سلام آقا کامبیز
ویدیوی عالی بود راستی عافیت باشه (به قول یکی از اساتید کسی که سرما میخوره نگیم خدا بد نده بجاش بگیم عافیت باشه)
من چقدر روی شنیداری اشتباه داشتم:
اولیش سرعت بود فکر میکردم سرعتش بیارم پایین، عادت بدی روی من میذاره.
دومیش نوت برداری بود چقدر که برای نوشتن تنبلم. باید یه فکر براش بکنم.
یه راه جدید یاد گرفتم ازتون اینکه خودم رو به چالش بکشم هر چی که گوینده میگه رو بنویسم و با متنش مقایسه کنم. این عالیه
همه ی موارد رو به شدت قبول دارم و برام کاملا ملموس هست در مسیر یادگیری خودم هر کدام از آیتم های ذکر شده رو خوب عمل کردم خوب هم نتیجه گرفتم.
مثلا:
من دوره ی انگلیسی واقعی رو شدیدا دوست دارم و هر وقت روحیه ام ضعیف باشه علاوه بر دوره ی جذاب پاپا قطع به یقین سراغ این دوره میام چون دوست عزیزم بانو کریستین دادز رو بی نهایت دوست دارم که همیشه انرژی بخش بوده شنیدن صداشون، نوع آموزش شون هم مطلوب هست به نحوی که رکورد 246 بار مطالعه رو هم داشتم.
صبور بودن: من اوایل دوره سرعتم پائین بود چون تکرارهام زیاد بود اما الان درسهای آخر رو با چند بار گوش دادن مکالمه دو نفری با اصطلاحات رو به راحتی بازگو می کنم.
آیکن مهم برای حفظ انگیزه
بارها شده پادکستی گوش می دادم ذهنم درگیر یافتن معنی کلمه ای که مشد دیگه رشته ی کلام از دستم خارج می شد و موضوع پادکست رو درک نمی کردم.
و همه ی موارد دیگه. من قصد داشتم تاپیک جدا از تجربه ی تکرار های زیاد و نتیجه ی فعلی آن ایجاد کنم اما این تاپیک بجا و ارزشمند همه ی حرفهای گفتنی رو زد.
پیشنهاد میکنم ویدئوهای «قوانین یادگیری زبان» و «پرسش و پاسخ» رو توی اپلیکیشن در کتگوری مثلا «انگلیسی با کامبیز» یا هر عنوان دیگری که مخاطب مبتدی رو جذب خودش کنه قرار بدید.