پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

با سلام خدمت مدیریت زبان شناس چند پیشنهاد که دارم اینه که
۱ از همه کردن مهمتر اینکه زبان آموز باید وادار کرد زبان بخوانه یعنی که چالش بزارین براش تا اونو انجام بده تا وادار بشه هم جملات و هم لغات لایتنر رو مرور کنه
۲ جای برای نوشتن باشه که بتونیم بنویسیم املا که همه مشکل دارند اکثریت مشکل دارن بابت املا شون
۳ امتحان که اصلا نیست تا بفهمیم هر هفته چقد تغیر کردیم خوب شدیم بد شدیم تا کجا جلو رفتیم خواهشاً رسیده گی کنید

2 پسندیده

سلام وقت بخیر
برای این موارد چالش ها، تمرینات، آزمون ها در اپ زبان آموز قرار گرفته میتونید ازش استفاده کنید.
اگر اپ زبان آموز رو نصب ندارین از لینک زیر میتونید دانلود و نصب کنید:

1 پسندیده

با سلام
لطفا حالت متن نوشتار شبيه به حالت كتاب اصلي را نيز به اپليكيشن اضافه كنيد و همچنين حالت ورق زدن كتاب
با تشكر

این تاپیک مربوط به کتاب «خانواده ی رابینسون» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. مجموعه «کتاب های خیلی ساده»

3 پسندیده

لطفاً آپشن «هیچکدام» رو برای زیرنویس فیلمها اضافه کنید تا بتوانیم بدون زیر نویس هم ببینیم.

7 پسندیده

عرض ادب و احترام
بنده روزانه لغات زیادی رو داخل لایتنر ذخیره میکنم و میخوام لغات رو دسته بندی کنم و مطالعه کنم ولی نمیتونم
اگه میشه لطفا امکان گروه بندی لغات رو داخل لایتنر قرار بدید ممنون میشم
درخواست
کمک

3 پسندیده

لطفاً امکان ساخت جعبه لایتنرهای شخصی رو هم فراهم کنین
اینجور کلمات رو میشه درس به درس هم دوره کرد و دیگه نیاز نیست برای دوره کردن لغات یک درس مشخص از یک کتاب مشخص کل لغات جعبه لایتنرمون رو دوره کنیم

3 پسندیده

سلام وقت بخیر
کنار هر دوره و درس، آیکن سه نقطه داره روش بزنید سپس گزینه لایتنر این بخش رو بزنید، میتونید لغات دوره یا درس موردنظرتون رو مرور کنید

1 پسندیده

درسته همینطوره
ولی اینجور فقط میشه لغاتی که تو وویس های درست اومده رو به جعبه لایتنر اضافه، بررسی و دوره کرد
برای مثال
ی درس از کتاب American English File رو بررسی کنین کل متن درس تو زبانشناس نیست
فقط متن های مربوط به ویس ها هست

1 پسندیده

سلام
لطفا این قابلیتها رو هم اضافه کنید:
١- امکان اضافه کردن منابع شخصی هر فرد برای خودش از جمله بصورت pdf، فیلم، صوت، متن، عکس و غیره
٢- امکان اضافه نمودن pdf، فیلم، صوت، متن، عکس و غیره به لایتنر بصورت شخصی برای هر فرد

4 پسندیده

سلام. یه مسئله ای که هست اینه که اکثر لغات بیش از یک معنی دارن و در جایگاه های مختلف معنیشون فرق میکنه. پیشنهادی که دارم اینه که مثلا یک لغتی رو که قبلا به لایتنر اضافه کردیم اگه دوباره جای دیگه و با معنی دیگه ای دیدیم بتونه اون مثال رو به لایتنر اضافه کنیم. از این به بعد وقتی به اون لغت توی لایتنر میرسیم هر دوتا (یا چند تا) مثال رو نشون بده.

3 پسندیده

سلام و عرض ارادت به همه زبان آموزان همیشه همراهمون :pray::tulip:

بنابر تغییرات اخیر در اپلیکیشن ممنون میشیم اگر پیشنهاد و انتقادی در مورد زبانشناس پرو داشتین در داخل پشتیبانی اپلیکیشن مطرح کنید. و ما این تاپیک رو می‌بندیم که بتونیم پیام ها رو بهتر پیگیری کنیم.

اما تمام پیشنهادها و انتقادات شما در این تاپیک رو به همکاران مربوطه انتقال میدیم.

1 پسندیده