بسیار عالی وحید جان ،انتخاب کلمات و ترکیبشون عالیه ،امیدوارم در آینده نزدیک از شما بیشتر بشنویم درقامت ادیب ![]()
گلویم سدّی است برنگفته ها ،تابلو اخطار را ببین این سد ترک دارد ![]()
عالی، عالی.
زیبایی کلامت را به نظاره نشسته ام، هرچه در صندوقچه ی لغات می جویم واژه ای در خور تحسینت نمیابم. پس سکوت میکنم و در سخن مبهوت می مانم. ![]()
سپاس وحید جان از لطفت ،الان یکم اوضاع روحیم خرابه ![]()
بعد میام ،سپاس از شما و احساسات نابتون ![]()
سلام دوستان عزیز ![]()
آقا وحید و آقا عباس مناظرهسعر گویی راه انداختیم دیگه ![]()
![]()
![]()
.
جدا هر دوتون جملات زیبا و قشنگی گفتید .یه تایپیکم اینجوری بزنید ما لذت ببریم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
@vahid240
@abbas_17
ابوالفضل نازنین و دوست داشتنی اپ ،چشم سر فرصت اینکار باید انجام بشه ،ممنون از محبتت و انگیزه ای که به ما میدی ،بالای کوه بجانب سمنان عزیز و ابوالفضل مهربان درود فرستادم تا نسیم صبا چه سوغات برایتان داشته بود ![]()
لطیف ترین گلها برای حفظ خودشون خشن ترین خارهارو لازم دارن، خار جملات الکن من، نگهبانیه برای گل لطیف کلام عباس آقا ![]()
من هم از لطف هردو بزرگوار ممنونم.
زیر چوب و فلک لطفت سیاهمون کردی،وحید جان نقش ذهن زیبایت بی بدیل ،خار که نه خواهش و تمنای احساس من است .
نفرمایید عزیز ،لذت میبرم از سخنان نغز وبدیع شما ![]()
![]()
به به من تازه این عکسا و خبر و کلا تاپیک رو دیدم ![]()
![]()
![]()
یه خسته نباشید و تشکر از صمیم قلب به شما میگم عباس عزیز و کلی لذتبخش و دلگرم کننده بود دیدن تصاویر. فوق العاده بود ![]()
![]()
![]()
![]()
چقدر ذوق کردم…
خیلی خوشحالم که به یادمون بودین ![]()
خیلی حرکت قشنگی بود ![]()
![]()
![]()
لطف دارین مربی گرامی لونای عزیز ،امیدوارم در برنامه های آتی به کار تنوع بدم و خود کوهنوردی رو یک کیس آموزشی کنم
ممنون از توجه شما بزرگوار ![]()
![]()
![]()
پس ما شدیداً منتظریم که ازتون به زودی ویدئو ببینیم ![]()
![]()
من از کوهنوردی به عصاش و کوله اش،خیلی علاقهمندم ![]()
نشد دیگه
،باید کمک کنید ،همکاری باشه عالی میشه
من یه مدت از کلیپ و اینجور فضا فاصله داشتم ![]()
خیلی زحمت کشیدین واقعا اگه برندش رو هم می گفتین دیگه همه چی تموم می شد ،حالاشما بیاین من برند خوبشو با پول خودتون ![]()
می گیرم هدیه میدم بهتون ،شوخی بود شما بیاین حالا یه کاریش می کنیم ![]()
![]()
مجانی اشو دارم خودم، با همین چیزها همسر جان گولم زده ![]()
![]()
![]()
خوب بدنیش به من ![]()
شما هم ماروگول بزنید ،بده مگه برا ما که کوهنوردی رو دوست داریم حکم طلاس ![]()
نشد دیگه یادگاری رو نمیشه داد:rofl:،میخواین برند اشو بگم برید بخرید برا خودتون ![]()
![]()
،جدا از شوخی کوهنوردی خیلی خوبه من چون زمین شناسی خوندم کوه و راهپیمایی زیاد رفتم
ای جان مهندس نوشین عزیز هم همسفر ما هست ![]()
خانم مهندس وسایل نمونه برداری ،گمانه زنی ،ببینم معدن طلایی چیزی برامون پیدا میکنی ؟ پیدا کنی اشتراک امسال زبانشناستون رو من میدم از جیبم ،جان مرغ و خروسای همسایمون ![]()
![]()
ممنونم والا یکی پیدا کردیم منتهی یک ارگانی دست گذاشته بود رو زمین هاش نگم بهتره
،ولی طرف های غرب کشور طلا ببشتر پیدا میشه:joy:،
زنده باد ،مازبانشناسیم ،همه بچه هارو میاریم پای کارباکلنگ و بیل ،معدن طلاو بیل و کلنگم آرزوست ![]()