سلام به دوستان فرهیختهی زبانشناس
امیدوارم که حال دلتون خوب باشه
حقیقتش به اتفاق چندتن از عزیزان صحبت میکردیم در رابطه با کتاب و کتابخوانی. طی بحثها پی بردیم که هممون تو این زمینه یه مشکل مشترک اساسی داریم.
دیدین بعضیا یه سری کتاب دستنخورده دارن تو کتابخونهشون و گهگاهی برای گردگیری میرن سراغش و یه خاکی از روش بر میدارن؟؟ (ما از هموناییم )
داشتم با خودم فکر میکردم چه حیف که بخاطر مشغله و دغدغههای زندگی نرسیم کتابایی که یه روزی با کلی ذوق و شوق خریدیم و یا هدیه گرفتیمشون رو به این زودیا بخونیم.
همش با خودم فکر میکردم چطور راه چارهای برای این مشکل پیدا کنم که باتوجه به حرف دوستان به این نتیجه رسیدم که همیشه کارگروهی کمک کنندهاس و علاج این سبک مشکلات
به قول عزیزی فضیلتی که در کارگروهی هست در کار انفرادی نیست.
خلاصه اینطور شد که با زریبانو و زینبخانم عزیز به این نتیجه رسیدیم که یه تاپیک در این خصوص راه بندازیم و دوستان کتابخونمون رو دور هم جمع کنیم و بترکونیم
و خوشحال میشیم در این مسیر همراهمون باشید.
قوانین چالش:
۱. کتاب مورد نظر، ترجیحا کاغذی باشه و شما قصد خوندنش رو داشتید اما فرصت نمیشد (کتاب pdf هم اشکالی نداره)
۲. برای شروع عکس از کتاب بذارید.
۳. برای خودتون یه بازهی زمانی تعریف کنید. این مورد اختیاریه. (مثلا از فلان تاریخ تا فلان تاریخ کتابو تموم میکنید)
۴. دیالوگ و برشهایی از کتاب که حس میکنید جذابه رو میتونید با ما به اشتراک بذارین (ما شدیدا ازش استقبال میکنیم)
۵. کتاب از هر زبانی میتونه باشه و فرقی نداره.
۶. در پایان کتاب رو به ما معرفی کنید. نظرتون راجع به کتاب یا نویسنده رو بگید .
۷. چت بیمورد به موضوع هم نکنید که چالش اسپم شه
موفق و پیروز باشید
میتونید دوستان کتابخونتون رو هم به این چالش دعوت کنید.