جناب ناصری نرم افزار شما از لحاظ امکانات و محتوا رقیب نداره
اما از لحاظ UX به شدت رقیب داره
برای این مورد حتما پیش افراد فوق حرفه ای هزینه زیاد کنید
جناب ناصری نرم افزار شما از لحاظ امکانات و محتوا رقیب نداره
اما از لحاظ UX به شدت رقیب داره
برای این مورد حتما پیش افراد فوق حرفه ای هزینه زیاد کنید
لطفا به آخرین نسخه ۸.۷.۲۲ آپدیت کنین ببینین این هنوز کرش رخ میده یا خیر
طی ماه های آینده تغییرات گسترده ای در ux اپلیکیشن اعمال میشه که تجربه ی بهتری به شما بده.
باشه هر جور صلاح میدونید
مچکر که زحمت میکشید
قضیش چیه بیشتر توضیح میدین؟
نکته ای که شاید دوستان هم گفته باشند اینکه توی لایتنر یه دکمه ای بود میزدیم و می فهمیدیم این لغت توی چه درسهایی استفاده شده
اون چرا حذف شده
سلام. جایی که یک عبارت و یک کلمه قابلیت اضافه شدن به لایتنر دارن، چرا نمیشه کلمه رو اضافه کرد؟ مثلا اینجا هرچقدر میزنم عبارت in the rough میاد بالا ولی کلمه rough نمیاد.
سلام از ساخت اپلیکیشن جدید بهتون خسته نباشید میگم نمای کلی برنامه و زیبایی ساختاری نسخه جدید مورد توجه هست🙏
ولی من با توجه به حذف شدن دیکشنری جامع از اپلیکیشن نتونستم که با نسخه جدید ارتباط برقرار کنم و ترجیح دادم که نسخه قدیمی رو داشته باشم تا شاید بعدها این مشکل حل بشه…
و اینکه من هم با این نظر بعضی دوستان موافق هستم که بهتره کلماتی که اولین بار هست که میبینیم و نمیخوایم وارد لایتنر بشه رو بتونیم به رنگ آبی نگهداریم و بدونم که این لغت رو بلد نیستیم تا بعداً درموردشدن تصمیم بگیریم
و همچنین درمورد سیستم srs هم بیشتر توضیح بدین که متوجه بشیم چطور باید باهاش کار کنیم
یه نکته دیگ هم اینکه تعداد و وضعیت لغات لایتنر تو برنامه نامشخص هست…
سلام اگه میشه انگلیسی رو هم به زبانای برنامه اضافه کنید
اقای ناصری مشکل جدید:man_facepalming:![]()
![]()
![]()
![]()
وسط لایتنر مرور کردن و گوش کردن ادمو میندازه بیرون
کی براتون این مشکل رخ داد؟
دقیقا برای منم وقتی وارد برنامه میشم و ادامه آخرین محتوا انتخاب می کنم و همونجا بک می زنم کلا برنامه بسته میشه
این مورد خ رو مخه لطفاً برطرف کنید
چند بار که بین دروس جاب جا می شی برنامه بسته میشه
سلام ضمن تشکر از تیم زبانشناس و همچنین تعامل مثبتی ک بین کاربران و تیم جهت رسیدن ب بهترینها وجود داره . عرض کنم که :
۱_ در نسخه قبلی تلفظ کلمات رو وقتی ک اینترنت داشتم پیدا میکردم و وقتی هم ک نت نداشتم سریع برام میخوند اما الان وقتی نت ندارم بزور و اونهم بعد چند بار زدن روی دگمه ویس ، ی بار میگه .
۲_ در نسخه قبلی هرگاه ک ب فعلها یا کلمات دو قسمتی می رسیدم با مراجعه ب لایتنر و تایپ ،، کلمه و معنی رو میاورد اما الان این گزینه راحت رو نداره .
۳_ حالا ک ظاهرا فقط یک لایتنر کلی داریم و دیگه مثل گذشته هر درس و هر بخشی لایتنر جداگانه نداره . شاید بد نباشه ک در همین یدونه لایتنر لااقل تفکیک کلمات بخشهارو داشته باشیم مثلا بخش داستانهای کودکانه .
میشود ک از خوبیهای کاربردی نسخه پیشین ک موردپسند کاربران است در کنار ارتقا نسخه جدید ک راحتی و اشتیاق بیشتری در کاربران ایجاد میکند حسن استفاده را برد .
کمکهای خداوند همراه همیشگی همه ما باشد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دیروز بعد از ظهروسط لایتنر مرور کردن
سلام . این مشکل رو منم داشتم . وسط گوش دادن میومد بیرون. زمانی هم بیشتر اتفاق میفتاد که در تم پارک بود.اما بعد آپدیت حل شد
لطفا نسخه ۸.۷.۲۶ رو نصب کنید و ببینید مشکل باز هم رخ میده یا نه
نسخه جدید هست ؟؟
آخرین نسخه ۸,۷,۲۲ بود.