Photographers

کوهنوردی امروز :mount_fuji:

خیلی عجیبه تو کوه زعفران دیدم ،گلش درآمده بود فکر کنم وحشی باشه ،البته وحید جان و نوشین بانو باید نظر بدن :tada:

9 پسندیده

حقیقتا من فقط خورنده اشم :rofl::rofl::rofl:،باید از پدر بپرسم ،آقا وحید مگر بدونن :blush:

5 پسندیده

اگه لطف کنید از پدربزرگوارتون بپرسید ،ممنون میشم،من خیلی تو کار طبیعت کنجکاو هستم :raising_hand_man::100:

5 پسندیده

Milan -Italy

8 پسندیده

سلام عباس عزیز، آره با توجه به اینکه پرچماش خیلی کوتاهه احتمالا وحشیه.
قطعا شما میدونین که زعفرون پیاز داره پس میتونین دوباره هم برین سراغش. و چای زعفرون تو کوهتونو از اونجا ردیف کنین. :slightly_smiling_face::rose:

آره منم همینطور، البته یه فضای کوچکی از باغچه ی حیاطمونو زعفرون کاشتیم، امسال سال پنجمشه و پارسال تقریبا برای هفت هشت ماه مصرفمونو تامین کرد. :innocent:

6 پسندیده

چقدر شبیه میلان ماست. :rofl:

4 پسندیده

:rofl::joy::rofl::joy: خیلییی خوب بود

5 پسندیده

معماری و نمای ساختمان هاشون جالبه نظرم رو جلب کرد و همچنین نظم پارک کردن ماشین ها
بسیار عالی :ok_hand:

5 پسندیده

موافقم ریحانه جان مثل اینکه تو گذشته قدم بزنی،معماری قشنگی دارن،از نظم هم که نگم :woozy_face:

5 پسندیده

دقیقا یکی از اصول مهم نظم هست که باعث نشون دادن زیبایی اون منطقه میشه :grin::ok_hand:
دوستان ممنون از به اشتراک گذاشتن عکس های زیباتون🌼

5 پسندیده

خواهشمندیم ریحانه جان :heart_eyes::revolving_hearts:

5 پسندیده

نه شما که ضعیف نیستید
حالا یه شرکتی بکنید شاید شد

4 پسندیده

عباس آقای عزیز ممنون از شما به خاطر feedbackهایی که میدید خیلی خیلی ممنون

5 پسندیده

ممنون از همه به خاطر حمایتاتون

5 پسندیده

عباس آقا واقعا عکساتون خیلی قشنگ بود
مخصوصا زعفرون
خالا چندتا زعفرون میکندید برای ما هم میاوردید :joy:

4 پسندیده

ویانا بانو فقط یدونه بود :joy:

4 پسندیده

تصاویر شما عالیه :+1: لذت می بریم ،ممنون از شما :blossom::blossom::blossom::blossom::+1:

4 پسندیده

همون یدونه هم میووردی برای من :rofl:

3 پسندیده

:joy::joy::joy::joy: انشاالله سلامت باشید

4 پسندیده

چشم. چالش شروع شد سعی میکنم تا اونجایی که بشه همراهی کنم.

:shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::shamrock::rose::rose::rose::rose::rose:

2 پسندیده