پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

من چیز عجیبی متوجه شده ام
بنظرم میاد که تالار زبان شناس مقدار زیادی از اینترنت ما رو مصرف می کنه
نمیدونم این چقدر درسته
اما احتمالش هست :thinking:
ممکنه این موضوع بررسی بشه

3 پسندیده

از کجا متوجه شدین؟

3 پسندیده

سایت https://www.languagereactor.com/
قابلیت ایمپورت کردن فایل داره
مثلا من این انیمیشن رو همراه با زیرنویسش از طریق این پلیر تحت وب پخش کردم

همچنین می تونید یه لینک بهش بدید و اون ویدئو رو براتون پخش کنه

قابلیت های دیگه مثل پخش نتفلیکس و چت بات هم داره

متاسفانه این سایت تحریم(شایدم فیلتره:man_shrugging:)
امیدوارم در آینده نزدیک تیم خوب زبانشناس قابلیت ایمپورت کردن رو به اپ اضافه کنند
لینک یوتیوب و… رو نمیدونم شاید ارشاد مجوز نده ولی اینکه بتونیم هر فایلی رو که خودمون داریم از طریق اپلیکیشن ببینیم میتونه خیلی کمک کنه
و دیگه شاهد انبوهی از درخواست برای بارگزاری فیلم و انیمیشن نخواهیم بود
سپاس:blue_heart:

@elinax1
@emad24
@del

11 پسندیده

خیلی خیلی خیلی ممنونم از توجه و به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون:rose::rose::rose::rose:

3 پسندیده

چه سایت جالبی
ممنون

3 پسندیده

سلام خوبین میشه قابلیت ایمپورت کردن رو ب درخواست دوستان ب زبان شناس اضافه کنین خیلی مفید و کاربردی هست ؟؟

7 پسندیده

فکر کنم یه سال پیش بهشون گفتم
یه راهی بزارید خودمون فایل داخل نرم افزار بزاریم و از قابلیت های نرم افزار استفاده کنیم
من متن های تخصصی رشته ام یا فیلمشون بارگزاری کنم و متن هم خودم میزارم
پیشنهاد دادم دیکشنری تخصصی رشته ها به نرم افزار اضافه بشه

حتی گفتم تیم زبانشناس دوره های مورد تایید بارگزاری شده از طرف کاربران، امکان رتبه بندی مانند تعداد مشاهده یا پسندیدن بزارند تا دیگران هم استفاده کنند

7 پسندیده

برای من بدون فیلتر باز میکنه

1 پسندیده

برسی فایل های آپلود شده خیلی طول میکشه و عملا این حجم روی سرور غیر ممکنه
ولی اگه قابلیت پلیر و کتابخوان اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد

من با ایرانسل رفتم

3 پسندیده

سلام و یه خداقوت حسابی به تیم درجه یک زبانشناس عزیز
یه پیشنهادی داشتم برای اپ که چند روزه خیلی دوست داشتم این بخش رو تو زبانشناس میداشتیم ،اینکه امکانش هست که یک بخش برای همه‌ی دوره ها و کتاب ها و پادکست ها و فیلمها و… که تو اپ تکمیلشون کردیم قرار بدین
اینجوری بعد یه مدت هم راحتتر پیداشون میکنیمو یادآوری میشن برامون و هم دیدن این لیست انجام شده قططعا خیلی حس خوبی داره و انگیزه میده بهمون:blush:
بازم ممنون و خداقوت:rose:

14 پسندیده

این مورد رو چند روز پیش از همکاران مربوطه پیگیری کردم گفتن برای عملی شدن فنیش پیچیدگی های زیادی داره اما انشالا تیم جدید فنی اضافه بشه فکری در این باره میکنیم

8 پسندیده

ممنونم بخاطر زحمات شما و تیم روشن فکرتون :pray::100:

2 پسندیده

یه سوال دارم چرا وقتی نت روشنه زمان می‌بره تا اپ بالا بیاد بعضی وقتا حتی گیر میکنه اما بمحض خاموشی نت سریع بالا میاد ؟؟

1 پسندیده

سلام آقا بهزاد :cherry_blossom:
برای این مشکلی که مطرح کردید لطفاً با مرورگر فایرفاکس وارد تالار بشید.
چون قبلا یکی همین رو گزارش داده و با مرورگر فایرفاکس وارد تالار شده و گفتن که درست شد.
و اینکه تالار زبانشناس مصرف اینترنت خیلی کمی داره و احتمال داره که مشکل از مرورگر باشه

3 پسندیده

فک کنم اصلا ربطی ب مرورگر نداره ،ببینید من چند بار ب این مشکل برخوردم داخل بعضی تاپیک ها یک یا چند فیلم آپلود شده وقتی وارد تاپیک میشی خودکار دانلود می‌کنه حتی وقتی از اون تاپیک بیرون میشی بازم داره دانلود می‌کنه ،اگه بشه جلو دانلود خودکار گرفت خیلی خوبه و الکی حجم هم مصرف نمیشه.

2 پسندیده

این مشکل بخاطر دانلود خودکار محتواهای تصویری داخل تاپیک ها هستش

1 پسندیده

بله این موردو منم زیاد برام پیش اومده
قبل اینکه بازش کنی خودکار لود میشه و هرچند حجم مصرفی واسم مهم نیست در حال حاضر، ولی کار کردن با تالار رو یهو مختل می‌کنه.

3 پسندیده

درود . روز بخیر . لطفا برای مطالعه دروس یک نشانه ذخیره موقعیت مطالعه قرار بدهید . برای play درس ها این نشانه گر وجود دارد اما اگر درس را play نکنیم و text را مطالعه کنیم این نشانه اگر ذخیره موقعیت مطالعه یا خط نگهدار وجود ندارد . یعنی اگر از درس خارج شویم و سپس دوباره به همان درس وارد شویم ، دوباره از خط اول یا آخرین موقعیت play شروع می شود

این تاپیک مربوط به درس «1.2 - Hardware Overview» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. پکیج «پایتون برای همه»، دوره «Programming for Everybody (Getting Started with Python)»، فصل «Chapter One - Why we Program?»

3 پسندیده

چند بار شده که مثلا از حجم من چیز زیادی نمونده، مثلا نیم گیگ
بخاطر همین فقط چیزهای مهم رو باز کردم و مثلا فیلم باز نکردم.
وارد تالار شده ام و مدتی بعد اخطار اتمام ترافیک اومده

متشکرم بابت راهنمایی
چشم، امتحان می کنم

نمیدونم، شاید

2 پسندیده

دقیقا همینطوره
تالار بیش از حد اینترنت مصرف میکنه
من خودم بارها چک کردم

2 پسندیده