ارزیابی دوره «داستان های بچه گانه»

ارزیابی دوره «داستان های بچه گانه»
none 4.688965301656768 3199

بسیار عالی از وقتی وارد برنامه شدم هی دارم بیشتر لذت میبرم

4 پسندیده

ب نظرم خوبه فقط اگه داستان روروان ترمیخوندبهتربود ولی درکل خوبه مرسی

3 پسندیده

عالی ترین برنامه و آموزش دهنده ی زبان

3 پسندیده

دوستان این دوره عالیه برای مبتدی ها. پیشنهاد میدم بهتون اگر مبتدی هستید امتحانش کنید . ضرر نداره👌

3 پسندیده

همه چیز برای یادگیری مهیاست. کمی همت لازمه

5 پسندیده

به نظر خوبه بریم جلو ببینیم چی میشه

5 پسندیده

میشه توضیح بدین چطور به تعمیرگاه زبانشناس برم و یا در کدوم قسمت ایراداتی که در ترجمه میبینم بگم؟؟
برای مثال در ترجمه و متن جک و لوبیای سحرآمیز چند غلط وجود داره حالا بغر از غلط بودن ترجمه به ایرادی که بنظرم بزرگه اینه که مثلا ولی روی واژه های fee و fo که در واقع در این داستان فقط آوا هستند میزنیم با معانی این واژه ها در جملات دیگه ای روبرو میشیم که اگر بخوام اونهارو در این درس هایلایت نکنم درکل فرض نرم افزار بر این میشه که من این لغلت رو بلدم و اگر هایلایت کنم در لایتنر هنگام مرور باید از همون روش نادرست حفظ لغت استفاده کنم
ایراد دیگه هم خوب نبودن دیکشنری هاست چون اکثرا دو دیکشنری فارسی موجود سطحی هستن و خیلی از عبارات رو یا ترجمه نمیکنن یا اشتباهه و مفهوم کلی عبارت رو متوجه نمیشن

4 پسندیده

عالی بهتر از این نمیشه

4 پسندیده

بله من اول از همه ویدیوی اصلاح کردن از طریق مخاطب رو براتون میذارم برای موارد کوتاه

اما درباره مورد بعدی برای تعمیرگاه زبانشناس در تاپیک‌ها میتونین سرچ بزنین و برای گزارش در اپ هم داریم برای اپدیتای جدید بخشی رو مختص گزارش درس تعبیه میکنیم اما تا اون موقع همین تالار بهتر هست

3 پسندیده

چرانمی‌فهمم هر چی میگه

2 پسندیده

به‌ سرعت میخوانند نتوانستم تلفظ راتطبیق دهم

4 پسندیده

سلام کنار هر متن یک علامت هست می تونید سرعتش رو تنظیم کنید

4 پسندیده

عالی است برنامه خوبی است من خوشم میاپ

6 پسندیده

برای یاد گرفتن زبان انگلیسی برنامه را نصب کنید

4 پسندیده

دوره خوبیه همین که از روی داستان خونده میشه خیلی دوست دارم در کل عالیه

4 پسندیده

خیلی خوبه. این شیوه من رو مشتاق‌تر می‌کنه برای یادگیری بیشتر. ممنونم بابت تلاش ‌تون و زحماتی که برای این اپلیکیشن متحمل شدید

5 پسندیده

ممنون از توضیح
فقط یه سوال این ویرایش ها ابتدا بررسی میشن بعد اعمال میشن دیگه درسته؟؟
چون در اونصورت اگر هرکسی اشتباها دستکاری کنه اشکال بوجود میاد
اکر این امکان باشه که ابتدا هر ویرایش پیامی رو برای گروه پشتیبان بفرسته و بعد از تایید از طرف اونها ثبت بشه خیای عالی میشه

5 پسندیده

بله دقیقا همینطوره…اول ویرایش انجام شده بررسی میشه و پس از تایید در اپ قرار میگیره

3 پسندیده

it was great .I like it so much.

4 پسندیده

ممنون
الان ترجمه ماهی جادویی رو نگاه میکردم معانی جابجا بودن میخواستم ویرایش کنم در قسمت پیرایش معانی یا درست بودن یا قرمز شده بودن که امکان ویرایش نداشت
فک کنم در حال بررسی هست ترجمه پس درسته؟؟

4 پسندیده