پیشنهادات در مورد اپلیکیشن زبانشناس

لطفاً مرورگرتون رو‌کلیر کش بزنید ببینید درست میشه؟
لطفاً بعدش اطلاع بدید

1 پسندیده

کلیر کش کردم ولی همچنان درست نشده

1 پسندیده

به همکاران فنی ارجاع میدم که بررسی کنن.

1 پسندیده

لطفاً همه تب های مرورگرتون رو ببندید و مجدد چک کنید

1 پسندیده

منم این مشکل رو دیدم، این مشکل برای متن هایی هست که لابلاشون عکس هست. انگار برنامه نویس فراموش کرده طول عکس رو به طول اسکرول صفحه اضافه کنه.

1 پسندیده

یه مشکل بزرگ وب سایت هم اینه بر خلاف آپ فیلم تمام صفحه نمیشه، بخصوص تو تلویزیون که نگاه می کنیم به شدت به تمام صفحه احساس نیاز میشه.
همچنین نمیشه هر دو زیر نویس رو باهم حذف کرد، در حالیکه لازمه یادگیری زبان با فیلم اینه که در مرحله آخر بدون زیر نویس ببینیم.

3 پسندیده

شما هم لطفاً مرورگرتون رو کلیر کش بزنید و همچنین حافظه رم رو چک کنید که فضای کافی داشته باشید.
و اگر مشکلتون برطرف نشد لطفاً اطلاع بدید

فعلا در نسخه وب این قابلیت رو نداره

این پیشنهادتون در نسخه اندروید هم نداره ولی پیشنهادتون رو به همکاران ارجاع میدم.

2 پسندیده

درود برشما خسته نباشید

برای واژه های از پیش دانسته هم یه آیکون مناسب بزارید

آیکون این واژه ها با اون هایی که هنوز یاد نگرفتیم یکی هست

دقت کنید که هدف من واژه های از پیش دانسته هست
واژه های آموخته شده در لایتنر آیکون مناسبی دارن ( تیک آبی )
نمیدونم شاید آیکون مناسب واژه های از پیش دانسته تیک طلایی باشه

3 پسندیده

سلام. ممنونم از اپ کاربردیتون. من چندتا مورد هست که دوست داشتم اپ داشته باشه:

۱- بعضی کلمات رو نمیشه به لایتنر اضافه کرد یا اینکه کلمه به درستی هایلایت نشده که اضافه بکنیم.

۲-خیلی بهتر بود که وقتی لایتنر مربوط به یک دوره خاص رو مرور میکنیم، در بخش مثال، همون مثالی نمایش داده بشه که توی اون درس خاص بهش برخوردیم و به لایتنر اضافش کردیم.

5 پسندیده

این امکان وجود دارد و من همیشه ازش استفاده میکنم دوست عزیز.
مثلا من همیشه لغات رو از داخل درسی که میخوام اضافه میکنم و وقتی معنی کلمه یادم نمیاد وقتی روی مثال میزنم همان جمله ای که از آن درس کلمه را اضافه کرده ام می اورد

2 پسندیده

منظورشون این بود وقتی تو یه درس جدید مثالو نگا می‌کنیم، مثال برای درس جدید باشه نه اونیکه کلمه رو ازش برداشتیم.

3 پسندیده

خوب چجوری باید اپلیکیشن به صورت نرم افزاری اینو تشخیص بده؟ چون خود من کارشناسیم نرم افزار بوده الان برام سوال شد که وقتی شما یک‌کلمه ای رو انتخاب میکنید و تنظیمات به این معنی است که آن جمله خاص به مثال اضافه شود الان در درس جدید چگونه نرم افزار باید تشخیص بده شما جمله جدید رو میخواید؟ جز اینکه کلمه رو حذف کنید و دوباره اضافه کنید به لایتنر تا دوباره در آن‌ لوپ تکرار تنظیمات اولیه قرار بگیرد؟

ولی از یک لحاظ دیگه من دوست داشتم چنین امکانی به وجود بیاد و اون اینکه هر بار که کلمه حذف و اضافه شد مثالهای قبلی حذف نشه و در بخش مثال باقی بماند . ولی این امکان نیست و حذف میشه مثال قبلی انتخاب شده و برای همین من مجبور میشم هر بار جمله ای که میبینم رد به بخش یادداشت هم اضافه کنم.
از این لحاظ اگه تمام مثال هایی قبلی که انتخاب میشه اگه حفظ بشه خیلی خوبه . چون معانی مختلف کلمات رو در بر میگیرد

