سلام دوستان. روزتون بخیر.
بسیار عالیه وحیدجان ،لذت بردیم از ورزش و هنر شما
اجرایی مسلط،روان و دلنشین ،ممنون یگانه بانو
فقط اسم ملودی چیه؟ ،فقط میدونم معروفه
خیلی ممنونم ازتون
Wedding of love
وایی منم اومدم
مرسی منم با خودتون بردین روحیه شد برام قبل مدرسه
بسیار عالی عباس عزیز.
مسیری زیبا، مناظری عالی و همنوردانی قدرتمند.
عکسهاتونم که درجه یک.
درود بر شما.
امروز صبح رفتیم کوه خلج و هفت حوض، جای همه تون خالی. @nuclear-tic
البته ما مثل عباس آقا حرفه ای نیستیم.

قابلی نداره البته ما استراحت و چای آتیشی داشتیم یادتونه که ،مثل شما تا چالوس گازشونگرفتیم
هرچی گفتم نگه دارین یه عکس بگیرم ،گفتن دیره ،یگانه کلاس داره،باید برگردیم
خستم وحید از کوه اومدم ،چوبکاری نکنید ،خودت یکپا هنرمندی ،راستی دوستمون آقای رسولی که ارشد زبانه دیوانش کردم با سوالهام گفته دیگه نمیام باهات کوه
بله ، خیلی هم چسبید
ما که بهترین جا برای عکس و فیلم برداری نگه داشتیم
اینم فیلمش
به به دوستان همگی جای مارو خالی کنید
ای وای ببخشید یادم افتاد بله
درودبرشما هنرمند
چه حس غریب و قریبی داره عکستون ،وقتی نگاش میکنم تمام غلیان احساسات رو میشه دراون دید
ممنون بابت اشتراک
سلام دوستان خوبم، وقتتون بخیر.
من خیلی مذهبی نیستم ولی در سالهای ۹۶ و ۹۸ قسمتم شد در پیاده روی اربعین شرکت کردم. و به دلایلی شیفته ی این کار شدم ولی متاسفانه سال ۹۹ و امسال قسمتم نشد. میخوام گوشه هایی از این سفر زیبا و دلنشینو نشونتون بدم. البته قطعا بعضی از شما این مسیرو رفتین ولی دیدنش خالی از لطف نیست. پس امشب مرور میکنیم سفر سال ۹۶ رو اول دلنوشته ای کوتاه و بعدش…
نطلبیده است و نخواهد طلبید. چه بسا بایدهایی که باید می کردم و نکردم و چه فراوان نبایدهایی را که باید نمیکردم و کردم .
حسرت دل و چشمان تر برای دیدار یار کافی نیست، برای دیدارش باید شبیه او بود.
من روسیاهم و او کارنامه ی سفید میخواهد، نه روی سیاه.
در خلوت خود بر سینه می زنم و اشک می ریزم و ناله می کنم تا ببخشد و بطلبد و راهم دهد بر درگهش اما…
دلهایی وجود دارند که دلگیر پندار و رفتار و کردار من هستند و تا چنین است، چنین است. تا دلها دلگیرند، خواست و دعا و تمنای من به جایی نمیرسد.
دروازه های آسمان از دلهای زمینیان باز میشوند. از دلهایی که به دست آورده ایم، نه آنهایی که شکسته ایم.
در مسیر نجف اشرف به کربلا زیباییهایی به چشم میخورند که قاب دوربین از به تصویر کشیدن اونها واقعا عاجزه. اونجا کوچک و بزرگ، پیر و جوون، فقیر و غنی، همه و همه با هرآنچه که دارند در خدمت زائرین هستند. با هرچه دارند، حتی با چند دانه خرما، یک بسته دستمال کاغذی، شیشه ای عطر و یک لیوان آب. هرکس هرطوری که میتونه.