فرق tell و say

من اصلا متوجه نشدم

این تاپیک مربوط به فصل« تفاوت “say” و “tell” » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « انگلیسی با فاطمه » دوره: « اموزش زبان با فاطمه »

2 پسندیده

Tell
تو مکالمه دو نفر با هم میاد مثلا
بهم بگ
بهم میگی
بهت گفته بودم
Say
تو مکالمه دو نفر در رابطه با شخص دیگه یا سومه
او گفت
بابام گفت
به او گفتی
به دوستت بگو

5 پسندیده

کاربرد و تفاوت tell و say

1. تمرکز فعل say بر روی کلماتی هست که کسی گفته، ولی تمرکز فعل tell بر روی محتوا یا پیامی هست که کسی گفته.
    Hello,’ Tina said. (صحیح)

2. در نقل قول مستقیم از فعل say استفاده میکنیم. مثال:

He said, ‘I’m not paying £50 for that.’
او گفت: “من 50 پوند برای اون چیز پرداخت نمیکنم”.

1. فعل tell معمولاً با یه مفعول غیر مستقیم و یه مفعول مستقیم همراه میشه. به مثال زیر توجه کنین:

The boy told us he didn’t want any money.

اون پسر به ما گفت که هیچ پولی نمیخواد

1. همراه با کلماتی از جمله the truth ، a lie ، a joke ، a story از فعل tell و بدون مفعول غیرمستقیم استفاده میکنیم. مثال:

You should never tell a lie.
هرگز نباید دروغ بگی.

1. بلافاصله بعد از فعل say از مفعول غیرمستقیم استفاده نمیکنیم و به جاش از حرف اضافه to کمک میگیریم. مثال:

And then she said to me, ‘I’m your cousin.’
و بعدش به من گفت، “من دختر خاله ات هستم”.

1. برای نقل قول یه فرمان یا دستورالعمل از فعل tell همراه با یه مفعول غیرمستقیم و اسم مصدر همراه با to استفاده میکنیم.

They told us to come back the next day.

اونها به ما گفتن که روز بعد برگردیم

7 پسندیده

سلام عزیزم فیلمو دوباره نگاه کن و دقیقا بگو کجاشو متوجه نمیشی راهنمایت کنم

3 پسندیده

خوشگلم دیدم ولی نفهمیدم یعنی میشه به فارسی بگین تو چه مواقعی سی چه مواقعی تل .ما یه اصطلاح داریم میگن لری بگو یعنی ساده😬

3 پسندیده

به زبون ساده عزیزم میشه زمانی که تمرکز روی حرفه یا روی کلمات مثل I said something یه چیزی گفتم ولی زمانی که تمرکزم روی مفهوم اون جملس tell مثل I told you to be far from me بهت گفته بودم ازم دور بمون
و یه چیز دیگه ما این تفاوتا رو واسه اطلاع رسانی درست میکنیم وگرنه با گوش کردن زیاد و در معرضش قرار گرفتن خودت دستت
نگران نباش عزیزم

5 پسندیده