جدیدترین ویرایش نسخه‌ی تست اپلیکیشن زبانشناس (نسخه ۸)

آقای ناصری ، لایتنر خیلی بده اصلا نمیشه باهاش کار کرد.مم اصلا نتونستم حتی دیکشنری پیدا کنم.
لایتنر فعلی خیلی بهتره

6 پسندیده

لایتنرو هم داریم درست میکنیم.

3 پسندیده

لطفا اجاره بدید اول وارد درس بشیم بعد دانلود کنیم ، حجم نت خیلی میره . :slightly_smiling_face:

4 پسندیده

سلام ، خواستم بگم این قابلیت رو به اپلیکیشن اضافه کنید که اگه مثلا ما خواستیم یک کتابی یا داستانی رو فصل یا بخش های پشت سر هم رو خودکار بخونه ، بتونه این کار رو از وسطای اون هم انجام بده ، منظورم اینه که قابلیت پخش خودکار و پشت سرهم به انتخاب خودمون از جایی که میخواهیم داشته باشه .
مثلا من بعضی وقتا میخوام کتاب ۴۰۰۰ لغت رو مرور کنم و از طرفی هر درس اون ۵ یا ۶ دقیقه است ، بهتر بذارم رو پخش خودکار که خودش بره درس بعدی ، اما از طرفی بعضی وقتا آدم میخواد مثلا فقط درس ۱۰ تا۲۰ از یک کتاب رو مرور کنه، که برای این حالت قابلیت پخش خودکار وجود نداره ، هر مجموعه حالت پخش خودکار فقط با شروع از بخش اول امکان پذیر هستش. امیدوارم توانسته باشم منظورم رو برسونم .

7 پسندیده

پخش خودکار الان هم مشکل داره و برای پخش شدن قسمت بعد حتما باید قفل گوشی باز بشه شاید بعضی ها رو اتفاقی رد کنه من قبلا هم این مشکل رو مطرح کردم ولی حل نشده

5 پسندیده

درسته دوست خوبم این موارد لیست شدن اما الویتهای آپدیت در حال حاضر موارد دیگه‌ای بوده

5 پسندیده

سلام استاد ناصری.اقا برای افراد قدیمی و کم کار این نسخه نصب نمیشه؟؟ :sweat_smile:

4 پسندیده

سلام
بایستی نصب بشه
چه مشکلی هست؟

3 پسندیده

سلام و درود
اقای ناصری نصب نمیشه

4 پسندیده

لطفا یه فیلم از ارور بگیرین اینجا بفرستین

3 پسندیده

آقای ناصری من اینجا توضیح دادم .

https://talk.zabanshenas.com/t/topic/54325?u=amirali9

2 پسندیده

استاد برای من درست شد.نصب شد

3 پسندیده

قیمت های پکیج نقره ای هنوز مشکل داره

3 پسندیده

هیچ اروری نداره، فقط میزنه App Not Installed
روی گوشیم نصب شد اما روی تبلت نصب نمیشه

3 پسندیده

1.اگر منابع اموزشی سطح بندی میشد خیلی خوب بود
2.تعداد لغات زرد و سفید و جدید رو نمایش نمیده
3.برای ورود دوباره باید لاگین کنی

3 پسندیده

@hnaseri
برای جایزه به تیم پشتیبانی ایمیل زدم ولی فکر کنم ایمیلتون مشکلی داره. دریافت نمیکنه

5 پسندیده

سلام لطفا در فیلم ها پخش تمام صفحه رو
در همین اپدیت اضافه کنید

5 پسندیده

در این اپدیت امکانش نیست دوست خوبم اما این روش رو میتونین انجام بدین

4 پسندیده

توی دیکشنری قبلا گزینه سرچ بود. الان نیست . چرا؟
خوب بود گاهی برنامه کلمه رو تشخیص نمیداد یا لازم بود ریشه ها و … سرچ بکنم ازش استفاده میکردم

5 پسندیده

یه مورد جزیی هم شاید فقط توی گوشی من باشه بقیه دوستان چک کنند و بگن
عدد روی نمودار خطی کامل نشون داده نمیشه!!!

5 پسندیده