راستی آنکو جان کلیدر تا الان که خوندی چطور بوده؟؟
ادامش بدم یعنی؟؟؟
راستی آنکو جان کلیدر تا الان که خوندی چطور بوده؟؟
ادامش بدم یعنی؟؟؟
نوشین جان من الان خودم قاتلم در جریانی که
منتظرم خون یکی رو بریزم
زدم تو روانشناسی باشد که رستگار شوم
اره میدونم خودمم کمی از تونمیارم
سلام مجددزینب جان
ممنونم،سلامت باشید
درک میکنم.
من کتاب روانشناسی کمال روپیشنهادمیکنم.تودسته ی زردهاهم نیست.
متأسفانه مترجمش یادم نیست،وکتاب هم فعلا اون ته ته های کارتونه،دسترسی بهش ندارم.ولی احتمالادوسش داشته باشید،نظرات چندتا روانشناس خارجیه که ترجمه شده است.
امیدوارم پیداش کردید،ازخوندنش لذت ببرید.
فکرکنم منم زیاداستفاده میکنم
وااااای نوشین جان
والا به خدا ، باور کن از دست غرهای همسر گذاشتمش کنار
ممنون عزیزم یه سرچی کنم ببینم چی میشه
خواهش میکنم صبا خانم.
آنکو جان صوتی کتاب رو نیافتم
کمکی برسان
بحث کتاب همیشه برام جذاب بوده ،حتی اگه کتابای پیشنهادی مطابق سلیقه ام نباشه.
( من که تا حالا کسی رو پیدا نکردم بفهمه فازم تو کتاب خوندن چیه و ذائقه اش شبیه من باشه)
ولی هر سری این تاپیک رو می بینم با ذوق می خونمش.
مرسی ازتون که تاپیک رو زنده نگه می دارین و همون یه کوچولو انگیزه میشه که برم سمت کتابایی که دارم می خونم تا تمومشون کنم.
@zeinabi23
@noushin8
@saba.a97
@mostafa.76
و آنکوی عزیز،بزار برامون از اون خزعبلات بیشتر
حقی که لبخند میاره رو لبم.
@uncoo
سلام گرنی خدا رو شکر خوبم مقسی
خواهش میکنم چه حرفیه… من خودم متخصص خوندن و جواب ندادنم… البته تو این اپ نه معمولا دوربریام عاصین از این کار من… در واقع میخونم اون موقع حوصله ندارم جواب بدم بعد هم یادم میره… و امان از وقتی تماس ها شروع میشه خلاصه اینکه درک میکنم
حق
این مکان واسه من جنبه توریستی پیدا کرده
آره بخونیدش خیلی حس جالبی به آدم میده…بنظرم برای ما خانم ها به دلیل اون حس زنانگی که داریم یه جوری کتاب ملموسیه… و برای آقایون هم خوبه شاید با خوندنش مقداری ذهنشون نسبت به خانم ها بازتر بشه.
نهایت ۴ ساعت وقت گذاشتن واسش کفایتِ. کتاب کوتاهیه.
حقیقت بود
کل کتاب که مثبت هیجده نیست… شاید تو جلد ۱،۲ جمعا ۳ یا ۴ تا مطلب زیبای دلنشین داشته باشه
تو ۳،۴ متاسفانه هنوز به مطلب خاکبرسری برنخوردم
…
خوبه ایموجی دوست دارم… چون بنظرم چت کردن به ایموجی نیاز داره تا ادم حس حقیقی شخص نویسنده رو درست متوجه بشه. بدون اموجی یجوری پوکر فیسِ. ادم حیرون الان خوشش اومد بدش اومد. جدیه! شوخیه! وات د فاز!؟
ببین کتابیه که پر از شخصیت های گوناگونه… درست گل محمد شخصیت اصلی داستانِ… اما اگر دقت کرده باشید شروع کتاب با مارال! و ادم فکر میکنه شخصیت محوری داستان مارال و کبوتراشن اما بعد میفهمه که نه! گل محمدِ… بعد که میره جلوتر میبینی اصلا کارکتر اصلی در کار نیست… از همه سخن به میان میاد. و خب مسلما کتاب باب دل کسانی خواهد بود که اینگونه نوشتار رو دوست داشته باشن پر از توصیفات زیبا و استعار های ناب.
