سلام به دوستان خوب زبان شناس
امیدوارم که مثل همیشه عالی و پر انرژی و در حال پیشرفت باشید
مطالعات پژوهشگران نشون داده که یادگیری زبان انگلیسی باید بصورت بهینه صورت بگیره تا اینکه موثر. یعنی چی؟
فرض کنید می خواید از تهران به پاریس برید شما می تونید این مسافت را پیاده برید با دوچرخه یا اتوبوس یا با هواپیما (فکر کنم متوجه شدید!) پس تمام این روش ها برای رفتن به پاریس موثر هستند ولی کدوم یکی بهینه ست؟
جواب ساده است، بهینه بودن بستگی به شما داره، ممکن هست شما لانس آرمسترانگ باشید و بخواهید با دوچرخه به پاریس برید (روش بهینه آرمسترانگ) یا ممکن هست مثل من حال راه رفتن هم نداشته باشید و روش بهینه شما هواپیما باشه
در زبان انگلیسی هم همینطوره ، شما چه نوع آدمی هستید؟ تنبل؟ بازیگوش؟ سخت کوش؟ با انگیزه یا بی انگیزه؟ مثلا آدم های بازیگوش، زبان رو از طریق سرگرمی بهتر یاد می گیرن!
زبان انگلیسی رو به دو دسته ورودی و خروجی تقسیم بندی میکنیم
ورودی شامل همون بخش مطالعه و شنیداری هست و خروجی شامل بخش نوشتاری و گفتاری
پس هرچقدر که فایل های صوتی بیشتری گوش کنید، به مکالمات انگلیسی گوش بدین و کتاب بخونید، حرف زدن تون به زبان انگلیسی راحت تر خواهد بود
این مطالب رو گفتم تا به این حرف برسم که در این تاپیک ما به مدت یک سال تصمیم داریم یک چالش داشته باشیم
تو این یک سال میخوایم خوب بخونیم ، خوب بشنویم ، خوب بنویسیم و خوب صحبت کنیم البته به کمک هم
و در آخر سال نتیجه ای که از این چالش به دست میاریم رو بسنجیم و ببینیم چقدر تونسته در پیشرفت زبان کمکمون کنه
پس شما هم در این راه به سوی موفقیت به ما بپیوندید تا با هم به هدف بزرگمون برسیم
چالش این تاپیک فقط از شما یک چیز میخواد و آن اینکه از همین امروز شروع کنید به زبان خوندن حتی اگر قدمهای کوچکی برمیدارید. ولی حتما شروع کنید و هر روز ادامه بدید.
قوانین این تاپیک ساده است هدف فقط با هم زبان خوندن هست
هر شب مجموع ساعات زبان خوندن روزانتون رو اعلام کنید و یک شات از قسمت شنیداری و شاخص لغات خودتون اینجا قرار بدین
اگر هم کسی مایل بود میتونه کتابهایی که در زبان شناس یا زیبوک میخونه رو هم با ما به اشتراک بزاره
پیش بسوی سال 1400 با چالش زبان
لطفا در این چالش به ما بپیوندید