنید و به جای خوندن سر سری و استفاده از روش حفظ کردن و گرامری، از روش ذاتی استفاده کنید.
آدرس دور…
پیشرفته:
[ننبنبنب]
[unnamed]
این دوره آموزشی توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده که افزون بر آموزش زبان انگلیسی، مهارتهای رهبری و ارتباط کارآمد را نیز به شما یاد میده. ایده اصلی این مجموعه دادن انگیزه، نوآوری و همینطور آموزش مهارت های فردی و اجتماعی برای زندگی و کار است.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ردی…
فوق پیشرفته:
[4170026]
مگاداستان
[mega dastan]
مگا داستانها، داستانهایی هستند که به طور ویژهای برای یادگیری ناخودآگاه زبان انگلیسی ساخته شدهاند. این داستانها، به همراه خودشان مطالب تکمیلی و آموزشی زیادی دارند که میتونید اون ها را چندین روز داشته باشید و تمرین کنید. ازجمله مطالبی که به خوبی تو این داستانها یاد میگیرید، لغتهای مهم کم کاربرد، گرامر زمانهای حال…
لیسینینگ
مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب لیسینینگ رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[1222222222]
نیمچه داستان
[mini stories]
این منبع برای زبان آموزانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی با متد تی پی آر اس کار کنند مناسبه. این منبع توسط استیو کافمن که به ۱۶ زبان زنده دنیا مسلطه طراحی شده. این دوره شامل ۶۰ درس میشه و میانگین هر درس ۵ دقیقه هست. هر درس حداقل شامل دو قالب میشه و در انتهای هر درس می تونید با پرسش و پاسخ، واژگان و گرامر رو به شکل…
فرا مبتدی:
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب لیسینینگ رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[شسشسش]
انگلیسی روان
[flow english]
این دوره با عنوان flow english توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده. تعداد دروس این دوره 21 درس بوده و زمان برای اتمام این دوره حداقل 21 هفته میباشد. این مجموعه شامل دو سطح مختلفه و تمرکز اصلی این دروس بر یادگیری زمان گذشته هست.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ردیف انگلیسی بدون تلاش
د…
متوسط:
[شصصشصشص]
انگلیسی قدرت
این دوره با عنوان power english توسط آقای ای جی هوگ طراحی شده و علاوه بر آموزش زبان انگلیسی، به شما در بالا بردن انگیزه و کاهش ترس از مکالمه کمک میکنه و به شما یاد میده ضمیر ناخودآگاهتون رو فعالتر از گذشته کنید و به جای خوندن سر سری و استفاده از روش حفظ کردن و گرامری، از روش ذاتی استفاده کنید.
آدرس…
پیشرفته:
[صصصصصسظط]
[unnamed]
این دوره آموزشی توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده که افزون بر آموزش زبان انگلیسی، مهارتهای رهبری و ارتباط کارآمد را نیز به شما یاد میده. ایده اصلی این مجموعه دادن انگیزه، نوآوری و همینطور آموزش مهارت های فردی و اجتماعی برای زندگی و کار است.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس…
فوق پیشرفته:
[211121221]
مگاداستان
[mega dastan]
مگا داستانها، داستانهایی هستند که به طور ویژهای برای یادگیری ناخودآگاه زبان انگلیسی ساخته شدهاند. این داستانها، به همراه خودشان مطالب تکمیلی و آموزشی زیادی دارند که میتونید اون ها را چندین روز داشته باشید و تمرین کنید. ازجمله مطالبی که به خوبی تو این داستانها یاد میگیرید، لغتهای مهم کم کاربرد، گرامر زمانها…
رایتینگ
پیشرفته:
سلام رفقا! تو این مقاله می خوام دوره هایی رو براتون معرفی کنم تا خدای مهارت رایتینگ بشید! این مقاله رو به هیچ وجه از دست ندید.
[صصصرطزززی]
ردیف پکیج رایتینگ
[image]
این ردیف تو بخش زوم اپلیکیشن زبانشناس قرار گرفته و از دوره های زیر تشکیل شده:
1- رایتینگ پیشرفته
2- مقدمه ای بر تحقیقات مرتبط با مقاله نویسی
3- شروع به کار کردن با مقاله نویسی
4- دستور زبان و علامت گذاری
5- نوشتن در علوم
6- نحوه نوشتن و انتشار یک مقاله علمی
به کمک این پکیج، هر چیزی که برای یادگیری رایتینگ نیاز دارید رو یاد…
44 پسندیده
خداقوت
تاپیک خیلی عالی بود ممنونم ازتون
7 پسندیده
دست خوش.
کار فوق العاده ای کردین💐
6 پسندیده
Overoo
نوامبر 30, 2020, 8:25ب.ظ
7
ممنونم حنا خانوم به لطف و کمک شما اتفاق افتاده
4 پسندیده