موضوع خیلی خوبیه اتفاقا. و منم درموردش حرفها دارم
پیشنهاد میکنم شما خودتون چالش رو ایجاد کنین این کیلیپ رو بزارین. موضوعاتش رو بیان کنین تا دیگر دوستان بیان در موردش بنویسن.
خیلی خوب گفتین
خوشحالم که به این موضوع علاقمندی نشون میدین🌹
از لطفتون ممنونم.
ولی من یه تازه وارد مبتدی بیشتر نیستم و پیش اساتید قطعا کم میارم. آقای رسانام که استقبال نکرد که حداقل ایرادات مارو بهمون آموزش بده. بعدشم منکه شروع کردم، دیگر عزیزان میتونن جمله منو به میل خودشون تکمیل کنند یا نظر خودشونو بنویسند) یه چیزی شبیه ویکی پدیا )و یه جوری وارد بحث بشن. قطعا روی کمک شما و هادی خان هم خیلی میشه حساب کرد
سلااام.
پیشنهاد خیلی خوبیه.
هفته بعد که قرار شد یکی از موضوع های @hmide000 خانم رو انتخاب کنیم. آقا مهراب هم ی چند تا پیشنهاد دادن که من همراه پیشنهاد شما به دوستان میگم که ببینم نظرشون چیه.
نخیررر، نندازین همه چی رو گردن من!
موضوعاتی که من خودم خوشم میاد، معمولا بقیه دوسشون ندارن. فکر کنم بقیه از موضوع هایی خوششون میاد که یکم حالت اِنشاوار نداشته باشه.
قضیه ی اینا چیه؟
حقیقتش، من همیشه اینو گفتم و میگم؛ من بدم میاد ایرادات بقیه رو بهشون بگم، مگه اینکه دلیل خوبی داشته باشم. به علاوه، اونایی که فکر میکنن تصحیح یه متن انگلیسی به اندازهی نوشتنش طول میکشه، دارن اشتباه میکنن. تصحیح کردن زمان بیشتری میگیره، آدم باید دونستههای خودش رو کامل توی سایتهای خارجی چک کنه که یه قاعدهی اشتباه یاد کسی نده، ولی برای نوشتن فقط داشتن یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی کافیه.
حالا اصلاً منظورم تو نیستی ولی در کل یه نفر یه پاراگراف با تمام سرعت و کمترین دقت مینویسه، بعد انتظار داره یه مربی یا بقیه بیان تکتک کلماتش رو چک کنن، براش دونهدونه توضیح بدن کجا اشتباه کرده و چرا. یه بار از این کارا بکنیم، بقیه هم انتظار پیدا میکنن؛ خودت هم نکن. کلاً کار مضریه برای فوروم؛ خودشون باید اونقدر تعهد داشته باشن، که همهچیز رو چک کنن و غلطهای خودشون رو پیدا کنن. (اصن درمورد این حرف نمیزدی، مگه نه؟ ولی من بهونه پیدا کردم اینا رو بگم، شرمنده)
از یه طرف دیگه، اکثر (تنها آماری که من همیشه میدم 90%ـه ) کاربرا لیاقت جواب ندارن، فکر میکنن ارث باباشونه جواب بگیرن و بدون هیچی اگه خواستن بخونن، نخونن. اکثرشون اونقدر شعور ندارن که حتی تشکر کنن (ببخشید انقدر رک گفتم)؛ خلاصه هرچقدر کمتر انرژی برای بقیه بذاریم خودمون راحتتریم، ولی من همیشه دوست دارم از تاپیکایی که مفیدن به نظر خودم، حمایت کنم. با شوخی هم که شده یه ذره انرژی بدم یا گاهی با متشنج کردنش، شلوغش کنم. ولی چه سود؟ بالاخره چیزی که به خودم نمیرسه. دارم وقتمو تلف میکنم.
