انشاالله،همینطوری معدن الماس پیدا کردیم دیگه (زبانشناس)
ولی مهندس جدی واسه برنامه های کوه خبرتون می کنم سعی کنید بیاین
بنا به دلایلی متاسفانه امکان اشو ندارم ،شما به جای همه ما برید به یاد ایام جوانی
سلام این تاپیکو من الان دیدم تبریک ___ تبریک به تو ___ تبریک به من ___ تبریک به همه اهالی زبانشناس ___ خسته نباشید آقا عباس دلاور کوهنورد این گلهای زیبا تقدیم به دلاور
خسته شدین دلاور براتون غذا آوردم از همه رنگ خیلی قشنگ، بزن به بدن جبران مافات شه ___ خسته شدم اومدم بالا کوه عه عباس آقا کجایی؟ نیستی؟ پایینی؟ عرقم دراومد تا اومدم بالا حالا می بینم پایین کوه داری برا من دست تکون میدی این همه راهو باید برگردم
لطف دارین رویای گرامی
بزرگواری شما ،شرمنده نکنین ،گل خیلی گرونه
نه اینو عوض کنین ،فست فود خطرناکه ،کربوهیدرات باشه بهتره ،سیب زمین کبابی ،ماکارونی ، ممنون
خیلی دیر اومدی عباس رفت خونشون داره فکر قله های یخچال و کلاغ لان همدان،شاه البرز و سیالان و دماوند رو می کنه برا فتح ،اگه تونستی بیا ببینمتون
امر کنید می گم تلکابین احداث بشه در مسیرتون
ممنون عجب ابتکار و روحیه ای ،سپاس رویا بانو از شما و تمامی زبانشناسان ،مربیان و پشتیبانان اپ ممنونم ،انشاالله درصعودهای بعد جبران کنم
نفرمائید ارزش شما بیشتر از اینا حرفاست بالاخره زبانشناس یه دلاور کوهنورد که بیشتر نداره
شما خورشیدا برا ما آوردین ما هم بهتون گل میدیم
من دیشب که رفتم بالا کوه، چون رژیم بودم نمیتونسم چیزی بخورم خلاصه همونجا خوابیدم و آسمونا نگاه کردم کلی ستاره شمردم خیلی کیف داد دیگه منتظر شدم ساعت 7 صبح بشه و همون بهبهها را خوردم جاتون خالی حالا تازه اومدم پایین، سیبزمینی و ماکارونی را هم خودتون تهیه و نوشجان کنید
خوش بگذره
عرض میکنم
متشکرم
منتظریم
لطف دارین رویا بانو
نوش ،گوارای وجود
حتما ،بادعای خیر شما
مرسی که به یادمون بودید موفق و سلامت باشید همیشه
مرسی استاد گرامی الهام خانم:heart:
سپاسگزارم یار باوفا وحید عزیز