دوره خیلی عالی و کاربردی هست
واقعا اپلیکیشن رو مهارت ادم تاثیر می ذاره
salam khaste nabashid,alie
great fantastic wonderful
جالبه و بسیار هیجان انگیز
دوره فوق العاده ای هست
خوب بود فقط سرعت زیاد بود
عالی بود و متفاوت بود تا حالا اینجوری آموزش زبان ندیده بودم خصوصا قسمت vocabخیلی خوب توضیح میده و پشتیبان هم داره خیلی خوبه
عالی و مفید برای تمام سطوح
عالی هست. ای جی واقعا معرکست.
عالی، هم مواردی که در متن گفته شده جذابه و هم ساختار کلی اپلیکیشن زبان شناس . این درس که نکات خیلب خوبی داشت
بسیار عاااااااااالی… ممنونم
that is so great.i love it
سلام دوستان ،من در خوندن درس های انگلیسی قدرت مشکل دارم به این صورت که سطح درس ها برای من سخت نیست میشه گفت و اینکه من الان فکر کنم درس هفتم میباشم. اما نمیدونم چرا نمیتونم درس های انگلیسی قدرت رو مطالعه کنم یعنی ممکنه تعداد تکرار ها کم باشه و هم چنین نمیدونم چرا مدتی هست که اصلا اشتیاقی برای مطالعه آن ندارم یعنی بیشتر ترجیح میدم که گسترده خوانی رو داشته باشم ( یه جوری انگار فرار میکنم )میدونم که انگلیسی قدرت فوق العاده است در همین مدت کم با نصف نیمه خوندش هم تاثیر خودشو روی من گذاشته اما برای پایبندی بیشتر به این دوره چیکار کنم ؟دوست دارم که دوره رو به نحوه احسن انجام بدم چرا که گرامر من بسیار ضعیف میباشد ممنون میشم دوستانی که تجربه استفاده از این دوره رو دارن راهنمایی بفرمایین متشکرم
پشتیبای خیلی خوبه که هر روز ی مطلب میفرسته
سلام دوست خوبم
ببینید ممکنه دلایل مختلفی وجود داشته باشه که باعث بشه شما درست نتونید از دوره استفاده کنید که من به برخی از اونها اشاره میکنم
1- ممکنه این دوره متناسب سطح شما نباشه (زمانی یک دوره مناسب هست که حداقل 80 درصد و حداکثر 95 درصد اون مطلب رو درک بکنیم) که برای تغییر دوره میتونید با بخش پشتیبانی صحبت کنید دوره مناسب و جایگزین بهتون معرفی کنه
2- ممکنه شما فقط به شنیدن اکتفا کرده باشید و مشارکت فعال در پاسخگویی به سوالات داستان رو نداشته باشید که پیشنهاد میکنم منفعلانه تر پیش برید.
3- شاید از تکرار کردن یک درس زود خسته میشید (باید بگم اصل یادگیری ناخودآگاه گرامر در گرو تکرار هست و باید سعی کنید خودتون رو عادت بدین).
4- ممکنه در کنارش منابع فرعی استفاده نکنید و همه قسمت ها رو پشت سر هم گوش بدین و ذهنتون از یکجایی به بعد مقاومت کنه. که پیشنهاد میکنم حتما بین هر قسمتش یک استراحت بزارید و فیلم و کتاب هم به عنوان منبع آزاد صرفا جهت پر کردن اوقات فراغت نه آموزشی، استفاده کنید و بعد باز برید سراغ بخش بعدی اون درس.
خیلی مممنونم الان که نکات فوق رو فرمودید فهمیدم اکثر مشکل من به دلیل مورد سه و چهاره فرمودید متشکرم بله به نظرم باید خودمو به تکرار عادت بدم و مطالب رو پشت سرهم. نخونم
Nice and I’m in a peak emotional state while listening
بسیار عالی و برای نحوه ی یادگیری زبان بدون زحمت راهنمایی های بسیار عالی ارایه گردید