چالش زمستانه جعبه لایتنر

بینهایت ازتون ممنونم. برم ببینم چطور میشه.

6 پسندیده

واقعا خداقوت. چطوری می تونید اینقدر مطالعه (شنیدم) داشته باشید؟ من وقتی نیم ساعت گوش میکنم، نیم ساعت هم صرف خوندن دیکشنری میکنم و بعدش هم خسته میشم. با این حساب زمان واقعی مطالعه شما قطعا خیلی بیشتر از این مقدارِ توی نمودار هست.

7 پسندیده

آقا یا خانم محبت، راهی نیست که زمان مطالعه انکی رو کمش کرد؟ من بسته 4000 essentail words رو میخوندم با انکی. هر روز نیم ساعت لغت می اورد. خسته کننده شد ادامه ندادم. اگه به جای نیم ساعت ده دقیقه کار میکشید ادامه میدادم.
و اینکه هر بسته روجدا حساب میکرد. یعنی اگه از بسته سوم 4000 نیم ساعت میخوندم، و بعد بسته دومش رو باز میکردم، باز هم نیم ساعت دیگه لغت میاورد. کلا یه کم مبهم بود واسم

5 پسندیده

عزیزم من خانم هستم نه آقا :pleading_face:

محبت هم اسم بنده است :relaxed: :hugs:
من کلا چون یک مدت هست لغات رو یاد نمی گیرم رفتم عکس پیدا کردم تا بتونم برام مرور بشه به اینکه چجوری کار می کنه زیاد کار ندارم فعلا که با زمانش مشکل ندارم ولی اگر راحلی پیدا کردم حتما میگم. :rose::blossom::tulip::hibiscus:

نیازی نیست خیلی برای مرور لغت صبر کنید رویه اون فلشه بزنید دوباره مرور میشه بعد هم بزنید آسون باز مرور بشه

من کلا مرور این لغات ده دقیقه هم نمیشه خیلی زود مرور میشه :blush:

8 پسندیده

واقعا تو این مدت ک توی تالار بودم متوجه شدم چقدر شبیه اسمتون هستید😍من نمیدونستم اسمتونه

7 پسندیده

سلام من بسته آماده ۵۰۴ لغت رو در انکی دارم اما نمی خونم چون لغت زیاد نشون میده .چجوری بر زمان تعیین کنم؟

7 پسندیده

سلام لغات امروز شنبه من💫

11 پسندیده

سلام خدمت دوستان به نظرم که حالا که این چالش جعبه لایتنر محبوب شده بزاریم باشه و چالش جعبه لایتنر چون چیز خاصی نداره فصلی کردنش زیاد جالب نیست . حالا یک شاتی کذاتشه میشه دیگه ولیکن به نظرم یک چالش غیر از جعبه لایتنر باید تدارک دیده بشه با قوانین متوسط که اکثرا بتونن شرکت کنند داخلش و اون چالش مثلا برای ساعت های خوندن در طول روز و … میتونه باشه

8 پسندیده

این هم شات امروز

12 پسندیده

شات امروز

11 پسندیده

کاملا موافقم با شما.

8 پسندیده

سلام دوستان.

13 پسندیده

من خودم لغات وارد می کنم داخلش با عکس های مناسب شما هم ‌باید دونه دونه خودتون وارد کنید ولی خود زبان شناس کتاب ۵۰۴ لغتی که داره قشنگ عکس همه این چیز ها داره من لغت های درس قدر برام سخته که دارم وارد لایتر می کنم :hibiscus::tulip::blossom::rose:

7 پسندیده

لطف دارید شما
ممنون از شما :hibiscus: :hugs:

8 پسندیده

زنده باشین :rose:
بله این روزا وقتم آزادتره یکم مطالعم بیشتر شده.
پشت سر هم نمیخونم که خسته بشم اما سعی میکنم خیلی وقت هدر ندم چون از نیمه دوم فروردین ماه کارم شروع میشه به روال سابق برمیگردم.

چالشی که میفرمایین مدتهاست ایجاد شده و با هیجان هم داره پیش میره.
میتونین ساعت شنیداری. منابعی که مطالعه میکنین تو زبانشناس باشه یا نه فرقی نمیکنه،
تعداد دقیقه یاساعتی که برای هرکدوم از تمریناتتون وقت میزارین. مدت زمان مطالعه و حتی انواع مسابقه هم اونجا برگزار میشه. اگه دوست داشتین حتما شرکت کنین خیلی هیجان انگیزه.

12 پسندیده

شنبه ۲۳ اسفند

12 پسندیده

جمعه کلی

14 پسندیده

ماشاالله چجوری چهارصد تا کلمه رو در روز مرور میکنی😶

8 پسندیده

سلام دوستان :rose:
جمعه 23 اسفند 99

11 پسندیده

سلام
این انکی چی هست؟؟؟ کجاست؟؟؟