لطفا امکان تنظیم محیط و منوهای نرم افزار به انگلیسی را فراهم کنید
کاش میشد ساعتی که خارج از زبان شناس هم زبان مطالعه کردی به نمودارت اضافه شه
مثلا من الان دارم رایتینگ هم تمربن میکنم ولی نمیشه ساعت مطالعه اماضافه کنم
سلام . این پیشنهاد سالها پیش داده شده ولی متاسفانه تا الان بهش توجهی نشده
A post was merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر
تصمیم نهایی با همکاران مرتبط با محصول هست دوست خوبم
اینطور نیست که هر موردی که توی این تاپیک گفته بشه اجرا بشه
A post was merged into an existing topic: اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر
به نظرم مثل لرنیت یه کوییز بهش اضافه بشه عالی میشه
برای کوییز میتونین از اپ زباناموز استفاده کنین که به تازگی طراحی کردیم
دوست عزیز من نصب کردم ولی وقتی شماره تلفن وارد میکنم برای دریافت کد، پیغام handshake faild میده و برنامه هنگ میکند.
دوست خوبم به همکاران فنی ارجاع میدم که بررسی بشه.
بی نهایت سپاسگزارم دوست عزیزم
سلام و خداقوت به تیم زبانشناس عزیز
اگه امکان هایلایت کردن به جملات درس اضافه بشه بنظرم خیلی عالیه و نیازش رو تو کتابایی مثل قانون ۵ ثانیه و ثروتمندترین مرد بابل و… واقعا حس میکنم چون یک سری جمله ها رو دوست دارم بیشتر بهش تاکید کنم و هایلایت داشته باشم وقتی میخوام یادآوری بشه برام
مخصوصا تو کتابهای روانشناسی و…
بازم متشکر از شما
سلام
1(صندوق لایتنز بهتره ک بشه ازش خروجی Mp3 گرفت ک در همه وقت مثلا پشت فرمون هم بشه لایتنز رو مرور کرد
2( علائم فونتیک در زیر کلمات توی لایتنز واقعا نیاز هست ک هر بار نخوایم دیکشنری رو چک کنیم
سلام چند مورد میتونم پیشنهاد کردم
۱؛ایجاد کتابخونه سطح بندی شده
۲؛استفاده از لایتنر با قابلیت های بیشتر(شبیه لایتنر ankidroid)
۱-۲ ؛ قرار دادن پکیج های کلمات انگلیسی برا اضافه کردن به لایتنر
۳:ایجاد فضای رقابتی
۴؛تغییر و بهتر کردن فضایهای (تالار ،پرسش و پاسخ و… ) که یخورده گیج کننده و درهم و برهم هست.
2 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس
اگر حالت ازمون و رقابت زبان اموز به زبان شناس اضافه بشه عالی میشه همچین حالت تکرار و تمرین و میکروفن مکالمه که بشه جملات رو تکرار کرد
سلام این دوره واقعا عالی هست
اگه براتون ممکنه فیلمای جدیدشو قرار بدین
و اینکه موقع فول اسکرین کردن از اونجایی که دوتا زیر نویس وجود داره یه فکری بحالش بکنید که روی هم نیوفتن(مثلا قابلیت بالا یا پایین آوردن زیر نویس برنامه رو اضافه کنید(مشابه mx player)
در کل واقعا عالیه
باگ وب اپ
نسخه وب اپلیکیشن در موبایل یه باگ جدی داره که عملا یکی از کاربری های اصلی اپ او رو مختل کرده ،
اونم اینه که لوکیشن متنی که هنگام پخش صوت داره توی صفحه نشون میده با صوت هماهنگ نیست
یعنی صوت داره یه متنی رو می خونه ، و اون متن رفته زیر پلیر اون پایین یا کلا یه اسکرول پایین تره و قابل مشاهده نیست و حرکت اتوماتیک متن درست کار نمی کنه
اینجوری اپ مشابه گوش دادن به فایل صوتی با نگاه به یک کتابه و یکی از ارزش افزوده های اصلی اپ از کار افتاده
سلام وقت بخیر
ممنون میشم از این مشکل فیلم بگیرید بفرستید تا برای همکاران مربوطه ارسال بشه
البته این مشکل تو همه ی دوره ها فکر کنم نباشه
ولی در دوره داستان واقعی in the zone که من دیدم هست
فیلمش رو هم ضمیمه کردم