به به می بینم انگار همگی دستی در طراحی دارید ![]()
@dastjerdi @samirashiiri1
میسی خانما
🩵
… … … … … … … …
رویاهایت را به من بگو
داستانی بر اساس واقعیت
رومانی آمریکایی، روانشناختی، هیجان انگیز، جنایی
اثر سیدنی شلدون نویسنده معاصر
و چیزی حدود کمتر از ۵۰۰ صفحه اس
که به شدت از خواندنش لذت خواهید برد.
و اما داستان…
اشلی پترسون زاده پنسیلوانیا دختری آمریکایی آرام و زیبا که مدتیس فکر میکند کسی در حال تعقیب و قصدِ به قتل رساندنش را دارد.
آلیت پیترز زاده رم دختری ایتالیایی که بسیار به هنر علاقه مند است و عاشق یک نقاش است.
تانی پریسکات زاده لندن دختری انگلیسی پر جنب و جوش، بشاش و همچنین پرخاشگر است که عاشق خوش گذرانیست.
داستان، زندگیِ این سه کارکتر، که همکار هم هستند را به صورت مجزا در سه مسیر متفاوت بیان میکند که به موجب رخ دادن چند قتل، دنیای متفاوت این سه، همچون پایان سه!!!
خط موازی در افق! در نقطه ای کور! به هم گره میخورد…
(شاید ۱۵ ساله بودم که این کتابُ خوندم و خیلی برام جالبو هیجان انگیز بود. البته خیلی بده که داستان حقیقیِ! اما متاسفانه حقیقیته! که وجود داره.
دیشب کتابُ خوندم بازم واسم جذابیت داشت، اما کمتر! حالا نمیدونم چون داستان رو میدونستم یا چون الان ۱۵ سالم نیست!
اگر خواستین کتابُ بخوندید به هیچ عنوان گوگلش نکنید و در موردش توضیحی نخونید، چونیکه داستان کاملا لو میره! درضمن هر چه نسخه قدیمی تر سانسورش کمتر! چون یادمه کتابی اونموقع خوندم کاملتر از اینی بود که الان خوندم!)
دیگه چی بگم …
حالا فعلا همین…
یکی بخونه بیاد نظرشو به من بگه
لفطن
اینم عکس جلد کتاب از نت
حسودیم شد ![]()
اَی وایِ مَن… ! ![]()
چَرا آیا؟! ![]()
حالا به سروش یا فیودور؟![]()
حتما .مرسی بابت معرفیت.
پیداش می کنم و می خونمش و اینطور که گفتی دوسش دارم.![]()
به اینکه نقاشی بلدی
سلام دوستان
اگر از شیفتگان رمان ها و فیلم های ترسناک هستید و کلا به ژانر وحشت و معمایی علاقه دارید این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم.
من خودم یک روزه تمومش کردم.
اسم کتاب سیگنال مرگ و نویسندش مبینا ترابی هستن.
اگر خواستید بگید تا پی دی اف کتابشو دارم براتون اینجا بفرستم اگر کسی خواست که بخونه.
