پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

تو برنامه پکیج های گرامری هم موجوده سر زدید به برنامه؟
از قسمت کاوش بخش گرامر برید پکیج های گرامر براتون نشون داده میشه

2 پسندیده

لطف کردید :purple_heart:

1 پسندیده

سلام… وقتتون بخیر
قدردان زحماتتون هستم و براتون سلامتی و شادی آرزو دارم🏵️
لطفن شرایطی رو فراهم کنید تا بتونیم از لایتنر شخصیمون، pdf تهیه کنیم.
پیشاپیش سپاس:raising_hand_man::herb:

3 پسندیده

سلام و خدا قوت
از زمانی که برنامه رو بروز کردم دیگه لایتنرش مثل قبل اپشن یادداشت نداره و اینکه فقط کلمه وارد لایتنر میشه نه جملش🥲لطفا رسیدگی کنید ممنون

2 پسندیده

ممنون میشم به پشتیبانی اپ پیام بدین تا همکاران بررسی کنن دوست خوبم

2 پسندیده

سلام . واقعا خیلی بده که در هنگام پخش صوت درس، امکان انتخاب دفعات تکرار یک جمله (یک بار، دوبار، سه بار و …) وجود نداره.

1 پسندیده

با سلام
به نظر من اگر امکان جستجوی کلمه در متن اپلیکیشن اضافه بشه خیلی میتونه کمک کننده باشه
به عنوان مثال فرض کنید من کلمه outstanding را در متنی در زبانشناس دیدم و برام نا آشنا بوده و به لایتر اضافه کردم که بعدا مرور کنم این کاملا طبیعی هست که بعد از چند روز فراموش کنم که این واژه از کدام متن به جعبه لایتنر اضافه شده و همونطور که همه میدونیم خواندن لغت در جمله بیشتر از حفظ کردن لغت به تنهایی در یادگیری موثر هست.
لذا پیشنهاد میکنم چنین امکانی در اپلیکیشن اضافه بشه
ممنون از زحمات تیم زبانشناس

2 پسندیده

سلام .
من میخواستم پیشنهاد بدم لایتنر بصورت رندوم هم کلمات رو یادآوری کنه نه فقط بر اساس ترتیب حروف الفبا. من تعداد لغات لایتنرم زیاد شده و خیلی روزها فرصت نمی کنم همه رو مرور کنم. اگر بصورت رندوم باشه لااقل کلماتی که در انتهای حروف الفبا هستند هم تکرار می شوند.
باتشکر

3 پسندیده

این امکان همین الان وجود داره و از خوبی های لایتنر برای اپلیکیشن ها از جمله زبان شناس لینه که
هر موقع کلمه ای رو به لایتنر اضافه کنید، در هر بار یادآوری به همون جمله دسترسی دارید و میتونید صوت و حتی فیلمش رو هم تکرار کنید.
وقتی که یک کلمه رو میارین گزینه مثال رو انتخاب کنید

بعد میتونید جمله رو ببینید و به ویس اون هم گوش کنید

اگه بصورت تصویری بوده باشه که هرسه متن، ویس و تصویر رو خواهید داشت

4 پسندیده

سلام وقت به خیر. یه پیشنهاد دارم برای اپلیکیشن. تو قسمت یادداشت ها وقتی یادداشتی اضافه میکنیم تا زمانی که وارد قسمت یادداشت نشیم متوجه نمیشیم که یادداشت وجود داره. به نظرم بهتره که تو همون قسمت که لایتنر رو داریم مرور میکنیم اگر لغت یادداشتی داشت یه دکمه داشته باشه مثل عکس اول. و یا اگر باتن گذاشتن سخت میشه موقعی که وارد قسمت پایینی لغت میشیم مثل دیکشنری، مشخص بشه که یادداشتی داره با یه دایره کوچولو. مثل عکس دوم. مرسی. اینجوری خیلی خیلی بهتر میشه. (در ضمن هنوز معتقدم بهترین لایتنر رو دارید که دقیقاهمونجا که لغت رو یادگرفتیم میاره جلو چشممون میذارش واقعا بی نظیره )

10 پسندیده

سلام. اگه امکان داره یه سیستم پلی لیست داخل نرم افزار طراحی کنین که درسهای مورد نظر رو بهش اضافه کنیم و پشت سر هم برامون پخش کنه. با تشکر

5 پسندیده

منون میشم اگ بتونید یه امکان به این اپلیکیشن اضافه کنید که قادر باشه تنظیمش کرد و سر یه تایم مشخص از متن پاز کنه مثلا هر 1 دقیقه و بعد دوباره پلی بشه مثلا دو دقیقه بعد
اینجوری راحت میتونیم یه پادکست یا داستان و تنظیم کنیم یه دقیقه رو گوش بدیم نکته برداری کنیم پیام کلیشو بنویسیم یا حتی خودمون دوباره بلند بخونیم و اسپیکینگ تمرین کنیم بی اونکه دائم خودمون قطع و وصلش کنیم بنظرم میتونه توی آپدیت ها اعمال بشه ممنون از تیم زبان شانس

5 پسندیده

سلام و خدا قوت. اگه امکان داره در قسمت مثال جعبه لایتنر، علاوه بر جمله انگلیسی، معنای فارسی را نیز بنویسید.

اگه امکان داره در ورژن های بعد، جعبه لایتنر قسمت دفترچه یادداشت دسترسی آسانتری داشته باشد

2 پسندیده

احسنت

مثلا من بیش از ده کلمه از سه درس دارم لایتنر رو که باز میکنم نمیتونم

تشخیص بدم کدومشون مال کدوم درسه؟ حالا میگم ی طوری نمیشه برا ما مشخص بشه

1 پسندیده

دوست خوبم کنار هر درس سه نقطه هستش اونو بزنید و گزینه «لایتنر این فصل» رو بزنید و لایتنر مربوط به درس رو نشون میده

7 پسندیده

از قسمت لایتنر میخوام کلمات رو پیدا کنم، نه از درسها

2 پسندیده

نمیدونم چنین امکانی وجود داره یا نه
گشتم، ولی چیزی پیدا نکردم
اگه بشه لیست هایی از دوستان درست کنیم خبلی خوب میشه
مثلا من چند نفر انتخاب کرده ام که نوشته هاشون برام آموزنده است و دوست دارم فعالیت هاشون رو دنبال کنم

2 پسندیده

من پیشنهاد میدم که برای بعضی دروس نمیشه ترجمه کرد بزارید ترجمه کنیم

1 پسندیده