پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

دوست خوبم فعلا درخواست ثبت نمیکنیم چون تعداد درخواست خیلی زیاده و همکاران درحال حاضر درخواست های قبلی کاربران رو رسیدگی میکنن

1 پسندیده

خیلی خوب اگر یک واحد در نظر گرفته می شد و وقتی تعدادشون حالا بر اساس زنجیره یه ساعت مطالعه یا… بالا میرفت به عنوان جایزه اشتراک مادام العمر می داد

1 پسندیده

برای اشتراک دائمی تصمیمی نداریم دوست گرامی :rose:

1 پسندیده

سلام من یه پیشنهاد خوب دارم برای ارتقا اپلیکیشن اینکه هر کاربر بتونه برای خودش یه کارت لایتنر درست کنه داخل لایتنرش بیاد و همینطور که بخواد بتونه معنیش کنه
بنظرم این خیلی کمک می‌کنه

لطفاً چند فونت جدید اضافه کنید که بیشتر کتابی باشه مثل New York
مچکرم.

سلام
یه پیشنهاد این که این امکان رو اضافه کنید لغاتی که داخل لایتنر هست رو بشه پوشه بندی کرد.
مثلا ی سری کلمات رو ادم یادش نیست از کدوم کتابه اما وقتی پوشه بندی میکنه همیشه منظمه و راحت تر هر چی رو بخواد مرور میکنه.دیگه تنظیم و مرتب کردنش در اختیار ادمه.الان ادم بخواد لایتنر مرور کنه از اولین لغتی که وارد کرده میاره درحالیکه مثلا لغاتی ک این ی هفته وارد جعبه کردم رو میخوام مرور کنم نمیتونم.محدودیت داره

5 پسندیده

تا جایی که میدونم نه تنها هر کتاب ، بلکه هر دوره از کتابها و بخش ها این امکان رو داره. یعنی شما این امکان‌رو دارید که اگه در یک هفته اخیر فقط روی کتاب ۴۰۰۰ هزار واژه کار کردید برید و فقط لغات کتاب سوم ۴۰۰۰ واژه ضروری رو مرور کنید.

فقط کلماتی رو که شما از این کتاب وارد لایتنر کردید بهتون نشون میده

اگه اشتباه متوجه منظورتون شده بودم ببخشید و به عنوان اشتراک تجربه بهش نگاه کنید:blush:

3 پسندیده

مرسی عزیزم.
اره اما خب گاهی ادم یادش میره از کجا این کلمات اورده و هم این که گاهی کلمات رو خودمون وارد لایتنر میکنیم .بعد دیگه اگر کلمه رو یادت نباشه دیگه نمیتونی پیداش کنی.اون طور ک پوشه بندی هم بشه قشنگ ادم در جریانه و کاراش منظم تره

1 پسندیده

در قسمت گزارش لطفا غیر از متوسط مطالعه ماهیانه و هفتگی، تعداد کل ساعات مطالعه رو هم قرار بدید. اینجوری میفهمیم از صفر تا صد چقدر مطالعه داشتیم. چون جایی خوندم با حدود ۲۵۰۰ ساعت مطالعه میشه به زبان تقریبا مسلط شد.

5 پسندیده

سلام وقتتون بخیر.ممنون از اپلیکیشن فوق العاده ای که ساختید:blue_heart:تازه با این برنامه آشنا شدم وبا وجود اینکه اغلب از نرم افزار های خارجی استفاده می کنم ولی زبان شناس سریعا به یکی از نرم افزارهای مورد علاقه ام تبدیل شده و چون ایرانی خوشبختانه دردسرهای خرید اشتراک که برای نرم افزار های خارجی وجود داره نداره ولی به عنوان یه نرم افزار آموزش زبان فکر می کنم اگر در تنظیمات بخشی برای انتخاب زبان نرم افزار قرار بدید بنظر کاربردی باشه. به شخصه معمولا تمام نرم افزارها و تنظیمات گوشیم به انگلیسی و گاهی اوقات وقتی در نرم افزار زبان شناس اسم آهنگ ها و کتاب ها رو نمی تونم به انگلیسی بخونم و پیدا کنم حس بدی پیدا می کنم:sweat_smile: امیدوارم با توجه به محدودیت هایی که برای کاربران ایرانی وجود داره هم چنان به ساخت نرم افزار های کاربردی این چنینی ادامه بدید.موفق باشید:v::+1:

5 پسندیده

A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

A post was merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

اتفاقا هرچی بیشتر زبان یاد بگیری ،بیشتر میتونی از منابع زبان شناس استفاده کنی مثلا یه آرشیو بزرگ از کتاب داستان و کتاب های خواندنی داره ک راحت میتونی ازشون استفاده کنی یا کلی فیلم و سریال داره ک میتونی کلماتشون وارد لایتنر کنی

5 پسندیده

سلام
تو اپ Lingq قابلیت ایمپورت کردن وجود داره
کاربرد‌ش چطوریه؟
می‌تونیم هرچیزی که روی وب باشه رو ایمپورت کنیم
مثل ویدئوهای یوتیوب و متن زیرنویسشون
مثل مقاله‌ها
و هرچیزی که روی وب باشه

اگه این قابلیت وجود داشت نه تنها ارزش اپ چندین برابر بالا می‌رفت، بلکه بزرگترین کمک به همه‌ی ما زبان‌آموزاست.

8 پسندیده

یعنی چی ایمپورت کردن ازش عکس بزار

واقعا ؟ چه جالب !!!

1 پسندیده

میخوام بدونم در بخش پیشنهادات چند نفر باید موافق باشند تا مورد توجه قرار بگیرد؟

1 پسندیده

با عکس که مشخص نمیشه

به‌طور خلاصه اون صفحه وب بررسی می‌کنه و متنش و اگه فیلمی همراهش بود رو وارد اپ می‌کنه و می‌تونیم کلماتش رو تو لایتنر بخونیم و مثل درس‌های پیشفرض زبانشناس باهاش برخورد کنیم.
زبان مطالعه ثبت میشه، راحت‌تر کلماتو می‌خونیم و همشو یه‌جا داریم!
تازه با محتوای آپدیت و دلخواه می‌خونیم.

میشه آهنگ، فیلم‌های یوتیوب اپدیت مثل تدتاک‌ها و کلی مقاله و کتاب و … وارد اپ کرد.
و اینا همش واسه خودمون قابل نمایش خواهد بود
یه شخصی‌سازی خارق‌العاده.

خیلی خفنه

9 پسندیده

لایک بالای ١٠ مورد میتونه نشون دهنده این باشه که این پیشنهاد برای کاربران زیادی مورد نیاز هست. اما انتخاب اون پیشنهاد و عملی شدنش به تصمیمات مدیران برمیگرده

اینجا صرفا سعی کردم تاپیکی رو بسازم که پیشنهادات مخاطبان حداقل یکجا ذخیره بشه و از طرفی زمانی که همکاران می‌خوان اپ رو آپدیت کنن به این تاپیک فقط سر بزنن

5 پسندیده

چقد جالب در موردش نشنیده بودم :heart_eyes::heart_eyes:اگه این ویژگی اضافه بشه خیلی خوبه

2 پسندیده