دوستان لطفا حوصله کنید و تا آخرش ببینید. مطمئنم که حس خوبی بهتون خواهد داد.
خیلی زیبا بود واقعا انگیزه بخش بود کلیپش:ok_hand:
سلام عصر بخیر
خیلی خوب تشکر واقعا ایشون خیلی آدم رو بیشتر تشویق می کنند که بیشتر و بیشتر تلاش کنیم
تشکر فروان
سلام ممنونم از همراهی و حمایتتون. راستش من خیلی از همت و روحیه این آقا خوشم اومد و واقعا لذت بردم به همین خاطر حیفم اومد تنهایی ببینمش. هرچند میدونم اگه @Addison ببینه باز بابت حجم اینترنتش ناراحت میشه و اشکش در میاد😂
شما صاحب اختیارید، هدف ارتقا روحیه و انگیزه ی دوستانه به هر طریق ممکن🌹
تشکر از لطف شما فیلم فرستادی واقعا تاثیر گذار بود بخصوص که ایشون جانباز جنگی هم بودند من واقعا برای کسی که برای دفاع از ما جنگیدند احترام خاصی دارم بازم ممنون از شما
19 مگاااااااااا باااااااااایت!!! ()
جالب بود، وحید. اتفاقاً آدم سنش که بالا میره تازه یادش میاد زندگیش داره تموم میشه، یا میتونه بشینه غصه بخوره، یا شروع کنه از همون وقتی که داره استفاده کنه و چیز یاد بگیره.
یاد فیلم اینترن (رابرت دنیرو) افتادم. بعد از بانشستگی تازه کارآموز شده بود. هرکس ندیده، حتماً ببینه. احساس خوشایند زندهبودن رو به آدم منتقل میکنه.
ممنون، اگه میتونی لینکشو بده حتما دانلودش میکنم و میبینمش.البته اگه بیشتر از ۱۹ مگ نباشه:joy:
آدرستو بده برات رایت کنم بفرستم خونت ببینی. مرد حسابی، الان دیگه باید 45 دقیقه بگردی تا لینک پیدا کنی (البته چیز سانسوری نداره، اگه لینک وطنی هم پیدا کردی، ببین به احتمال زیاد کامله)
The Intern (2015)
18.5 مگه تو بزن رو دانلود ببین کی تموم میشه
اگه این کار بزرگو بکنی که خیلی لطف کردی، حالا نمیشد عکسشو نذاری؟ آخه میدونی که پیامهای تصویری حجمشون بیشتر از پیامهای متنیه😂
البته الان اومدم خونه پدرم و از مودم ایشون استفاده میکنم پس وقت دانلوده:joy:
ای جانم پادشاه قدرتمند ایران.
خیلی خوب بود آقا وحید ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتین.
ننه ادیسون حتما باید این کلیپ رو ببینن
شما لطف دارین سپاسگزارم🌹
عالی بود خدا حفظش کنه،ممنون از این کلیپ اموزنده شما:rose:
@Addison
دیگه بهونه رو دادی دستش
کلیپ بسیار زیبایی بود . ممنون از اشتراک گذاریتون
الان شما صداشون کردین میان با کامیون منو ترور میکنن
خدا لعنتت نکنه.
دیگه عادت شد. تف تو این شانس.
یکی یه جرمی مرتکب شده، شما که تگ میکنی، شریک جرمشی. یه وانت هم میفرستم برای تو.
If you need more spit, tell me so I can help you
You guys already &^%@#^ on my luck. Spitting is just going to clean it now. Yes, that’s the depth of the disaster.