سلام بله برای هر درسش تا یک هفته وقت میذارید و تکرار و تمرین میکنید
برای توضیحات بیشتر لینک زیر رو مطالعه کنید
سلام بله برای هر درسش تا یک هفته وقت میذارید و تکرار و تمرین میکنید
برای توضیحات بیشتر لینک زیر رو مطالعه کنید
سلام.
میشه لطفاً راهنمایی کنید که دروس این دوره رو باید به چه صورت گوش کنیم که مفیدتر باشه؟
لینکی که دوستان زبانشناس تو پاسخ به دوستان دیگه بهش ارجاع میدن برای من باز نمیشه؟
سلام متاسفانه از نظرات داخل اپلیکیشن نمیتونید بازش کنید. شما وارد تالار زبانشناس بشید و روی این لینکی که من ارسال میکنم کلیک کنید
سلام من تقریبا ۶ ماه دیگ میخوام تافل بدم و با اینکه لغت زیادی بلدم و گرامرالبته به فارسی نمیتونم صحبت کنم و سریع بنویسم نیاز به زمان زیاد دارم، زمانم ازاد بنظرتون میشه کورس های تلفظ و vip و قدرت جی ای هوگ رو باهم بخونم؟
سلام وقت بخیر دوره تلفظ و انگلیسی قدرت رو با هم پیش ببرید بهتره.
و اگر انگلیسی قدرت براتون آسونه میتونید بجای قدرت دوره وی آی پی رو انتخاب کنید.
خیلی خوبه
Fantastic story
سلام من تصمیم دارم این دوره رو شروع کنم
ولی مشکلی که باهاش دارم زمان دوره است!
۱۶۰ ساعت!؟
خیلی طول میکشه
مخصوصا اگر بخواهی که به روش صحیح(تکنیک سایه و تقلید و …) بخونی
آیا لازمه کل دوره رو بخونم؟
ممنون میشم از راهنمایی تون.
سلام دوست خوبم هدف باید مسلط شدن در انگلیسی باشه، نه تموم کردن دوره.
این منبع اصلیه و حداقل شش ماه زمان میبره تا تمومش کنید. و در کنار این دوره، از منابع فرعی مثل پادکست، کتاب رمان، فیلم و سریال، مستند و… در برنامه خودتون بگنجونید تا یکنواخت نباشه
سلام سطح زبان متوسط رو به بالا هست. چندتا از دروس این دوره و دورهی" انگلیسی واقعی رو یاد بگیر" رو گذرا نگاه کردم و تفاوت چندانی رو حس نکردم. اگه بخوام برای IELTS آماده بشم و 7-8 ماه وقت داشته باشم، کدوم یکی از این دو دوره رو پیشنهاد میکنید؟
دوست خوبم هر دو دوره مناسبه فقط یک دوره ای که براتون چالشی هست رو انتخاب کنید نه خیلی سخت و نه خیلی آسون باشه حداقل بالای ۸۰ درصد رو متوجه بشید
این خانم کریستین یه تنه گند زده یه محتوای دوره. حرفاش پر از تکرارهای بیمورد (yeah, y’know, like) و سکته و من و من کردنه. جاذبه که هیچ، دافعه هم داره. احتمال میدم که a.j هم دیگه با این تیم همکاری نکنه، چون روی کانال یوتیوبش مدام تکرار میکنه که من فقط روی effortless English club هستم.
باور میکنی دروسی ک ای جی با این خانوم هستش رو مرور میکنم و دروس ک ای جی تنهایی هست اصن دوس ندارم ،اصن بخاطر همین نحوه صحبت کردن عامیانه هست ک ب این دوره علاقه مند شدم
بهترین دوره از دروس بدون تلاش ،مخصوصا اون قسمت های ک ترکیبی هستن
وای از کریستین متنفرم بس که تپق می زنه و اصلا خودشم نمی دونه چی داره میگه… چقدر چیزای بیخود رو توضیح میده ۳ تا کلمه تکراری اول هر اپیزود به اضافه ی یه سری کلمات که نیاز به توضیح ندارن مثلا پروتئین اما aj و جو خوبن… صدای جو رو دوست دارم واضح و شمرده
همه ک شمرده حرف نمیزنن شما باید آمادگی هر حالتی رو داشته باشه مگه تو همین زبان فارسی همه ملت شمرده و اوکی حرف میزنن
سلام
دوره ای بین vip و مگاداستان نیست؟ وی ای پی نسبتا برام آسونه و مگا داستان خیلی خیلی سخته برام
سلام وقت بخیر انگلیسی واقعی یادبگیر هم براتون سخته؟
سلام
میتونم همزمان این دوره رو با دوره انگلیسی واقعی پیش ببرم ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست خوبم توصیه میشه تمرکز روی یک دوره اصلی باشه و پیشنهاد نمیشه که با دو دوره اصلی همزمان پیش ببرید.