4 پسندیده

از لحاظ برنامه‌نویسی که غیرممکن نیست قطعا. اتفاقا پیچیدگی خاصیم نداره.(خودم برنامه‌نویس بک اند وبم)
منتها واسه زبانشناس قضیه فرق می‌کنه چون باید هزینه بدن و ارزش نداره واسه همچین چیز کوچیکی بودجه اپ که محدوده هدر بره…

دقیقا. کلا خیلی کارا میشه کرد
واقعا خیلی کارا ولی خب متاسفانه همشو نمیشه پیاده‌سازی کرد فعلا

1 پسندیده

سلام خواستم پیشنهاد کنم اگه امکانش هست یه قابلیتی ایجاد بکنید توی بخش لایتنر که بشه مثلاً این بخش رو پلی کرد لغت گفته بشه جمله نمونه خونده بشه و قابلیت تکرار هم داشته باشه و این پروسه تا آخرین لغت لایتنر ادامه پیدا بکند

1 پسندیده

سلام
کاش میشد یه دسته بندی درست برا خودمون درست کنیم، حد اقلش اینه که کتابایی که خوندیم یا داریم میخونیم تو یه دسته بندی خاص بشه جا داد نه اینکه مثل عکس پایین به صورت افقی کنار هم بیان و اگ چند تا کتاب رو ببینی و چک کنی، اون کتابی ک داشتی میخوندی گم بشه، چند وقت پیش کلی دنبال کتابی ک داشتم میخوندم گشتم و تازه پیداش کردم، و الان مجبورم تا این دو کتاب رو تموم نکردم بکتابای دگ حتی نگاه هم نکنم چون این دو تا گم میشن:joy:
Screenshot_20231208_223635_com.zabanshenas

8 پسندیده

اگه هر کتاب یا فیلمی دو تا دکمه Add To favorite و Add For Read داشت اینطور نمی شد. برای منم جای تعجب داره که زبانشناس با این عظمتش در محتوا و پلیر پیشرفته چرا توی دسته بندی و فیلتر اینقدر ضعیفه در حالیکه این کار از نظر برنامه نویسی خیلی ساده تر از کارهایی هست که زبانشناس انجام داده. مثل همین نمایشگر پیشرفته اش

6 پسندیده

سلام. با تشکر از زحمات شما. امکانش هست این قابلیت را اضافه بفرمایید که هر جمله مثلا سه بار تکرار بشه بعد بره جمله بعدی؟

این تاپیک مربوط به درس «رشتهٔ زبان انگلیسی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مکالمه زبان انگلیسی آسان»، فصل «دوران تحصیل در مدرسه»

3 پسندیده

سلام کاش قابلیت ضبط صدا رو هم‌ در زبانشناس بگذارید. در زبان آموز این قابلیت هست هرچند کم و ناچیزه و امیدوارم این قابلیت بیشتر بشه.

4 پسندیده

سلام و خسته نباشید.

بهبود وضعیت لایتنر میتونه نرم افزارتون رو خیلی بهتر کنه.

لایتنر باعث میشه خیلی در زمان زبان آموز صرفه جویی بشه. لذا بهبودش به بیشتر شدن مخاطبانتونم کمک میکنه.

مثلا نرم افزاری مثل Anki که فقط و فقط یه لایتنر هست، چقدر هوادار داره؟ پس لطفا به لایتنر بیشتر توجه کنید.

پیشنهادات من :
۱-شبیه Anki قابلیت تنظیم برای محدودیت روزانه باشه.
۲- بشه جملات مد نظر خودمون رو هم بهش اضافه کنیم و شخصی سازی داشتا باشه.
۳-قابلیت ایجاد دسته بندی های مختلف داشته باشه شبیه Anki.

ایننا باعث میشه که من دیگه نرم از Anki استفاده کنم و مستقیم همه ی کارام ذو بیارم داخل اپلیکیشن شما.

امیدوارم لایتنر رو بهبود ببخشید.

7 پسندیده

سلام.
لطفا اگه میشه این فیچر رو اضافه کنید به نظرسنجی که بتونیم جواب درست رو تعیین کنیم و هروقت جواب درست رو انتخاب کردن، یه چیزی منفجر بشه خخخ.
یا اگه اشتباه زد طرف، یه اروری چیزی بده.
خیلی قشنگ میشه اینطوری.
و بعد نمیدونم میشه همچین چیزی ایجاد کرد یا نه ولی اگه بشه لایو هم برگزار کرد توی زبانشناس، عالی میشه :slight_smile:
سپاسگزارم ازتون.

1 پسندیده