چالش کتاب کاغذی 📜

میدونم اما متوجه نشدم دقیقا چیش رو توضیح بدم.
ما یه کانال داریم توی پیامرسان بله که مدیر شخص دیگه و من و چند نفر دیگه ادمین هستیم.
تولید محتواش بر عهده ماست تقریبا و من هم مسئولیت پادکست و صوت هارو بر عهده دارم ینی برای تولید پادکست و کتاب صوتی هم یه گروه چند نفره هستیم.
یه سری پادکست و یه کتاب صوتی تاحالا دادیم که البته کتاب صوتی قبلی موفق از آب درنیومد شاید چون من دخالتی نکردم:sweat_smile:
حالا قرار شده این کتابی ک بالا گذاشتم رو تبدیل به کتاب صوتیش بکنیم و برای ممبر ها توی کانال قرار بدیم 38 فصل هست که من تقریبا برای بچه ها فصل بندی کردم و قراره اینسری با هر پارتی که گذاشته میشه یه تیکه از کتاب رو هم بزاریم که شنونده بخواد که گوش بده به کتاب ها.

حالا صحت داره یا نه؟

3 پسندیده

فدای تو عزیزم
آخه این کتاب درباره یه روستا تو مشهد هست
و گویا گل محمد هم یکی از افرادی بوده که درمقابل ظلم اون زمان ایستادگی میکنه
و در آخر هم اعدام میشه توسط حکومت.

3 پسندیده

همون طور که دارم رب می پزم ،این کتابم تموم کردم:sweat_smile:
و چقدر لذت بردم از خوندن کتاب .
من که حس می کنم چند بار باس بخونی تا تیکه هایی که به دولت و ملت می اندازه رو متوجه بشی .
داستان در مورد حیواناتی که توی مزرعه انقلاب می کنند و ادم ها رو بیرون می اندازن و از این به بعد ادم دو پا میشه دشمنشون.
اون وسط خوک ها که باهوش تر بودن ،رهبری رو به عهده می گیرن. سگ ها می شن نگهبان و …
شاید نتونم اینجا نقدش کنم چون هر حرفی بزنم پاک می شه ولی عجیب قشنگ بود کتابش .
خیلی لذت بردم که سه چهار روزه تمومش کردم‌ .
و هر کاراکتری که می خوندم یاد شخصیتی می افتادم.
از خوندنش لذت ببرین. :wink:

6 پسندیده

سلام
مرسی رب… :ok_hand::clap:
اینو دوست داشتید حتما ۱۹۸۴ هم بخونید از همین نویسنده اس. فیلمشم هستم

4 پسندیده

:joy: زینب بگم خدا چکارت نکنه:joy::joy::joy::joy:
بله میدونستم شخصیت حقیقیه… اما بیشتر جستجو نکردم که کتاب واسم اسپویل نشه. چون به شدت از اسپویل بدم میاد.:woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming::woman_facepalming: مرسی که در یک جمله کل داستانو به فنا دادی:nerd_face::joy::joy::joy:

:joy: عزیزم… همون تو رو کم داشتن… الان تیم قوی پیش رو به جلو :ok_hand::muscle:

همین توضیحاتی دادی کفایت بود ممنون جانم.

حدسیات هر دو بزرگوار با اینکه با هم متفاوت بودند را سو سو اعلام میکنم… :grimacing: تشکر از شرکت در نظرسنجی… اِااامااااا واسه جفتتون :kissing_heart:

4 پسندیده

یه کتاب دیگه برداشته بودم ،پس اول اینو می خونم ببینم چجوریه .
مرسی بابت پیشنهاد .:kissing_heart:

4 پسندیده

:sweat_smile::face_with_peeking_eye:

اینو بزار به حساب اینکه جواب ندادی چندسالته؟؟:face_with_raised_eyebrow:

والا از اولش مشخص بود که آخرش سرگذشتش چی میشه البته اینم بگم این سرگذشت حقیقه داستان اما داستان رو اقای دولت ابادی یه جور دیگه تغییر داده ها

