پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

سلام دوست خوبم منظورتون اگر غیرفعال کردن ترجمه فارسی هست میتونید اینو غیر فعال کنید: روی سه نقطه ای که در بالای صفحه درس وجود داره بزنید سپس گزینه شیوه نمایش متن رو روی حالت only english قرار بدید تا ترجمه فارسی غیرفعال بشه

3 پسندیده

سلام چندین دفعه پیشنهاد دادم
نمیدونم بررسی کردید یا نه به هرحال
یه جایی در نرم افزار قرار بدید که متن رو خودمون قرار بدیم و مثل بقیه منابع زبانشناس کلمات رو با رنگهای مختلف نشون بده فکر نکنم اجراش سخت باشه نه تطبیق صوت داره ، نه اسکرول متن داره و… فقط کلمات لایتنر و جدید رو تشخیص بده کافیه.
حتی میشه ویدیو بدیم با فایل زیرنویسش و نرم افزار مثل فیلم ها متن رو رنگ بندی کنه همین
متن های تخصصی که میخونیم خیلی حس بهتری از داستان ها و رمان ها و فیلم ها و کتاب ها و پادکست ها داره
چون زبان تخصصی رشته ات رو یاد میگیری ، هم به علم ات اضافه میشه و کاربرد داره
تازه میشه فیلمهای زبان اصلی رو لغاتش رو دقیق تر بررسی کنی

اگر تمایل داشتید شما میتونید مثل گیت هاب و ویرگول و… یا سایت های مدل های سه بعدی و… از ظرفیت تولید محتوای دنبال کننده ها استفاده کنید و مخاطبین مطلب قرار بدند و شما فقط نظارت بر محتوا انجام بدید و تنوع منابع زبانشناس خیلی سریعتر رشد میکنه

3 پسندیده

سلام و وقت بخیر
ممنون میشم پیشنهادم رو در مورد اضافه کردن یه آپشن جدید به قسمت لایتنر بررسی کنید.

به این شرح که وقتی در قسمت مثال ها، رو هر کدوم از مثال ها بزنیم، وارد همون منبع بشه که اون مثال ازش استخراج شده. خصوصا در مورد مثال اول که دقیقا از همون منبعی هست که اولین بار اون لغت/اصطلاح رو وارد لایتنر کردیم

ممنون میشم بررسی کنید. با تشکر

5 پسندیده

حداقل این امکان رو ایجاد کنید که بشه زبان کلی نرم افزار رو تغییر داد.

2 پسندیده

سلام میخواستم درخواست کنم دیکشنری Merriam Webster رو هم به دیکشنری های موجود در صورت امکان اضافه کنید من گاها عباراتی می بینم که تو دیکشنری های حاضر تو زبانشناس پیدا نمی کنم

2 پسندیده

آره پیشنهاد خوبیه.
من پیشنهاد میکنم که یک قسمتی باشه که خودمونم بتونیم دیکشنری های مورد علاقمون رو اضافه کنیم، نه فقط مریم وبستر، من خودم مثلا دیکشنری ایرانی آبادیس رو خیلی میپسندم و کل کلماتمو از اونجا پیدا می‌کنم و از قسمت نظرات مربوط به هر کلمه.

2 پسندیده

سلام اینی می گید فک کنم هست، من که دارمش

برای من که نیست.
نسخه 8.13.32 رو استفاده میکنم که از گوگل پلی دانلود کردم.

فقط اینکه مطمئن هستین برای شما فعال هست؟؟
ببینید، منظور من مثال نبودا. کل اون متن/موسیقی/فیلم بود… وقتی که تعداد لغات لایتنر بالا بره، تدریجا ادم فراموش میکنه که اون لغت رو در چه فضایی دیده که به لایتنرش اضافه کرده. چیزی که شاید همومن تک جمله بخش اول مثال ها، به خوبی نیازمون رو مرتفع نکنه

1 پسندیده

اها بله این چیزی که میگین به صورت کامل رو نداریم:hibiscus:
پیشنهاد خوبیه

سلام، عالی میشه اگر توی قسمت مثال ها، منبع مثال هم ذکر بشه، یا بشه مستقیما به همون اپیزود مراجعه کرد

1 پسندیده

اتفاقاً من الان ایمیل زدم. اینجا هم مینویسم:

• در لاینتر، آن کلمه لینک باشد به درسی و خطی که اون کلمه رو به لاینتر اضافه کردیم، چون همون کلمه ممکنه در حالت کلی معانی مختلفی داشته باشه، و مهمه که وقتی میریم لاینتر، اون جمله و پاراگراف رو ببینیم.
    عکس زیر رو ببینید:

فقط اون کلمه دیده میشه، در جمله دیده نمیشه. اما اگه لینک بشه به درس منبع، عالی میشه.

• یک مورد مهم دیگه اینکه، واقعا منابع بی نهایت عالی و کاربردی و فوق‌العاده در زبانشناس هست، سپاسگزارم، ولی دسته بندی ها، بسیار ضعیف و پراکنده و نامناسب است.

