آخیش ، حس بدقول شدن داشتم ولی می دونستم الان حس خوندن اون کتاب نیست. با این که نمی دونم چجور کتابیه ولی حس کردم این یکی باس خیلی روان تر باشه. به علاوه باس پس بدم .
خدا رو شکر
کتاب ابن مشغله، روایت زندگی نادر ابراهیمی است که خیلی سلیس و طنزگونه به آن پرداخته است.
به دنبال مفهوم چندپتانسیلی بودن رسیدم به این کتاب .
اگه آدم چند پتانسیلی هستی، یعنی نمی تونی یه کار رو برای سال های متوالی دنبال کنی و از این شاخه به اون شاخه می پری و این دلیل بر بد بودنش نیست. شاید تو آدم یک کار نیستی و مثل من تنوع طلبی و دوست داری کارهای مختلف رو تجربه کنی و از هر کاری تجربه ای برداری برای شغل جدید.
توی این کتاب ،اقا نادر خیلی قشنگ با زبان نوشتاری که من عاشقشم پرداخته به کارهای مختلفی که مجبور بوده برای گذران زندگی انجام بده . از خطاطی شروع کرده، معلمی،کار در بانک، حجره ای در بازار، تبلیغات و چاپ کتاب و نویسندگی … .و هر شغلی رو به دلایلی رها کرده. جاهایی خرد شده، جاهایی خودش استعفا داده، جاهایی تن به مکر و حیله نداده و اوایلش خجالت زده از این که همه بهش بگن تو آدم کار نیستی و مدام کارت رو عوض می کنی .
کتاب رو خیلی دوست داشتم و این قصه ادامه دارد… برش هایی از کتاب رو تو قسمت های بعد می گم که خیلی به دلم نشست و عاشقشون شدم.
چقدر عالی دوستش داشتم ![]()
سلام سلام
من یه کتابو تموم کردم این مدت که گفتم اینجام بذارم
این کتابو درواقع از زبان شناس پیدا کردم نمیشه گفت خوندم چون عملا گوش دادم بهش:))
ولی انقد کتاب خوبی بود که دیدم لازم دارم زیر جملاتش خط بکشم و نسخه فیزیکیشم گرفتم:)
ولی دارم تلاش میکنم ۴تا کتابو بخونم
که حالا با سرعتی که من دارم احتمالا سالها طول بکشه تموم بشن![]()
این کتابان: ( بعد تمومکردنشون مفصلتر درموردشون میگم:) )
کتاب نسبتا تازهی پرینس هری. فکر میکنم اولین باره که یه کتاب با زاویهی دید انقد نزدیک از زندگی اشرافی و خانوادهی درباری انگلستان چاپشده. حالا من خیلی خود هری رو قبول ندارم ولی کتابش برام جالبه هر چند که بیشتر به نظر میاد اومده ناله کنه و انقد حاشیه پشت این کتاب دراومد که خدا میدونه.
اون اسم اسپر هم از این میاد:
از اینخیلی خوشماومده
جزو دارک آکادمیاترین کتابیایه که تاحالا تو زندگیم خوندم:)
اولین باره که دارماز سلی رونی میخونم
و به نظرم خیلی نویسندهی خاصیه
کتاب نرمال پیپل که ازش فیلم هم ساختن مشهور ترین اثر این نویسندست.
تا اینجا من دوفصل بیشتر پیش نبردم ولی تا همینجاش به نظرم خاصه و احساس میکنم قراره دوسش داشته باشم
این یکیمیه فن فیکشنه که به توصیهی لئونی(https://www.youtube.com/@TheBookLeo) شروعش کردم و از واتپد دارم میخونمش هرچند که اولین تجربهی واتپد برای منه.
داستانش ترکیبیه از هری پاتر و سرگذشت ندیمه.
ریویوهاش خیلیخوبن و تا اینجا که من خیلی کم پیشرفتم ولی به نظر بد نمیاد
اصلا مثل کتابای جی کی رولینگ روشن و مثبت نیست و خیلییییی دارکه
ولی جالبه
با عرض سلام ![]()
کتاب قشنگی بود…دوست🩵
فیلمی فرانسوی هم بنام Coco Before Chanel بر اساس زندگیه گابریل شَنل ساخته شده… که در برابر کتاب حرفی واسه گفتن نداره!!