مثلا مارال بوده که عاشق گل محمد میشه وقتی میبینه بهش توجهی نمیکنه میره خودشو از کوه پرت میکنه پایین که بعدها نجات پیدامیکنه و گل محمد باهاش ازدواج میکنه
پس بهونه نیار بخون دخترم:star_struck:

4 پسندیده

اووو، چه دختر بی عقلی :rofl::rofl::rofl:

4 پسندیده

اره اونم برای اینکه زن دوم بشی :sweat_smile:

3 پسندیده

:joy::rofl::joy: چشم…میخووونم.
اَح اَح تمام تصوراتم رو از مارال با خاک یکسان کردی

:woman_facepalming:واقعا!

2 پسندیده

:joy::rofl::joy: حالا چه فرقی میکنه! مهم اینه که تو رو ۷۰ ۸۰ بودنم حساب باز کردی. راضیم ازت:joy::rofl:خدارو شکر نگفتی ۹۰… دیگه باید سرمو میکوبوندم به دیوار

2 پسندیده

سلام
آنکو جان نظرت درباره کلیدر ۳ چیه؟؟

احساس میکنم حذفیات داره
مثلا اونجایی که نادعلی میره قهوه خانه خاله سکینه و…

1 پسندیده

سلام گلم زین پس بی زحمت منشن بفرمایید که متوجه بشم مورد خطاب قرار گرفتم که شرمنده نشم:slightly_smiling_face:
زینب جون من چند وقته کلیدر نخوندم. احتمالا از هفته اینده شروعش کنم. چون این هفته خیلی درگیرم.
یک چهارم کتاب رو خوندم که میشه نصف جلد سه. اما باید یه نگاه سر سری بندازم تا خط داستان بیاد دستم.
گفته بودی با هم بخونیم میشه اگر دوست داشتی استارتشو بزنیم

1 پسندیده

سلام عزیزم . چشم اگرفراموش نکنم البته که منشن کنم
@uncoo

خوشحال میشم منم تازه اولاش هستم.فعلا روزی ۲۰صفحه گداشتم تو برنامه البته اگر بتونم تموم کنم :sweat_smile:
چون این روزها خیلی درگیرم
برنامه خاصی داری بزار باهم هماهنگ کنیم

1 پسندیده

سلام به روی ماهتون
اره یه برنامه خاص دارم:sunglasses:
میشه یه روزایی هماهنگ کنیم گوگل میت بزنیم واسه هم بخونیم … چطوره؟

1 پسندیده

سلام به همه دوستان
کلیدر ۳ تقریبا به اتمام رسید . و فعلا مجالی برای ادامه نیست.

بریم ببینیم روزگار چه خوابی برامون دیده امیدوارم سال خوب و شروع خوبی باشه برامون.و یه قوت زیاااااددددد بهم بده با اسباب کشی و بچه مدرسه ای اونم از دو ورژن کاملا متفاوت :sweat_smile:

3 پسندیده

سلام
بخاطر تو میخواستم امروز برگردم به عرصه کیدر خوانی…
اما خدارو شکر تو هم جا زدی :joy::rofl::joy::rofl::running_woman:

1 پسندیده

تا ۸ آبان تموم میکنم کمتر از یه ساله خریدم ولی درس و دانشگاه نزاشت شروع کنم فقط ۲ فصل خواندم بریم که تمومش کنیم…:sparkles::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

6 پسندیده

چرا من فکر میکردم با شروع دانشگاه ادم فرصت انجام هیچ کار متفرقه ای رو پیدا نمیکنه؟:no_mouth:البته هنوزم اینطور فکر میکنم.

3 پسندیده

دوستان صفحه 106 این کتاب هستم.
اینم یه تیکش:

حقیقتا خیلی کتابا هست که میخوام بخونم ولی این مدرسه و کنکور و درس و مشقا و تست و…
نمیزارن اصن:walking_woman:t2:

4 پسندیده