titi2
دسامبر 25، 2020، 7:21ب.ظ
1
سلام خسته نباشید میشه برام توضیج بدین چطوری درسها رو بخونم درس اصلی رو انقد گوش کنم که از حفظ بگم درحالیکه میگه حفظ نکن فقط گوش بده
این تاپیک مربوط به درس« درس اصلی » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « انگلیسی قدرت » فصل: « مقدمه ای بر بسته انگلیسی قدرت »
3 پسندیده
این لینک رو ببینین دوست خوبم
با سلام خدمت دوستان و زبان آموزان گرامی.
امروز با شما هستیم با آنالیز کامل دوره های آقای ای جی هوگ. در گذشته درباره برنامه ریزی صحبت کردیم و در اونجا گفتیم که برای بهترین بازده از برنامه ریزی نیاز داریم، مجموعه هامون رو آنالیز و ارزش یابی کنیم.
این موضوع رو به عنوان یه راهنما برای دوستانی می نویسم که در آنالیز مجموعه های ای جی هوگ مشکل دارند. راستی میتونید به جای خوندن مقاله ویدئوی زیر رو هم در مورد دوره effortless english ببینید:
فهرست مطالب این موضوع:
۱- توضیح دورهی راهی جدید…
3 پسندیده
منم این سوال و دارم ولی متوجه جواب نشدم
3 پسندیده
دوست خوبم توی لینکی که توی این تاپیک ارسال شده نحوه مطالعه این دروس ذکر شده، روی لینک بزنین اگر باز هم سوالی بود در خدمتیم
2 پسندیده
من لینک رو خوندم جالب بود. ولی یه سوال اول متن رو همراه صوتی گوش بدم یا تنها صوتی و…
متن با صوت رو گوش بدید اگر سطحتون خیلی بالاست که تنها صوت رو حدود ۹۰ درصد رو متوجه میشید پس میتونید بدون متن گوش بدید
این دوره ها با افرادی که حدود ۸۵ درصد رو متوجه میشن با متن گوش میدن و با تکرار و تمرین. بعد از اینکه مسلط شدن فقط صوت رو گوش میدن بدون نگاه کردن به متن.
4 پسندیده