سلام به همگی من کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد رو تموم کردم و خیلی طول کشید تا کتاب کتابخانه نیمه شب رو تموم کنم
از زیبایی و پر مفهوم بودن این کتاب هر چی بگم کم گفتم بهترین کتابب بود شاید که این چند ماه خوندم و واقعااا دلم نمیخواست تموم شه
موضوع کتاب راجب دختری به نام نورا که قصدخودکشی میکنه چون توی زندگیش احساس پوچی میکنه و پر از حسرت کسی دیگه در دنیا به اون احتیاج نداره و اصلا برای کسی مهم نیست شغلش رو از دست داده و کلی اتفاقات بده دیگه نورا خودکشی میکنه ولی بجای اینکه بمیره وارد یه کتابخونه میشه کتابخونه ای پر از کتاب که راجب زندگی نوراست و یه کتابدار مهربون که نورا اونو قبلا میشناخته و اون بهش میگه تو میتونی اینجا زندگی که دوست داری رو پیدا کنی هر تصمیمی که در زندگیت میشد بگیری و به هر علتی نگرفتی میتونه به من بگی و من نتیجه و زندگی که با اون تصمیم پیش میگرفتی رو بهت نشون میدم و یک کتاب بزرگ میزاره جلوش به اسمه کتاب حسرت ها و پر از حسرت های الکیه که بعداا متوجه میشه خیلی از اونها اصلا به اون ربطی نداشت و فقط باعث شدن زندگی براش غیر قابل تحمل بشه
من کتاب باشگاه پنج صبحی ها رو خوندم و اون هم از کتابهاییه که جوری ادم رو با خودش میکشونه و دوست داری با اون شخصیت ها داستان همراهی کنی پر از حسه خوبه که در کنارش نکته هایی رو میگه که میتونه خیلی بهت کمک کنه مطالبی که در داستان اموزش داده میشه و شخصیت ها داستان هم انجام میدن و تو رو به اون سمت میکشونه تا اون کار ها رو انجام بدی
خوندن این کتاب رو به همه پیشنهاد می کنم. عالیه .
این رو چون پی دی افشو داشتم، نصفه رها کردم .
ولی یه جمله توش برداشتم و به کار بستم.
سحرخیزی ،مادر تمام عادت هاست .
به نظرم خیلی درسته،اون موقع که همه خوابن ،تو پاشی زبان بخونی ،قرآن و نمازتو تو سکوت صبحگاهی بخونی، کتابتو بخونی ، پیاده رویتو بری ، با خودت خلوت کنی و از احساساتت بنویسی و بعد همه ی این کارا تازه ساعت بشه هفت صبح و بری بچه رو برای مدرسه بیدار کنی ![]()
کاملااا با نظر شما دوست عزیز موافقم![]()
![]()
درود بر همه ی دوستان مدتی از این تاپیک دور و عقب موندم الانم از 600 پرش کردم به 734 ولی بعدا کل کامنتای قشنگتون رو میخونم.
نظر میدم حتما عالی هستین کتابخوانهای حرفه ای
سلام دوستای قشنگم. ببخشید بابت سوالهایی که پرسیدید و بنده نبودم جواب بدم . الانم از پاسخ امتناع کردم چون دوستان جواب دادن .
و مرسی از اینکه تاپیک رو زنده نگه داشتین .
و حقا که سلیقههاتون در انتخاب کتاب فوقالعادهس
بهخصوص آقای مصطفی که سليقهشون بسیار نزدیک به منه @mostafa.76
دمتون گرم خلاصه ![]()
@samirashiiri1
@3lue891
@top-secret-surgery
@sana2023000000000001
چند روزه کتاب نخوندم چون نرسیدم و انگار کتاب خونم کم شده. مرسی بابت منشن ات . اینجا به منم روحیه می ده![]()
خواهش میکنم.
ممنونم از نظر لطفتون.
![]()
یه جورایی منو یاد فیلم اثر پروانه ای میندازه… البته یکِش.
دو و سه مزخرفن![]()
نوعا پدیده بامزه ایه!!!
فیلم هم نوعی کتاب مصور است اما نه از جنس کاغذ !
می گم ، من کتاب ابن مشغله رو تموم کردم ولی قرار بود با هم جنایات و مکافات رو بخونیم.
از طرفی ام یه کتاب رو باس زودتر تحویل می دادم کتابخونه.پس رفتم سراغ اون ![]()
حالا تکلیف چیه؟
برام صبر کردید ، دو تا رو با هم بخونم؟
ک نمی تونم یا اول برم جنایات و مکافات؟
یا همین دعبل و زلفا رو تموم کنم؟
عجله ای نیست جانم… فعلا که راد جان هم ستاره سهیل شده… به وقتش میخونیم🩵
اصلا زبان شناس نیومده سر بزنه ![]()
چند روز پیشا اومد… انشاالله خوب باشه و مجدد بیاد🩵