Photographers

نوشین بانو به ایتالیا سفر کردین ؟ :heart::pleading_face::heart::heart_eyes::heart_eyes:

5 پسندیده

زری بانو
راستش چالشم رفته اون پایینا یه سلام صبح بخیرین بدید درست شه :joy:
انقدر رفته اون پایینا موندم کدوم چالشم بود :heart:

3 پسندیده

وایییییی عالی بود :joy: :rofl:

3 پسندیده

نه یگانه جان خواهر کوچیکه رو برا ادامه تحصیل فرستادیم :pleading_face:

5 پسندیده

من خودم سالی یک مثقال سهمیه دارم :rofl:

4 پسندیده

بادرود،پس ما هم رانت داریم برا دعوتنامه و اقامت ،سفارش بفرمایید،البته یگانه بانو هم برای رشته پزشکی و تکمیل درس پیانو :musical_keyboard: تشریف میارن ،اجالتا تا بریم بفرمایید برج کج پیزا رو نزارن بیافته :grin: درضمن ۱۰۰ مثقال زعفران هم لطف بفرمایید می‌بریم برافروش تا هزینه هواپیما و هزینه های جاری فراهم بشه ،خیلی ممنونم مهندس جان ،لطفتان مزید :star_struck::clap::+1::joy::joy:

3 پسندیده

:joy::joy::joy::joy:،بنا بر اطلاعات من یگانه جان انشاالله تشریف ببرن نزد شیطان :smiling_imp: بزرگ (us) پزشکی بخونن :joy:،پیانو رو حقیقتا نمیدونم ،برج کج پیزا هم به ماچه آقا عباس :rofl:،فعلا که خواهر جان عکس قنادی برا ما می‌فرسته عوض دعوت نامه :rofl::joy::rofl::joy:

3 پسندیده

یک عدد لابستر ماده که به جرم بچه خوری و شوهر خوری :face_with_hand_over_mouth: محکوم به تنهایی در آکواریوم شده :joy:

9 پسندیده

Wooow
انشاالله موفق باشن :rose::two_hearts::star:

بله بله :grin::grin:
راستش من پیانو رو فقط به خاطر تفریح انجام می دم :heart_eyes::heart:

عجب اطلاعات دقیقی :heart_eyes::nerd_face::nerd_face::nerd_face::muscle:t2::muscle:t2:

6 پسندیده

۲

3 پسندیده

وااااو
موضوع درست کردین برای قرمه؟
برین کنار ویانا شکمو اومددد :rofl: :joy:

4 پسندیده

رکورددارشکمویی منم ویانا بانو :pray:t3::star_struck:

3 پسندیده

8 پسندیده

وای چه عالی و نازه :star_struck: عجب پتی ،حتما مال داداشتونه ،یا خودتون ؟ :cowboy_hat_face::clap::dog2::poodle::paw_prints:

3 پسندیده

نه ماله خودمه ولی متاسفانه سهم من ازش دو روز در هفته هست

4 پسندیده

چون مامان نمی‌ذاره بیارمش خونه خونه دوستم نگهش میدارم

3 پسندیده

خوب احتمالا مادرباپت تو خونه مخالفن،عیبی نداره قناعت کنید به این دیدار کوتاه :cowboy_hat_face::hugs:

2 پسندیده

بله کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

محبووووووورم مجبووووووووووووووووور

4 پسندیده

سخت نگیرید،اتفاقا چون تایم دیدارتان کمه ،اشتیاق زیاد میشه ،اگه دائم کنارتون بود کمتر بهش محبت می کردین :+1:

4 پسندیده

Imaging by Lady Elfe in Relive application :cowboy_hat_face::ok_hand::heart_eyes_cat:

8 پسندیده