یک سال با زبانشناس 🎂

سلام مجدد :sunflower::yellow_heart: محمد آقا :dizzy::dizzy:
راستش من نه سطح شما رو می دونم و نه علاقه شما و نه حتی روحیات شما رو.

بهتره تو اینجا، مربی ها کمک کنند. چون من می ترسم یه موقع، اشتباهی راهنمایی تون کنم. :pray::blue_heart:

می گم ها … اگه این زیبوک :books: نبود، فکر کنم من یکی که زنجیرم :chains: تیکه پاره بود! :laughing: :rofl:

آره واقعاً. من یکی اگه چشمی :eyes: دیگه نَکشم، فقط دیگه به صوت گوش می دم و اونم اکثراً پادکست. :headphones:

منم تجربه مشابه داشتم که یه کتاب رو برای بار دوم بعد چند ماه دوباره خوندم و چقدر خوندنم تو اون کتاب، بهتر و سلیس تر شده.

ولی اینقدر پر رو هستم :laughing: :joy: که اگه بخوام کتابی رو واقعاً بخونم، می خونم! نمی گم “این سخته، ولش کن.” تا حالا یاد ندارم کتابی رو تو زیبوک به خاطر سختی متن، خوندنش رو رها کرده باشم. کتاب رو فقط اگه محتواش برام ناراحت کننده باشه یا به هر دلیلی ببینم به صلاحم نیست، خوندنش رو ادامه نمی دم. ولی باز یه چند بار هم این قانون رو برای خودم شکستم. چون کتابه، از نظر سبک نوشتاری، لغت تو یه حیطه خاصی و … عالی بوده.

قربانت :yellow_heart::blue_heart::yellow_heart: رها جان :dizzy::ribbon: همیشه کامنت هات تو تالار، حس قشنگی بهم می ده. :smiling_face_with_three_hearts: بس که قلب :heart: مهربونی داری.

Role model?! Are you kidding me or teasing me?! :joy: :laughing: :woman_facepalming:
Now, I feel I’m in seventh hevean! :dancer::dancer::joy::joy::heart::blue_heart::heart::blue_heart: My dear Zeinab :dizzy::ribbon:

Just this one! :joy::metal: Thanks indeed. :laughing: I’d die for you. :yellow_heart: :smiling_face_with_three_hearts:

This comment of yours, means a lot to me. :heart::gem:
I wish you all the best and hope your whole dreams come true. :rainbow: :sun_with_face::star2:

7 پسندیده

یکسال با زبانشناس تا سطح پنج :fearful: یه اسپند بیارین دود کنید چشم نخوره

عالی :ok_hand::ok_hand:
امیدواریم همینطور با همت و پر قدرت ادامه بدین

و اینکه 5 کلمه از جذابترین کلمه هایی که تو این یکسال یادگرفتین و دوسشون دارید اون کلمه ها رو حالا چه از نظر آوایی دوست داشته باشین چه از نظر معنایی اینجا همین پایین بنویسین

7 پسندیده

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::v::v::v::v:

Let ME die for you :heart::heart::heart::heart:

Thank God then .

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Thank you so much
:heart:

6 پسندیده

سلام آقا مجتبی :dizzy::dizzy: واقعاً هنر کردم! :sweat_smile:
راستش من وقتی که وارد زبانشناس :blue_heart: شدم، سطحم مبتدی نبود و شش روزه رسیدم به سطح سه. تو انگلیسی، گلیمم رو می تونستم از آب بکشم بیرون. :joy: :laughing:

الان هم بنظرم خیلی کم کاری کردم. چون سه ماه پیش، من یه سوم انتهایی سطح چهار بودم و تقریباً پیشرفتم تو آواتار :hatched_chick: برنامه متوقف شده و حتی یه دوره هایی، منفی بوده! الان خدا می دونه که کی می خوام برسم به سطح پنج.

دلیلش هم تو آخرین تاپیک شما، گفتم. روحیه زیاد جالبی ندارم :blue_heart::blue_heart: این روز ها. شما هم تو اونجا واقعاً بهم انگیزه دادی بابت زدن این تاپیک. :birthday:

خیلی سخت بود این سوال. واقعاً سخت بود پنج تا لغت انتخاب کردن.

