به نظرم برای تداوم زنجیره یا میزان امتیاز شناخت جایزه بذارید
یا حتی یک چیزی شبیه به( برگ های رویش طاقچه) طراحی کنید که کاربر در ازای مطالعه در زبان شناس یا یادگیری لغات و … بتونه ازش برای تخفیف اشتراک یا قسمت هایی که فقط با اشتراک باز میشن استفاده کنه
اگه راجب هر درس یه سری نکات گرامری بطور مختصر گفته بشه یا سوالات طرح شده توسط کاربران قبلی بصورت نکات و توضیحات تکمیلی ارائه بشه خیلی بهتر از تالاره که بخواهیم ده تا نظر بخونیم که بعصیاش تکراریه
سلام
وقتتون به خیر
تو بخش لایتنر یه گزینه جاش دیده نمیشه و اونم حذف کلمه از لایتنر و اضافه به مجموعه کلماتیه که معنیش رو نمیدونیم
چون گاهی یه کلمه رو به لایتنر اضافه میکنیم و از یادگیریش به هر دلیلی منصرف میشیم وقتی حذفش میکنیم به لغات آموخته شده اضافه میشه
لطفا این گزینه رو اضافه کنید
حالا که آپدیت زبانشناس نزدیکه اگه امکان باشه لطفا این قابلیت رو اضافه کنید که :
برای کلماتی که داخل لایتنر هستند تو قسمت مثال ها، اون مثالی که کلمه از داخل اش از یه درسی هایلایت شده، دکمه ورود به اون درس تعبیه بشه(همون درسه که کلمه از اون درس هایلایت شده)!! تا بفمیم تو کدوم درس مشکل داریم و مرور اش کنیم.
سلام.وقت همگی بخیر
یه چیزی که واقعا نیاز هست به اپ زبانشناس اضافه بشه و تاپیکهای مختلفی هم بابتش از سمت یوزرها ایجاد شده و اضافه بر این در اپ های دیگه وجود داره و خیلی کمک کننده ست اینه که نقش کلمات در لایتنر قید بشه تا موقع خوندن بدونیم نقش این کلمه چیه و کجای جمله استفاده میشه
بطور مثال نقش کلمه اسم/صفت/قید/فعل هرچی هست در کنار کلمه در لایتنر نمایش داده بشه
در غیر اینصورت لایتنر زبانشناس کارایی خیلی پایین و عملا بیفایده و صرفا جهت حفظ لغت کاربرد داره و مثل یک دفترچه لغت آماتوره
عرض ادب.وقت بخیر
ممنونم.درست میگید
اما همینطور که عرض کردم در کنار کلمه (زیرکلمه بصورت کوچک) قید میشد خیلی بهتر و کارا تر بود تا اینکه این امکان اوت سورسی باشه
اگه تجربه استفاده از بقیه اپ های زبان رو داشته باشید ممکنه منظور منو بهتر متوجه بشید و اینطوری تجربه بهتری رو برای زبانجو رقم میزنه.اینم به لحاظ تجربه ای که دارم عرضکردم.
بهرحال ممنون از پاسخگوییتون
با سلام
من پیشنهاد میکنم فونتهای بیشتری رو به برنامه اضافه کنید تا تنوع داشته باشیم مثل فونت comic sans و…
فکرنکنم چیزی هم باشه که زیاد دردسر داشته باشه و توی آپدیت بعدی میشه اضاف شد
تنوع فونت اصلا دربرنامه وجود نداره…
تشکر ازتون
سلام ممنون بابت اپلیکیشن عالیتون
یه انتقاد داشتم که بنظرم خیلی واجبه برای اپلیکیشن
اونم قسمت علاقه مندی هاست
مثلا من میخوام یه فیلم به انیمیشن یه کتاب رو همزمان بخونم میخوام چند تا کتابی که دوست دارم یا چند تا فیلمی که دوست دارمو سریعتر پیدا کنم نه اینکه هر دفعه که باز میکنم اپلیکیشنو برم دنبالش بگردم !
درسته که تو قسمت مشاهدات اخیر میاد ولی منی که دائم چند تا چیزو چک میکنم از اون قسمت مشاهدات برام خارج میشه
ممنون
سلام با تشکر از اپلیکیشن خوبتون
اگر یک قسمت جهت اضافه کردن فلش کارت به اپلیکیشن اضافه بشه خیلی عالی میشه که هم بشه خودمون دسته بندی لغات جدیدی داشته باشیم هم دسته بندی و فلش کارت هایی واسه سایر موضاعات غیر از زبان هم بشه اضافه کنیم مثل اپلیکیشن آنکی
یه لایتنر ایرانی هست به اسم لایتمن من دارمش خیلی امکانات و تنظیمات خوبی داره
اون امکان قرار دادن تصویر داره
ولی دیگه من برای راحتی کار از لایتنر زیانشناس استفاده میکنم
به نظرم الگوی خوبیه که زبانشان لاینرش رو بهبود بده
۱. درست کردن لیست یا قفسه از درس های مورد مطالعه جدای از سابقه
۲ . بهبود لاینتر ، مثل پوشه بندی لغات یا اضافه کردن عکس
۳ . دانلود متن بدون صدا برای مطالعه
۴. بهبود پلیر صوتی ( اضافه کردن یک گزینه برای تکرار ۲ باره یا ۳ باره یک جمله و رفتن به جمله بعدی ، فکر میکنم اپ بآموز این ویژگی داره )
۵. بهبود اینترفیس برنامه مثل پلیر یا تنوع در فونت
با سلام پیشنهاد میکنم از سبک جدید یادگیری لغت که super memo هست را جایگزین جعبه لایتنر کنید زیرا کامل تر هست و تفاوتش با لایتنر مشخص کردن میزان سختی کلمات هست بطوری که الان یک کلمه ۳ حرفی با یه کلمه پیچیده به یک سطح برا یادگیری تکرار میشن
لام! ابتدا، دوست دارم از سیستم آموزشی فوقالعادهتان تشکر کنم. سپس، پیشنهادی دارم: خوب است اگر امکانی فراهم شود تا کاربران نیز بتوانند فایلهای متنی اضافه کنند تا به این ترتیب، همانند کتابهای موجود، لغات آنها شناسایی و فهرست شوند. با توجه به پیشرفتهای اخیر در زمینه هوش مصنوعی، به نظر میرسد این امکان، دور از دسترس نباشد. این ویژگی میتواند به ویژه برای دانشجویانی که در خارج از ایران تحصیل میکنند و یا به دنبال مطالعه کتب تخصصی رشته خود به زبان انگلیسی هستند، مفید باشد. به این ترتیب، آنها همزمان هم زبان انگلیسی یاد میگیرند و هم به مطالعه و تحصیل در رشته خود میپردازند.