![20230508_222541|361x500]
سلام.
این چند وقت کتاب زیر رو میخوندم.

این کتاب رو استاد ملکیان پیشنهاد کرده بودن و من بی درنگ تهیه اش کردم. ولی چند ماهی بود که در کتابخونه خاک میخورد تا اینکه از روی ناچاری و برای رهایی از شر غم و اندوه، مطالعه کردمش.
نویسنده یک روانشناسه و تمام کتاب بر پایه تحقیقات علمی نوشته شده و به هیچ وجه از کتابهای زرد به شمار نمیاد.
در ابتدای کتاب، نویسنده براساس یافته های علمی توضیح میده که ۵۰ درصد شادی ما ارثی و مربوط به ژنتیکه و کاریش نمیشه کرد، و نکته شگفت انگیزتر اینکه برخلاف تصور عموم، تنها ۱۰ درصد از شادی ما به اوضاع و شرایط بیرونی بستگی داره، چرا؟ چون انسانها توانایی بالایی در خوگیری و انطباق با شرایط دارن و مثلا کسی که برنده جایزه بخت آزمایی شده، پس از مدتی شادی و هیجانش به پیش از این رخداد برمیگرده، چون کم کم بهش عادت میکنه و اون شادی اول رو دیگه براش نداره.
اما هنوز ۴۰ درصد باقی مونده که در اختیار خود ماست و این ۴۰ درصد بخش اصلی کتاب رو تشکیل میده، یعنی فعالیت هایی که میتونیم با انجام دادن اونها احساس شادی و خوشبختی رو در خودمون افزایش بدیم. فعالیتهایی مانند تمرین قدردانی، گسترش روابط اجتماعی و مدیتیشن (مراقبه) که طبق یافته های علمی باعث افزایش احساس شادکامی در ما میشن. در پایان کتاب هم فصلی به افسردگی اختصاص داده شده که بنظرم با توجه به اهمیت موضوع میتونست مفصل تر باشه.
همونطور که مترجم در پیشگفتار اشاره میکنه، این کتاب برای مخاطب غربی نوشته شده که به هر حال بسیاری از مشکلات جوامع در حال توسعه رو ندارن و از ثبات و رفاه نسبی برخوردارند، اما این دلیل نمیشه که از تکنیک های بیان شده در کتاب استفاده نکنیم.
در کل کتاب خوبی بود و امیدوارم کسانی که به این کتاب نیاز دارند تهیه اش کنند و از مطالب ارزشمند آن بهره مند شوند.
![]()
در پایان، عکسی از صفحه فهرست رو میذارم تا با محتوای کتاب بیشتر آشنا بشید. ![]()
هر جا هستین، براتون آرزوی بهترینها دارم.
![]()
سلام عزیزم خوبی
طوری شده آنا جان؟
یواشکی بگم زنگ زدم بهت اصلا گوشیت رو نمی گرفت
سلام جانم…
امیدوارم جسمی روحی اوکی باشی…![]()
نگرانت شدم اگر دوست داشتی خصوصی از حالت خبری بهم بده…
امیدوارم در هر شرایطی هستی، بهترین ها برات رقم بخوره![]()
فدات عزیزم
ان شاء الله هر جا هستی موفق و سربلند باشی![]()
![]()
![]()
سلام دوستان ![]()
من قصد دارم داخل این چالش شرکت کنم
مدتیه اگر کتاب می خونم مجازیه (بیشتر رمان
)
یکم از کتاب های واقعی (همون کاغذی خودمون) دور شدم ![]()
فعلا بنابر یک هدف باید کتاب های با موضوع غدیر را تا قبل از عید غدیر بخونم
می ترسم تنبلی کنم و نخونم برای همین اومدم اینجا از نازک ترین کتاب هم شروع می کنم نکنه اول راهی جا بزنم ![]()
![]()
![]()
من یک همچین آدمیم خلاصه
سمیرا جون کمک کردند یادم بیاد باید روتین داشته باشم گفتم چی بهتر از انجام این کار که دارم عقب می اندازمش
الان با موضوع غدیر می خونم شاید بعد این مدت باز هم مذهبی بخونم یا یک مدل کتاب دیگه هدفم فقط مربوط به خودمه و بس (گفتم فکر دیگه ای نشه
)
امروز که خوندم امشب یا فردا میام خلاصه رو می گم ![]()
![]()
ممنون از چالش خوبتون
کتاب ابله نوشتهی داستایوفسکی
.
