هرتفسیری از این دست درسته تفسیر شما هم عالیه محبت بانو ،ممنون که نظرتون رو بیان کردین ،اینها باعث هم افزایی میشه
سپاسگزارم بله چون هر کسی دنیا از یک زاویه
می بیند من آقا وحید و شما سپاسگزارم که فرصت تبادل اطلاعات فراهم کردید
Listen to silence
It has so much to say
Good morning
به سکوت گوش دهید
حرف های زیادی برای گفتن دارد
صبح بخیر!
سپاسگزارم خانم محبت عزیز، قطعا نام شما از دل پاکتان سرچشمه گرفته است که زیبا و آکنده از محبت است.
کاش کودکیمان نمی رفت و ما همچنان ساده، بی ریا و بی آلایش باقی می ماندیم.
کاش مانند این کودک بازیگوش در لحظه زندگی میکردیم و از بودنمان لذت می بردیم.
کاش بجای سعی در ایجاد محدودیت برای خوشیهای دیگران، صبر میکردیم و اجازه میدادیم تا با داشته های اندکشان دلخوش باشند و آنها نیز از حق حیاتشان استفاده کنند.
کاش کودکی و جوانی و زندگیشان را با حسادتهایمان خراب نمیکردیم و حسرت عمر گذشته شان را بر دلشان نمیگذاشتیم.
ممنونم محبت عزیز از اشتراک گذاری کلیپهای زیباتون.
هرچند سگ مظهر وفاداریه ولی نخواستم انسانهارو با سگ مقایسه کنم وگرنه درسهای زیادی میشه از حیوونا گرفت و متاسفانه بعضی از ما آدمها کالانعام بل هم اضلیم.
همینکه تونسته ب آرزوهاش برسه بنظر من کافیه ک بگه من خوشبختم خواستن توانستن است
سلام خانم ژینوس. دقیقا حق با شماست و فرماشتون کاملا متینه ممنونم از شما.
سلام خواهش میکنم آقا وحید، کاش ما هم ک ینی سالمیم بتونیم حداقل ب یدونه از آرزوهامون برسیم بقیش پیشکش
عالی بود آقا وحید
بعضی وقتها ما انسانها اونقدر سرگرم میشیم که یادمون میره بابت نعماتی که خداوند به ما بخشیده شکرگزاری کنیم
سلام.عالی بود ممنونم
سلام، قابل شمارو نداشت.
برگ سبزیست تحفه ی درویش.
سلام دوستان عزیز. این کلیپ زیاد انگیزشی نیست ولی از واقعیات تلخی صحبت میکنه که فکر کردن بهشون میتونه دنیارو تغییر بده. تقدیم به اندیشه های پاک و نگاه های واقع بینتون.
دقیقا درسته همشون متاسفانه درستن
اما میشه تغییرش داد باید خود آدما بخوان تغییر بدن سبک زندگیشونو
با اینکه کلیپ تلخیه ولی ب آدم انگیزه میده از این چیزای منفی فاصله بگیره و یه جور خاصی انگیزه بخشه
ممنونم از فیدبک زیباتون.
خواهش میکنم آقاوحید لایک ندارم وگرنه ب لایک با منظور تایید اکتفا میکردم
3
3