من دوست دارم تمومش کنم ولی خب در کنارش تا الان ۶ تا کتاب دیگه هم خوندم و دارم میخونم چون حجم کتاب ممکنه باعث بشه تمومش نکنم زینرو بقیه کتابا حکم گولزنک دارن واسم. یه تغییر ذائقه میدم… دوباره میرم سراغش.
جونم واست بگه که کتاب صوتی رو باید از فیدیبو تهیه کنی.
همونجور که همکارم در تصویر نشان میدهد شامل تخفیف هم شده… البته بعد خرید من بد شانس
باور کن بعد که از تو فاز میام بیرون. پیامامو میخونم خودم خجالت میکشم…
قبلا پاکشون میکردم. باهام برخورد شد… دیگه پاکشونم نمیتونم بکنم
چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی…
این جمله مخاطبش من نیستم… چون عقلانیتم صفره…
خانم شما سلیقه تون خاص … هنوز نیمه خاصِ دیگه تون رو پیدا نکردین…
موضوع اینه یک نفر حرف نمیزنه…
یک راوی داره که آرمان سلطان زاده جانِ دلِ
و هر کارکتر صدای خودش رو داره… یعنی حدود ۱۰۰ نفر گویندگی این اثر رو انجام دادن.
بعد صدای پس زمینه داره… یعنی اون مکانی رو که نویسنده داره توصیف میکنه… منِ شنونده همه صدا ها رو دارم میشنوم… اگر کنار رود صدای آب… صدای گام برداشن روی برگ های خشک… خش خش… تالاپو تلوپ سم اسب… وقتی مثلا شخصی از روی اسب پیاده میشه و دد حال حرف زدنه… تو کاملا از تون و بالا پایین شدن صداش اینو متوجا میشی. کلا مثل این میمونه که داری فیلم نگاه میکنی.
اصن خیلی زحمت کشبدن واسش… هر چی از بابت پول بگیرن و قیمت بزارن بنظرم ارزش داره. بسیار اثر فاخر و عالیه…
ممنون عزیزم بابت توضیحات
چندتا فایل صوتیش پیدا کردم اما متاسفانه کامل نبود برای همین پرسیدم
دومین رمان بلند جهان محسوب میشه و خجالت آور بودبه عنوان یه هموطن تا حالا نخوندمش
سلام سمیرا جان
شما لطف دارید
واقعیتش دیشب خواستم پیامهام رو پاک کنم خواب مرا در بر گرفت
چون من خیلی تو تالار نمیام قوانین رو نمیخونم و میترسم که چالش دچار مشکل بشه
ممنون از معرفی این کتاب. حتما میخونمش.
عالی.
کاش همه قبل از اقدام به بچه دار شدن به این چیزها فکر می کردند.
همون بهتر که این کودک هرگز زاده نشد. چیز خاصی رو از دست نداد…
خیلی باحال بود این جمله
حتما،بزودی میرم سراغش. یادم نیست چه توصیفی ازین کتاب یانویسنده اش،جایی خوندم که مشوقم یودواسه خریدنش،اما هرچی بود خیلی مثبت بود.وهمینم مهمه، تازگیا کتابایی که معرفی میکنیدومیخونید جزو موردعلاقه ها گرنیه،جالبه،نه؟اینم یه شاهد متقن دیگه ازارتباط نوه وگرنی،اصلا مرزتفاوت نسلها رو جابجا کردیم،گذاشتیم کنار،فقط نزدیکی قلبها وسلیقه هارو حال کن.