راستش خودم بیشتر عاشق اصطلاح یا اسلنگ هستم، تا لغت. :joy: تو یکی از تاپیک های متعلق به خودت، هم گفته بودم. :grin:
یه چیزی داره تو انگلیسی، معادل هاش این می شه:
Freak idiom
Fanatic idiom :laughing:

ولی با این حال، این پنج کلمه:

Aesthetic
Prosperous
Eradicate
Celestial
Omnipotent

:blue_heart::maple_leaf::blue_heart:

8 پسندیده

سلام الهه جان عزیز. غیر از اینکه خودتون با پشتکار و گرم و صمیمی و فعال هستین، همیشه منبع الهام و انرژی برای بقیه ی بچه ها هم هستین که خودش فوق العاده ست :heart::heart::heart::rose::rose::rose: امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشین

12 پسندیده

سلام شقایق خانم :dizzy::ribbon: مربی عزیز :woman_teacher: تالار :blue_heart::blue_heart: امیدوارم واقعاً اینطوری که شما می گی باشه. :pray::gem: این، نهایت نظر لطف شماست.:revolving_hearts: :yellow_heart::revolving_hearts:

همین که شما منت گذاشتی و تو این تاپیک اومدی، دست و جیغ و هورّا داره! :dancer::dancer::dancer::musical_keyboard: :headphones: :microphone:

:blossom::sunflower::hibiscus:

9 پسندیده

واقعاً؟ چه خوب.

مرسی که فقط خوبی ها رو می بینید. ( فروتنی تو ذاتم نیست. :joy:)
:rose:

7 پسندیده

اختیار دارین اینا همه محبت شماست :heart_eyes::heart_eyes::heart::heart::heart::rose::rose::rose:
:joy::joy: افتخار برای منه :heart::heart::rose::rose::rose::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

7 پسندیده

خیلی عزیزی :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :star_struck: :star_struck: :yellow_heart::green_heart::sparkling_heart::yellow_heart::green_heart: شقایق خانم :dizzy::ribbon::revolving_hearts:

شما فقط خوبی داری :ok_hand::pray::gem: خواهر :dizzy::ribbon::revolving_hearts:

:blue_heart::herb::blue_heart:

6 پسندیده

سلام موفقیت‌تون را ‌ تبریک میگم :rose::bouquet:.برای سطح مبتدی چه کتاب‌هایی از زیبوک مناسب هستند ؟

3 پسندیده

سلام. وای چقدر عالی تازه اون تاپیکی که من دیدم قدیمی بود! :sweat_smile:
کاش منم یه روز به این سطح برسم. براش همه تلاشم رو می کنم که مثل شما منم بیام بگم این همه پیشرفت کردم :heart_eyes::heart_eyes:
خیلی خوب بود الهه خانم. آرزوی موفقیت های بیشتر. :green_heart::herb:هیجانی شدم :joy::see_no_evil:

4 پسندیده

سلام مجدد :smile:
تازه این تاپیک هم برای حدود پنج ماه پیش هست! :joy: (بیست و دوم آذر پارسال)

خیلی ممنون :pray: :blue_heart: نظر لطفت هست. :gem:

اِن شاء الله می رسی خانم ناردلی :heart: :crescent_moon:فقط باید یکم ساعت مطالعه ات رو تنظیم کنی. :cherry_blossom: :blossom:

آره واقعاً … به امید روزی که مثل زبان مادری ام، بتونم به انگلیسی صحبت کنم و بنویسم. :smiling_face_with_three_hearts: :rainbow: :butterfly:

سلام فاطمه خانم :heart: :crescent_moon: خیلی ممنون :blue_heart::green_heart:

برای این سطح، قاعدتاً باید برید سراغ کتاب های سطح خیلی ساده یا سطح ساده. :open_book: :headphones: :closed_book:

4 پسندیده

خیلی خوب کار کردین، احسنت… من یه سال پیش اومدم به زبانشناس، مدتی خیلی فعال بودم و بهم کمک کرد ولی متاسفانه رها کردم و برگشتم به خونه اول… چه خوب که زبانشناس یک سالگی رو تلنگر میزنه و آدم بیدار میشه…

3 پسندیده

یک‌سال تمرین منظم واقعا همت و پشتکار می‌خواد :relaxed: خیلی عالیه، من تازه یک هفته‌ست که شروع کردم تمرین با او زبانشناس رو… امیدوارم بتونم مثل شما منظم و با پشتکار باشم:star_struck::relaxed::seedling:
آرزوی موفقیت‌های بیشتر دارم براتون :heart::cherry_blossom::heart_eyes:

4 پسندیده

:gift: :two: :blue_heart:

دو سال با زبانشناس :birthday:

:gift: :two: :blue_heart:

9 پسندیده

به سلامتی الهه خانم :clap::clap::clap:،وای زنان کشنده :heart_eyes::rofl: داشتم میخوندم دیدم برا من زوده هنوز :joy::joy::joy:

2 پسندیده

من یک سالگیو نبودم
ولی دو سالگیو هستم پس:
خیییلی تبریک بابتش و امیدوارم همیشه و همه جا همینقدر ثابت قدم باشید

1 پسندیده

بهتون تبریک میگم . منم امروز یکساله شدم . امیدوارم ک موفق و پرتلاش بمانید و سرمشق و انگیزه براب من .

2 پسندیده