(نهایت صداقت رو بخوام به خرج بدم، خیلی از کاربرا خنگ یا بچهان؛ آخه قبل از سوالت یه چک کن فورومو؛ آخه چرا سوال میپرسی، روز بعد دوباره میپرسی؟ چرا یه صفحه ترجمه میخوای؟ چرا تاپیک میزنی میری پی کارت؟ یه وضیه به خدا)
راستی، خیلی روی من حساب باز نکنید، اگه دیده باشی، من توی یه تاپیک بیشتر فعالیت نمیکنم، اونم تاپیکای گیسوئه. دوست ندارم زیادشون کنم (فقط یه تاپیک خاطره بود که اونجا هم یه چیزی نوشتم که حمایت کرده باشم)؛ اگر چه معتقدم هرچی تاپیکها شلوغتر باشه، جوّ بهتری به وجود میاد (به شرطی که همه با یکیدو نفر حرف نزنن و شلوغی زیر سر همونا نباشه).
دوست دارم بیشتر توی تاپیکای گیسو ببینمت، منو به چالش بکش اونجا؛ گاهی الکی یه چیزی میگم که بقیه باهام بحث کنن (که نمیکنن)؛ خلاصه بهونه زیاده برای حرف زدن به انگلیسی.
(یاد آوری کنم چتهای انگلیسی جای دیگه هم دارم؛ فقط فوروم نیست)
یا حرضت نوح، چقد نوشتم.
دگه دیر شده. (یادم رفت )
خیلی ممنون
آخه منم که تشکر میکنم شما ناراحت میشی میگی مؤدبی. بقیه هم همینطور دیگه.
تقصیر خوش اخلاقی خودتونه.
والا بخدا.
تازه از خواب بیدار شدی، هنوز سیستمت کامل ریست نشده. بذار یه تلنگر به حافظهی رمـت بزنم:
گفتم منو جمع نبندید. (ولی هرچی دوست دارید ازم تشکر کنید. از شوخی گذشته، دارم بقیه رو میگم؛ من که جواب سوال نمیدم ولی کاربرا خیلی کم از اونایی که براشون جواب مینویسن، تشکر میکنن. یکی نیست بگه این جوابو اگرم خودش تایپ نکرده باشه برات، ربات که نفرستاده؛ تشکر کن ازش؛ وقت گذاشته)
با همکارام در میون گذاشتم، گفتن 18چرخ نمیتونه بیاد توی شهر؛ خود شما لطفاً بیا بیرون شهر تا زیرت بگیرن؛ ممنون
دقیقا
خیلی زیبا بود
ساعت و دقیقه و ثانیه آدرس بده میام
چقدر سخته جمع نبستن
الان میان در این تاپیک رو تخته میکنن
زرنگی؟ میخوای به پلیس لو بدی؟ شما ذات خائن خودت رو قبلاً اثبات کردی. (شوخیام داره خیلی بیمزه میشه؛ باید برم مرخصی ). ولی الان که فکرشو میکنم میبینم دوچرخه هم برات کفایت میکنه.
من اگه ادمین بودم و این جمله رو میخوندم بهم بر میخورد؛ ینی انقدر تاپیکبستنهاشون بیمنطق بوده تا الان؟
کارکرد اصلی این تاپیک پست اولشه، برای هیچکس فرقی نمیکنه اگه کسی پایینش چت کنه و حرف بدی نزنه و صاحب ملک اعتراضی نداشته باشه. اونایی که تاپیکاشون متفرقه میشه، حرفای قشنگی رد و بدل نمیکنن، وگرنه ادمینا از خداشونم باشه کاربرای اینجا صمیمی باشن و بگن و بخندن.
اونی هم که گفتم بیچشم و روئن خیلیها؛ حقیقته؛ خود ادمینهام میدونن. ایرادی نداره یه کمعقل مث من بیاد بلند بلند بگه. اتفاقاً کسایی که بیشتر از همه زحمت میکشن، خودشونن و باید ازشون بیشتر هم تشکر بشه. به کسی از گذشته متلک نمیگم، اونایی که توی آینده پست میذارن رو به فکر میندازم.