.
داستان از جایی شروع میشه که پرنس میشکین، تنها و بیکس، از سوئیس به روسیه بر میگرده تا شاید بتونه حمایت زنی که تنها خویشاوندشه رو جلب کنه. (که جلب هم میکنه)
پرنس در قطار با راگوژین آشنا میشه و راگوژین از عشقش به ناستازیا فیلیپونا براش میگه.
ناستازیا در داستان نقش محوری داره و عشاق بسیاری داره و پرنس هم بعدا بهش علاقهمند میشه.
داستان حول سادهدلیهای پرنس میچرخه که بیتجربگیهاش هم بر سادهدلیش مضاف میشه.
سلام عزیزم میشه لطفا پی دی افش رو بفرستی ؟
سلام دوستان من این کتاب رو استارت زدم
یک رمان مذهبی ، تاریخی و مستند هست
برنامم اینه که انشاالله تا آخر این ماه تمومش کنم
در ضمن خیلی خیلی متشکرم از برگزارکنندگان این چالش
بعد مدتها ترغیب شدم به مطالعه
سپاس
سلام دوستان من میخوام شروع کنم کتاب به زبان انگلیسی بخونم سطحم متوسطه بنظرتون میتونم تو این زمینه عملکرد خوبی داشته باشم؟
دارم با کلاس پیش میرم و بنظرم تا الان خیلی اوکی بودم و اگه الان کتاب خوندن به زبان انگلیسیو بهم پیشنهاد میدین چند تا کتاب لطفا بهم پیشنهاد بدین
سلام عزیزم… خیلی هم خوب
میتونی از قسمت کتاب های ساده یا داستان های متوسط… هر کتابی رو که دوست داری انتخاب کنی و بخونی.
انتخابش با خودته که با چه داستانی حال میکنی و صدای راوی، آیا به دلت میشینه یا… اینکه لهجه بریتیش دوست داری یا امریکن.( عرایضم در خصوص اپ زبانشناسِ)
هویجوری پیشنهادی.داستان عاشقانه love story امریکنه و آسونه، بنظرم برای شروع خوبه.
این حجم از سکوت غیر قابل بخششِ… کجان آن کتاب خواران قهار؟!
بلاخره امروز کوری به پایان رسید.
خب دیگه نیاز به تعریف که نداره!
کتابیه که اکثرا خوندن…
چندتا از جملات زیبا، عمیق و ماندگارشو به اشتراک میذارم.
تنها وضعیتِ وحشتناکتر از کوری، این است که تنها فردِ بینای جمع باشی.
منشاء اشتباهات ندانستن نیست، بلکه اعتقاد کورکورانه است …
آدم ها وقتی معنی حرفهایشان را می فهمند و متوجه رفتارشان می شوند که با کسی از جنس خودشان مواجه شوند.
وجدان که خیلی از آدمهای بیفکر آن را زیر پا میگذارند و خیلیهای دیگر انکارش میکنند، چیزی است که وجود دارد و همیشه وجود داشته. اختراع فلاسفه عهد دقیانوس نیست، یعنی اختراع زمانی که روح چیزی جز یک قضیه مبهم نبود. با گذشت زمان، همراه با رشد اجتماعی و تبادل ژنتیکی کار ما به آنجا کشیده که وجدان را در رنگ خون و شوری اشک پیچیدهایم و انگار که این هم بس نبوده، چشمها را به نوعی آیینه رو به درون بدل کردهایم، نتیجه این است که چشمها غالبا آنچه را سعی داریم با زبان انکار کنیم بی پروا لو میدهند.
اگر نمیتوانیم مثل آدم زندگی کنیم، دست کم بکوشیم مثل حیوان زندگی نکنیم.
نمیتوانید بدانید در جایی که همه کورند چشم داشتن یعنی چه، من که اینجا ملکه نیستم، نه، فقط کسی هستم که برای دیدن این کابوس به دنیا آمدهام. شما حسش میکنید ولی من هم حس میکنم و هم میبینم.