آقای ناصری ، لایتنر خیلی بده اصلا نمیشه باهاش کار کرد.مم اصلا نتونستم حتی دیکشنری پیدا کنم.
لایتنر فعلی خیلی بهتره
لایتنرو هم داریم درست میکنیم.
لطفا اجاره بدید اول وارد درس بشیم بعد دانلود کنیم ، حجم نت خیلی میره .
سلام ، خواستم بگم این قابلیت رو به اپلیکیشن اضافه کنید که اگه مثلا ما خواستیم یک کتابی یا داستانی رو فصل یا بخش های پشت سر هم رو خودکار بخونه ، بتونه این کار رو از وسطای اون هم انجام بده ، منظورم اینه که قابلیت پخش خودکار و پشت سرهم به انتخاب خودمون از جایی که میخواهیم داشته باشه .
مثلا من بعضی وقتا میخوام کتاب ۴۰۰۰ لغت رو مرور کنم و از طرفی هر درس اون ۵ یا ۶ دقیقه است ، بهتر بذارم رو پخش خودکار که خودش بره درس بعدی ، اما از طرفی بعضی وقتا آدم میخواد مثلا فقط درس ۱۰ تا۲۰ از یک کتاب رو مرور کنه، که برای این حالت قابلیت پخش خودکار وجود نداره ، هر مجموعه حالت پخش خودکار فقط با شروع از بخش اول امکان پذیر هستش. امیدوارم توانسته باشم منظورم رو برسونم .
پخش خودکار الان هم مشکل داره و برای پخش شدن قسمت بعد حتما باید قفل گوشی باز بشه شاید بعضی ها رو اتفاقی رد کنه من قبلا هم این مشکل رو مطرح کردم ولی حل نشده
درسته دوست خوبم این موارد لیست شدن اما الویتهای آپدیت در حال حاضر موارد دیگهای بوده
سلام استاد ناصری.اقا برای افراد قدیمی و کم کار این نسخه نصب نمیشه؟؟
سلام
بایستی نصب بشه
چه مشکلی هست؟
سلام و درود
اقای ناصری نصب نمیشه
لطفا یه فیلم از ارور بگیرین اینجا بفرستین
آقای ناصری من اینجا توضیح دادم .
استاد برای من درست شد.نصب شد
هیچ اروری نداره، فقط میزنه App Not Installed
روی گوشیم نصب شد اما روی تبلت نصب نمیشه
1.اگر منابع اموزشی سطح بندی میشد خیلی خوب بود
2.تعداد لغات زرد و سفید و جدید رو نمایش نمیده
3.برای ورود دوباره باید لاگین کنی
@hnaseri
برای جایزه به تیم پشتیبانی ایمیل زدم ولی فکر کنم ایمیلتون مشکلی داره. دریافت نمیکنه
سلام لطفا در فیلم ها پخش تمام صفحه رو
در همین اپدیت اضافه کنید
در این اپدیت امکانش نیست دوست خوبم اما این روش رو میتونین انجام بدین
توی دیکشنری قبلا گزینه سرچ بود. الان نیست . چرا؟
خوب بود گاهی برنامه کلمه رو تشخیص نمیداد یا لازم بود ریشه ها و … سرچ بکنم ازش استفاده میکردم