سلام چون من تازه از خواب بیدار شدم میگم صبح بخیر(ساعت ۱۲:۱۰). اولا شکرانه بازوی توانا بگرفتن دست ناتوان است ما برای تشکر کسی کاری رو انجام نمیدیم چون اساسا نیازی به تشکر نداریم. ثانیا ویرایش، اصلاح و آموزش به دیگران خودش باعث افزایش مهارت انسان میشه به قول خودت باعث میشه فرد ویرایشگر بره تو سایتهای مختلف و دنبال نکات ریز و دقیق بگرده پس وادار به فعالیت بیشتر خواهد شد که برای بهبود سطح خودش هم خیلی مفیده.ثالثا اگه قرار باشه هرکس بگرده دنبال افراد قویتر از خودش هیچوقت من و شما یه پارتنر خوب پیدا نخواهیم کرد چرا که اونام دوست ندارن با ضعیفتر از خودشون کار کنند و دنبال بالادستیاشون میگردن…رابعا هنوز ویندوزم بالا نیومده و فعلا همینا رو هم تو خواب و بیداری نوشتم:joy: بقیشو بعد که بیدار شدم میگم. سی پی یو در خد چرتکه های قدیم.
این تاپیکی که من دیدم، یه صحبت خصوصی بین 3 نفر بود (از روی پست اولش قضاوت میکنم؛ نخوندم). منم بودم چون کاربردی نداشت میبستمش. چرا توی خصوصی مطرحش نکرده بودی؟ در واقع اگه من بودم هر تاپیکی که چندتا پست چند کلمهای پشت سر هم داشته باشه رو کلاً پاک میکنم. اگه میخواید با هم حرف بزنید، یه جمله یه جمله حرف نزنید. اون موقع هم واقعاً بدم اومد توی تاپیک انگلیسی بیستتا پست حالواحوالپرسی گذاشته بودید. بحث باید یه چیزی باشه که مربوط به همه بشه.
یه تاپیک دیگه هم دیدم بسته شد بخاطر اینکه بحث داشت به جای حساس کشیده میشد. حق داشتن ببندن.
وحید، توی کدوم کشور بزرگ شدی که انقدر ایدهآل فکر میکنی؟
یک اینکه، حتماً به کسی لطف کن، که قدر لطف رو میفهمه.
دو اینکه، این نگاه اگر زبانآموز نزدیک advanced باشی، فقط برات اتلاف وقته. 90% سوالها فقط تکراره و دلیلش تنبلی سوالکننده است. (بیشتر وقتت هم صرف تایپ کردن میشه، نه یادگرفتن)
سوم اینکه، هیچکس نیاز به پارتنر نداره، نیاز به انگیزه داره؛ تنها عملکرد پارتنر انگیزه دادنه. وگرنه سهتا پارتنر 1000 تومن هم گرونه.
آنتی ویرسی که نصب کردی رو هم غیرفعال کن، سریعتر بیای بالا. اگه ویندوزت دهه، همون آنتی ویروس خود ویندوز کافیه.
He really is a hero. Both in times of war with his courage and in times of peace with his will he has made us all wonder.
من میگم چرکه تو میگی ویندوز ۱۰؟
بی منطق نبوده کلا چت تو تمام تاپیک ها ممنوعه و تاپیک رو متفرقه میکنن اما نمیدونم چرا برای بعضی از کاربرها این کارو نمیکنن یعنی یهجور تبعیض قائل میشن. شما هم انگار علاقه ی زیادی به چت کردن دارید
هر تاپیکی که از بحث خارج بشه متفرقه میشه مثل این تاپیک که قربونش برم از عمو پورنگ و کامیون و دوچرخه و غیره و ذلک حرف میزنند و متفرقه نمیشه
خب منم یه سیستم با سیپییوی قدیمی دارم، ولی ویندوز 10 روش نصب کردم. البته بماند که هیچوقت روشنش نمیکنم. خلاصه امکانش هست که 10 روی سیستم قدیمی هم نصب بشه.
داشتیم دربارهی چیچی حرف میزدیم؟
یه حسی بهم میگم یه نفر رفته توی پیام خصوصی به ادمین گفته ما داریم چت میکنیم، برو ببندشون. چرا؟
والاااااا تاپیک منم انگار خار بوته بود