بسیار عالی وحید جان ،انتخاب کلمات و ترکیبشون عالیه ،امیدوارم در آینده نزدیک از شما بیشتر بشنویم درقامت ادیب
گلویم سدّی است برنگفته ها ،تابلو اخطار را ببین این سد ترک دارد
عالی، عالی.
زیبایی کلامت را به نظاره نشسته ام، هرچه در صندوقچه ی لغات می جویم واژه ای در خور تحسینت نمیابم. پس سکوت میکنم و در سخن مبهوت می مانم.
سپاس وحید جان از لطفت ،الان یکم اوضاع روحیم خرابه بعد میام ،سپاس از شما و احساسات نابتون
سلام دوستان عزیز
آقا وحید و آقا عباس مناظرهسعر گویی راه انداختیم دیگه .
جدا هر دوتون جملات زیبا و قشنگی گفتید .یه تایپیکم اینجوری بزنید ما لذت ببریم .
@vahid240
@abbas_17
ابوالفضل نازنین و دوست داشتنی اپ ،چشم سر فرصت اینکار باید انجام بشه ،ممنون از محبتت و انگیزه ای که به ما میدی ،بالای کوه بجانب سمنان عزیز و ابوالفضل مهربان درود فرستادم تا نسیم صبا چه سوغات برایتان داشته بود
لطیف ترین گلها برای حفظ خودشون خشن ترین خارهارو لازم دارن، خار جملات الکن من، نگهبانیه برای گل لطیف کلام عباس آقا
من هم از لطف هردو بزرگوار ممنونم.
زیر چوب و فلک لطفت سیاهمون کردی،وحید جان نقش ذهن زیبایت بی بدیل ،خار که نه خواهش و تمنای احساس من است .
نفرمایید عزیز ،لذت میبرم از سخنان نغز وبدیع شما
به به من تازه این عکسا و خبر و کلا تاپیک رو دیدم یه خسته نباشید و تشکر از صمیم قلب به شما میگم عباس عزیز و کلی لذتبخش و دلگرم کننده بود دیدن تصاویر. فوق العاده بود
چقدر ذوق کردم…
خیلی خوشحالم که به یادمون بودین
خیلی حرکت قشنگی بود
لطف دارین مربی گرامی لونای عزیز ،امیدوارم در برنامه های آتی به کار تنوع بدم و خود کوهنوردی رو یک کیس آموزشی کنم ممنون از توجه شما بزرگوار
پس ما شدیداً منتظریم که ازتون به زودی ویدئو ببینیم
من از کوهنوردی به عصاش و کوله اش،خیلی علاقهمندم
نشد دیگه ،باید کمک کنید ،همکاری باشه عالی میشه من یه مدت از کلیپ و اینجور فضا فاصله داشتم
خیلی زحمت کشیدین واقعا اگه برندش رو هم می گفتین دیگه همه چی تموم می شد ،حالاشما بیاین من برند خوبشو با پول خودتون می گیرم هدیه میدم بهتون ،شوخی بود شما بیاین حالا یه کاریش می کنیم
مجانی اشو دارم خودم، با همین چیزها همسر جان گولم زده
خوب بدنیش به من
شما هم ماروگول بزنید ،بده مگه برا ما که کوهنوردی رو دوست داریم حکم طلاس
نشد دیگه یادگاری رو نمیشه داد:rofl:،میخواین برند اشو بگم برید بخرید برا خودتون ،جدا از شوخی کوهنوردی خیلی خوبه من چون زمین شناسی خوندم کوه و راهپیمایی زیاد رفتم
ای جان مهندس نوشین عزیز هم همسفر ما هست خانم مهندس وسایل نمونه برداری ،گمانه زنی ،ببینم معدن طلایی چیزی برامون پیدا میکنی ؟ پیدا کنی اشتراک امسال زبانشناستون رو من میدم از جیبم ،جان مرغ و خروسای همسایمون
ممنونم والا یکی پیدا کردیم منتهی یک ارگانی دست گذاشته بود رو زمین هاش نگم بهتره ،ولی طرف های غرب کشور طلا ببشتر پیدا میشه:joy:،
زنده باد ،مازبانشناسیم ،همه بچه هارو میاریم پای کارباکلنگ و بیل ،معدن طلاو بیل و کلنگم آرزوست