پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

اگه هدر دادن وقت یه اپ بود، anki میشد

1 پسندیده

سلام. لطفا برای فیلم ها توی حالت تمام صفحه یه امکانی بذارید که بتونیم زیرنویس رو حذف کنیم.
ممنون :rose:

2 پسندیده

سلام
یه پیشنهاد داشتم در مورد قسمت مثال ها در لایتنر

نمیدونم وقتی مثال ها رو دانلود میکنیم ذخیره میشن برای اینکه بار بعد افلاین تماشا کرد یا ن ولی اگه ذخیره نمیشند لطفا این امکان رو فراهم کنید

وقتی این امکان رو فراهم کردید کاری کنید وقتی که مثال رو دانلود کردیم اگه زیر هستش بیاد بالا تا دیگه لازم نباشه بریم پایین دنبال مثال

دوستانی که موافقند لایک کنند که زودتر این کار انجام داده بشه

خیلی ممنون:rose:

1 پسندیده

پیشنهاد بعدیم در مورد لایتنر این هست:point_down::point_down:

اگر قسمت معنی ها در لایتنر به این صورت باشه به نظرم کاربردی تره
IMG_20231216_223417

6 پسندیده

پیشنهادی دارم در مورد تالار زبانشناس

اگه امکان پین کردن در تالار وجود داشت خیلی خوب میشد

1 پسندیده

سلام، امکانش هست ،یه گزینه اضافه کنید که بتونیم وقتی فیلم هارو فول اسکرین می بینم ، بتونیم بدون زیر نویسه فارسی یا انگلیسی ببینم( یعنی هیچ کدوم نباشه ) اینجوری فقط می تونیم روی صدا تمرکز کنیم و لهجه شوند:pray::rose:

3 پسندیده

منظورتون به چه صورته ،یعنی میگید که کلمه همراه مثال آورده بشه ؟؟ وی توی دیکشنری هایی که مثال هم آورده شده !

1 پسندیده

دیکشنری های انگلیسی برای سطح پایین قابل درک نیست
اگه دیکشنری فارسی هم اضافه بشه به اپ به نظرم خیلی بهتره

1 پسندیده

دیکشنری فارسی هم موجوده

1 پسندیده

موافقم عالی میشه

1 پسندیده

درسته اما از نظر بنده این طوری جالب نیست و اگر به شکل عکس زیر باشه بهتر و قابل درک تره
همچنین برای سطح مبتدی

یه مزیت بزرگی‌ که برنامه لرنیت نسبت به زبانشناس داره اینه که لاینتر لرنیت دارای قابلیت از فارسی به انگلیسی هم هست یعنی کلمات رو به صورت فارسی نمایش میده و انگلیسیش رو میپرسه میخواستم پیشنهاد بدم این مورد رو در دستور کار قرار بدین

2 پسندیده

لطفا امکان کپی متون فارسی و انگلیسی را در برنامه قرار بدهید

این تاپیک مربوط به درس «تی پی آر و اول شنیدن» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «دروس پایه‌ی انگلیسی بدون تلاش»، فصل «تی پی آر و اول شنیدن»

5 پسندیده

دوست خوبم برای کپی متن درحال بررسی هست اگر قابل اجرا باشه أعمال میکنن.

2 پسندیده

لطفا یک تم جدا بزارید که فقط کلمات لانتر رنگی بشه اونم بدون کادر ، این همه کادر رنگی خیلی رو مخ

این تاپیک مربوط به فصل «حیوانی بدون هیچ مفهوم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کتاب «انسان خردمند»

2 پسندیده

پین کردن؟ داخل خود تاپیک اوکی فکر خوبیه

1 پسندیده

با سلام. تشکر میکنم از نرم افزار خیلی خوبتون. من بیش از سیصد روزه که ازش استفاده میکنم.
فقط ای کاش در خود برنامه این امکان وجود داشت که خود کاربر بعضی کلمات رو که خودش صلاح میدونه به پوشه‌ای منتقل کنه و اونجا دسته بندی کنه. مثلا من خیلی دوست دارم کلمات هم خانواده، یا متضاد، یا با تلفظ مشترک یا حتی چندین کلمه که یک معنی دارند رو طوری دسته بندی کنیم و در کنار هم بچینیم. این کار باعث راحتر شدن حفظ معانی کلمات و به یاد آوردنشون میشه. برنامه‌ی ankidroid دقیقا امکانی که میگم داره. ولی هر بار باید بریم تو اون برنامه و کلمه انگلیسی و معنیشو تایپ کنیم. اگر در خود زبانشناس این امکان وجود داشت واقعا عالی میشد.

3 پسندیده

سلام مجدد،‌ وقتتون بخیر
یه مورد دیگه ای هم این چند روز احساس کردم خیلی خوب بود اگه وجود داشت، یه زبونه ای برای بالا پایین کردن متن ویدیو در نسخه وب. اگه شد لطف کنید این رو هم بعد از فول اسکرین، تو برنامه اولویت های کم اهمیت ترتون بذارید.
با سپاس

3 پسندیده

منم anki دارم
میخوای کارت راحت تر شه تایپ نکن
بزن کلمه میاد بالا از دیکشنری کپی کن با مثال هاش و تلفظش یا حتی برای یاداوری بهتر ، صدای خودت یا عکس و گیف به کلمه اضافه کن…

سه تا دیکشنری داره، من ببشتر از دو تای اولی برمیدارم
سومی هم زاپاس…

2 پسندیده

سلام.خود بچه‌ها می‌تونن یه گروه تلگرامی درست کنن و سطح شون رو بنویسن و بعد درباره‌ی اون عکس شروع کنن به نوشتن.
خیلی جالب می‌شه و تاثیر گذاره.