سلام. من یه ماهه از اپلیکیشن زبانشناس استفاده میکنم وخارج از اینجا، در آموزشگاه، سطح intermediate یعنی متوسط رو شروع کردم. وضعیت واژگان وگرامرم از همکلاسی هام یه پله بهتره ولی توی لسنینگ ضعف عجیبی دارم. حتی از همکلاسی هام که سنشون کمتره و دبیرستانشون تموم نشده یه خرده ضعیف ترم. البته اونا بیشتر از من لسنینگ کار کردن و اسپیکینگ من از اونا شاید بهتر باشه.
کافیه یه خرده کیفیت صوت بد باشه تا متوجه نشم، یه کم تند بگه یا لهجه نیتیو و غیر از فارسی داشته باشه تا نفهمم. حتی توی زبانشناس هم وقتی لسنینگهای متوسط که گفته برای شما مناسب است (بسته یادگیری از طریق شنیدن، سطح دوم وسوم) رو گوش میدم، مشکل دارم. چطور؟
اول سعی میکنم بدون نگاه کردن به متن بفهمم چون ساده اند. ولی عقب میفتم یا یه کلمه جدید میاد و دیگه اون جمله رو کلا نمیفهمم. یا تمرکزم از بین میره. این میشه که یا دوبار جمله رو گوش میدم یا آخرش نگاه میکنم و خودم میخونم از روی متن. اگه توی نوجوانی شروع میکردم گیراییم بهتر بود الان حافظه هم نمیکشه! دیگه دارم کلافه میشم. این مشکل لعنتی رو چه جوری برطرف کنم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بنویسید.
عذر میخوام بسته “انگلیسی را از طریق شنیدن بیاموز” ،قسمت دوم و سوم
دلیلش خیلی سادست چون درصد زیادی از مطالعه زبان شما متمرکز بر خواندن بوده نه شنیدن. برای حل این مشکل برنامتون رو برعکس کنید.
آیا تکست بوک میخونید؟ پس حتما برنامتون رو برگردونید و مطالعتون رو به قالب شنیداری تغییر بدید. 70 درصد مطالعتون رو معطوف به شنیدن کنید. به مواردی که عاشقش هستید گوش بدید و مواردی رو انتخاب کنید که متوجه میشید. چیز سخت قرار نیست گوش بدید که تو گوشتون صدا نویز بدن و عصبیتون کنن. قراره به چیزهایی که مناسب سطح شماست گوش کنید.
توی این یک ماهه توی اپلیکیشن عمده تمرینم لسنینگ بوده. مشکلم هنوز برطرف نشده و این احساس در من به وجود اومد که شاید من مشکل ذاتی دارم با لسنینگ!! ولی چشم همینطور ادامه میدم. ممنون از پاسختون ![]()
یک ماه کمه.
قراره مهارت بسازید. پس حتما بیشتر زمان بذارید. ساختن مهارت نیازمند تمرین و تکراره. پس حتما حداقل شش ماه روزانه یک الی دو ساعت به زبان گوش بدید.
مطمئناً نتایج خوبی خواهید گرفت.
ببخشید فعالانه گوش بده یعنی دقیقا چطوری؟
یعنی با تمرکز گوش بدید ( همزمان چند تا کار دیگه نکنید)
متن حتما موجود باشه.
نوت بردارید
تو لینک زیر کاملا توضیح داده شده. حتما ببینید