سلام به دوستان نازنین
تاپیک جدید رو تبریک میگم
حالا بهتر شده نه؟؟؟
قربونت لیای عزیزم
ممنون عزیزم
وقت کردم امشب تکه های ازش میذارم
چقدر چالش فوقالعادهایه
من حتی کتابای نخوندهمم جدا گذاشتم چون اصلا قصد ندارم کتابام خاک بگیرن…
ولی متاسفانه بخاطر کارای زیاد نتونستم بخونم
دقیقا وختی داشتم شرایط تاپیکو میخوندم کتاب مورد نظرمم اومد تو ذهنم:
این کتاب از نویسنده معروفی نیست و حقیقتا انتظار زیادیم ازش ندارم؛ ولی نویسنده این کتاب، خانم ملیکا دستاری، استاد من بودن تو دوره نویسندگیای که رفتم و قاعدتا طبیعیه که بخوام کتابشونو بخونم
پ.ن: یه کتاب دیگهشونو به نام «قانون های یک دختر ۱۵ ساله» که در ژانر روانشناسی بود خوندم، خوب بودش و با کتابای روانشناسی متفاوت بود حال و هواش ولی از این یکی نمیدونم چرا زیاد انتظار ندارم…
هدفم اینه که تا دو هفتهٔ دیگه؛ یعنی تا ۱۵ اذر تموم بشه این کتاب
کتاب ها باید داستانی باشه .یا راجبع اسپیکینگ و گرامرو … باشه .
سلام آقا سجاد . هر کتابی میتونه باشه . اشکالی نداره . شما هم میتونین نکات مهم کتابو باهامون به اشتراک بذارین
سلام درساجان خیلی خوشحالم که در جمع مایی
امیدوارم در کنار هم امسال بتونیم اکثر کتابامونو بخونیم
عالی شده ممنونم
تا شب کتابم و انتخاب میکنم و میفرستم.
سلام چه خوب شد این چالش رو ایجاد کردید
کتاب داستان می خوام بخونم
3 ساله تو خونه داره خاک می خوره کتابای دیگه ایی هم دارم که حالا یکی یکی می خونمشون
فقط یه سوال؟
من الان دیدم کتابای بعضیا فارسیه
مگه نباید انگلیسی بخونیم؟
،قانون شماره ۵ ویانا جان
پس منم شرکت میکنم دوستان
بلاخره بعد از کلی زیر و رو کردن کتابخونه یه کتابی که از مدتها پیش قصد خوندنش رو داشتم پیدا کردم.
شاید شما هم این کتاب رو مطالعه کرده باشین چون بسیار مشهور و یه زمانی حسابی کولاک کرد.
و نکته ای که مهمه اینه که متأسفانه نمیتونم براش زمان تعیین کنم اما با این چالش حتما روزی چند صفحه مطالعه میکنم.
و اما درباره نویسنده کتاب
الیف شافاک در سال ۱۹۷۱ در استراسبورگ فرانسه به دنیا آمد. دوران کودکی و جوانیاش در آنکارا، مادرید، عمان، کلن، استانبول، بوستون، میشیگان و آریزونا گذشت. فارغالتحصیل رشته روابط بینالملل از دانشگاه فنی خاورمیانه (آنکارا) است. دوره کارشناسی ارشد را نیز در همان دانشگاه در رشته مطالعات زنان و دوره دکتری را در رشته علوم سیاسی به پایان رساند.
قسمتی از متن کتاب
مولانا خودش را «خاموش» مینامید؛ یعنی ساکت. هیچ به این موضوع اندیشیدهای که شاعری، آن هم شاعری که آوازهاش عالمگیر شده، انسانی که کار و بارش، هستیاش، چیستیاش، حتی هوایی که تنفس میکند چیزی نیست جز کلمهها و امضایش را پای بیش از پنجاه هزار بیت پرمعنا گذاشته چطور میشود که خودش را «خاموش» بنامد؟
ملت عشق
من کتاب pdfاشو خوندم،ولی هیچ چیز جای لذت خوندن کتاب کاغذی رو نمیگیره
منم با شما موافقم. نظرتون در مورد کتاب چیه؟!
من خوشم اومد،ولی ممکنه سلائق فرق داشته باشه
چه خوب . منم تو دوران راهنمایی این کتابو خوندم . کتاب جالبیه
سلام منم میخوام این کتابو بخونم . در واقع دو فصلشو خوندم بعد رهاش کردم . بعد اتمام راجعبهش مینویسم .
آیشمن در اورشلیم
هانا آرنت
این کتاب برای من وقتی جذاب میشد که شمس و مولانا باهم صحبت میکردن و…
کلا علاقمند شدم به شخصیت شمس و مولانا و دوست داشتم بیشتر درباره زندگی این دو شخصیت بزرگ بدونم اما کتابی پیدا نکردم.
کتاب جذابی هست و وقتی بحث میکنند ناخودآگاه ذهن خواننده هم درگیر بحث و تفکر میشه.
من کتابم رو نتونستم رها کنم و تا صفحه140 خوندم
کتاب قشنگیه دوست نداری رهاش کنی