موافقم که ماخانماازخوندنش لذت میبریم،درمورد آقایون،اخیرا باین نتیجه رسیدم،کلا بعضیها خوندن کتاب هیچ تاثیری که رو دیدگاهشون نسبت به هیچ چیزخاصی نداره،میتونه حتی پوششی باشه،واسه مخفی کردن چهره ی ناپسند وحتی پلیدشون.میبخشی که لازم دونستم کمی بیش از گذشته درمورد چیزیکه باتجربه بهش رسیدم،بیشتر رک گوباشم و شفاف سازی کنم،درواقع این جمله ی گذشتگان عاقل ونکته سنج،واقعا به نکته ی ناب وطلایی اشاره میکنه که نرود میخ آهنین برسنگ.
چه جالب ،نمیدونستم کتابای صوتی فارسی ازین طریق سعی در جذابترنمودن ارتباط گوینده وشنونده دارن.
راستش تاحالاهیچوقت کتاب فارسی صوتی گوش نکردم.
ممنونم از معرفی،توصیفات و گفتگوهای خواندنی همه ی دوستان خوب کتابخوان
آنکوجان
یه سوال،شما کتاب صوتی کلیدر رو خریدید؟ @uncoo
اگه بله،ازکجامتوجه سانسور میشید؟
بعد خریدن کتابای صوتی از کاغذیشون ارزونتره؟
تاحالا کتاب صوتی نخریدم،اگه قراره پول بدم ترجیح میدم واسه کاغذیشو باشه،واگرم نتونم یاارزش خرید نداشته باشه،ازکتابخونه امانت میگیرم.
هیچوقت نتونستم باغیرازین روش کناربیام.
البته بازم میگم واسه کتابای فارسی،وگرنه انگلیسی و…چون حتماجاهایی لغات واصطلاحات نیاز به چک کردن تو دیکشنری دارن،میتونم تحمل کنم،گشتن تودیکشنری کاغذی روحوصله ندارم.
باین دلیل اینارومطرح کردم که نظر همه ی دوستان رو درینمورد بدونم،شما باچه روشی بیشتر حال میکنید؟
خوشحال میشم نظر همه ی دوستان فعال تاپیک روبدونم.
@noushin8
@mostafa.76
@zeinabi23
@samirashiiri1
امیدوارم بامنشن کردن دوستان باعث آزارتون نشده باشم،اگه بله اطلاع دهید پاک کنم.
سلام صبا خانم.
من اگه قیمتش مناسب باشه کتاب صوتی رو ترجیح میدم. به دلیل اینکه هم برای محیط زیست بهتره (قطع درختان کمتر) و هم اینکه از کتاب کاغذی راحتتره، چون میتونم دراز بکشم و چشمام رو ببندم و به کتاب گوش بدم و مشکل گردن درد و خستگی چشم نداره.
سلام آقامصطفی
ممنونم ازپاسخدهیتون، بله،موضوع مهمی رو یادآوری کردید،کمک به محیط زیست.
سلام صبا جان
واقعیتش من اولین بار کتاب صوتی فارسی رو رفتم خریدم. به پیشنهاد آنکو جان و اتفاقا برام تجربه جدیدی هست
اما من کلا با هندزفری و… مشکل دارم خیلی زود خسته میشه گوشم. و انواع و اقسامش رو برام خریدن و همه رو تقدیم همسر و پسر کردم چون اونا همش هندزفری تو گوششون هست .
شرایط اینم که بدون هندزفری گوش کنم ندارم با وجود بچه و … البته فعلا شاید مدارس باز بشه و خونه خلوت شیوه جدید بکار بگیرم
کتاب رو هم من تا پارسال نزدیکای عید میشد یه لیست تهیه میکردم برای خودم به عنوان هدیه میخریدم
اما امسال چون شرایطم طوری شده راحت میتونم ایاب و ذهاب کنم و وقت بیشتری داشتم تو این تابستون تصمیم گرفتم عضو کتابخونه بشم
و کتابای نویسنده های وطنی رو از کتابخونه میگیرم و خارجی رو تو آپ که به زبانم هم کمک کنه
امیدوارم کامل توضیح داده باشم
من الان حالم مساعد نیست بعدا سر فرصت پاسخگوتون خواهم بود. ببخشید @saba.a97