• قبلا متن قابل انتخاب بود و کاربردی بود، الان دیگه نمیشه انتخابش کرد.

• اگر بخش علاقه مندی ها هم به اپلیکیشن اضافه شود عالی میشود، چون درسی رو من امروز خوندم مثلا، میخوام یک ماه دیگه مرور کنم، ولی هم از یاد میره کدوم درس بود هم اینکه اگه اسم درس یاد ادم باشه، دیگه نمیشه پیدا کرد از کدوم دسته بندی بود.

خدا قوت همگی تیم.
ممنونم چنین گنجینه ای تولید کردید و پشتیبانی میکنید. :rose::pray:

4 پسندیده

سلام وقت بخیر یه جور لایتنر درباره ی فعل های عبارتی اگه بود خیلی خوب میشد.

1 پسندیده

با تشکر از تیم زبان شناس
به نظر من بهتر است در هر درس آیکونی شبیه ستاره یا قلب مثلا، قرار داده شود که بتوانیم هر قسمت را که خواستیم تگ کنیم به عنوان مورد علاقه.

4 پسندیده

سلام به همگی و تیم خوب زبان شناس
چند روز پیش زبان شناس رو برای کتاب خوندن به یک خانم لهستانی معرفی کردم
از فضای زبان شناس خیلی خوشش اومد و گفت خیلی جالبه
اما کلیت فضای زبان شناس به زبان پارسی است!
لطفا یک گزینه برای تبدیل به زبان انگلیسی بذارین، یک جایی در دسترس و قابل دید
حالا اینکه اونها چطوری میتونن اشتراک رو پرداخت کنن یک بحث دیگه است و من براش ایده ای ندارم
اما مثلا در مورد اون خانم، حاضر بود نقدی به من پرداخت کنه و من برای شما جابجا کنم
اما بخاطر اینکه امکان انگلیسی نبود یا من نتونستم پیدا کنم نصب نکرد
بنظرم این اپلیکیشن قابلیت جهانی شدن داره
یک اپ برای کتاب خوندن
ایده شما ایده خوبیه
شاید بخاطر اینکه از نیازهای خودتوت شروع کردین و دقیقا میدونستین چه چیزی نیاز دارین و تعمیم دادین
حالا کافیه که به برخی نیازهای دیگران هم توحه کنید و دنیا رو از چشم اونها ببینید تا قابل تعمیم تر بشه و افراد بیشتری ایده شما رو بپذیرن.
دنیا امروز بیش از هشت میلیارد نفر جمعیت داره، ایران چیزی کم و بیش یک درصد از جمعیت جهان رو داره! فقط یک درصد!
شاید وقتش باشه به اون نود و نه درصد هم گسترش بدین
لطفا
(اون زبان المانی رو هم فراموش نکنید که به لحاظ رقابتی بنظرم بهترین گزینه میاد، هرچند شاید آموزش انگلیسی از مبدا عربی گزینه بهتری باشه، اما فعلا احتمالا آلمانی احتمال موفقیت بیشتری داره)

8 پسندیده

A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

سلام
لطفا امکانی اضافه کنید تا بتوانیم دو نقطه از درس را انتخاب کنیم و حد فاصل بین آن دو نقطه تکرار شود. در حال حاضر این امکان برای تکرار یک جمله وجود دارد. ولی برای تکرار بیش از یک جمله وجود ندارد. ممنون

3 پسندیده

عرض ارادت
ضمن خسته نباشید به گروه فعال زبانشناس
در خصوص بخش لایتنر پیشنهاد دارم این قابلیت رو اضافه کنید که فرد توانایی گروه بندی لغات رو طبق علاقه شخصی انجام دهد …
به عنوان مثال فردی منبعی مورد مطالعه قرار داده که داخل زبانشناس نیست ولی برای مطالعه نیاز داره در گروه لغات جدا طبقه بندی بکنه
با تشکر از خدمات شما:rose:

1 پسندیده

سلام و خداقوت.
پیشنهاد می‌کنم در اپلیکیشن خوب زبانشناس، برای مرور اصطلاحات و عبارات هم گزینه‌ای رو وارد کنید. الان در نرم‌افزار کلمه‌ها رو برای یادآوری ثبت می‌کنه. ولی خیلی وقت‌ها اون کلمه توی جمله‌ای که در همین برنامه تدریس شده در یه عبارت به کار رفته که نه در معنی لغت است و نه در بقیه ترجمه‌های ارائه شده.
مثلا:
They sure do
من کلمات رو می‌دونم ولی اصطلاح «قطعا همینطور است» رو می‌خوام بدونم و مرور کنم. بهتر است امکان انتخاب یک جمله و یادآوری اون هم اضافه بشه.
خدا نگهدار

3 پسندیده

چند نفر موافقید که همچین قابلیتی به نرم افزار اضافه شود ؟
شخصاً نیاز دارم که بین جملات مکث یا توقف کوتاه باشد
تا روی جمله ای که گفته شده فکر کنم

4 پسندیده

موافق هستم