سلام.کتاب جدیدی که قصد خوندنش رو دارم این کتابه البته قصد خوندنش رو نداشتم بلکه مجبور شدم که شروع کنم مطالعش رو چون قراره ازش کتاب صوتی درست کنیم برای کانال.
بنظر کتاب جالبی میاد.
سلام زینب جان
بله کاملا موافقم که آدم علاقه اش به کتابهای خاص ودیدش نسبت به اونها توزمانهای مختلف متفاوته.
خیلی خوشحالم که تو نوجوونیم کتابای این چنینی میخوندم،البته که محیط خانواده هم تاثیرش قابل توجه هست ولی اینکه خود شخص هم علاقه مند باشه،مهمتره،بنظرم هرچی آدما جوونترباشند و بایسری مسائل مهم آشناباشند شالوده ی شخصیتشون متفاوتترازاونایی میشه که حتی تامیانسالیم هنوز قدرت درک اون مسایل روندارن،البته که تغییرات مثبت ومنفی تو هرسنی ممکنه.
از قلم زیبای آقای دولت آبادی هرچی بگیم،کمه،خیلی روان زیبا ودرعین حال عمیق وهمینه که ماهاروجذب میکنه.
حتماوقتی تمومش کنم میام نظرمومیگم اینجا
خب دوستان عزیزم @zeinabi23 و @uncoo
منظورم ازینکه اگه کلیدروتونوجونیم نخونده بودم،الان شاید نمیتونستم پشت سرهم نخونده رهاش کنم ومثل شما بین خوندنم وقفه میافتاد چون اون موقعاآدم ذهنش خالیه درگیریهاش خیلی کمتره و بهترمیتونه کتاب بخونه خصوصاکتابهای چندقسمتی طولانی رو.من گرچه خیلی کتابخوندنودوست داشتم ودارم،ولی الان مثل اون زمانا نمیتونم هرکتابیو تموم کنم،ممکنه بینش برم سراغ یکی دیگه واون یکی ماهها نمیه کاره رها بشه…
دوستان خوبم،سووشون واقعا کتاب معرکه ایه نمیگم مثل کلیدره ولی بلندترین رمان ایرانیه که یه زن اونونوشته ،اونم توصیفات خیلی زیبایی درباره طبیعت وحالات روحی انسانها بطورکلی، زنان ومردان بطوراخص داره.خصوصا اون داستان مک ماهونش بقدری لطیف ،عمیق وزیباست که حدنداره…چندین صفحه ازش واسه خودم تودفترم یادداشت نوشتم،تازگیا با اسکرین وکپی و…حال نمیکنم،وگرنه براتون میفرستادم اینجا،حتی وقت و همت اینکه بخوام ازدفترم عکس بگیرم وبفرستم هم ندارم ولی امیدوارم همه ی دوستان یبکاربخون وشاید مثل من خوششون بیادازش.
سالم وشاداب وپرتوان باشیدهمگی
دقیقا عزیزم.
خود من یادم میاد کتاب آتیلا رو که ۲۰جلد داشت درعرض ۱۰روز تموم کردم.
ودقیقا یه سری مسائل برات بازمیشه که راحتتر میتونی خودتو بامحیط وفق بدی.
واونموقع همش دوست داشتم خوب عاقبت این افراد چی میشه و شایدزیاد به نگارش و بیان کتاب توجهی نمیکردم یاحتی خود مسئله جنگ و زشتیهاش.اما الان بخوام بخونم صددرصد دیدگاهم بااونموقع فرق میکنه.واین است تاثیر سن و…
خوب من صبا جان دوست ندارم کتاب رو نیمه رها کنم. اما خوب مشغله الان زیاده و نمیشه سریع تمومش کنم ولی به نظرم ارزشش داره .
کلا تصمیم گرفته بودم امسال حداقل ۲۰تا کتاب بخونم که خداروشکر در نیمه اول سال بیشتر از این تعداد شد .
برای همین تصمیم گرفتم برم سراغ نویسنده های وطنی که هم بتونم اون حس کتاب کاغذی رو داشته باشن هم کتابهاشون رو خونده باشم .و بقیه نویسنده ها تو آپ .
والبته سووشون یکی از اونایی هست که تو لیستمه.
کتاب زندگی من از آنتوان چخوف
لذت بردم از خوندن کتابش چون داشت از کسی حرف می زد که راهی که خودش دوست داشت رو در پی گرفت نه راهی که بقیه بهش می گفتن درسته.
میسیل که پدر پولداری داشت و همیشه هم پدرش بهش توصیه می کرد که یه کار اداری پیدا کن و کارگری نکن.
ولی اون اینطوری زندگی کردن رو دوست نداشت.
بعد از اینکه از شغلی که دوست نداشت اخراج شد رفت سراغ رنگ کاری و بعدها هم با دختری که کم کم عاشق هم شدن حرفه کشاورزی رو پیش گرفتن.
ویژگی که برام برجسته بود و دوسش داشتم سنت شکنی اش بود که خیلی باهاش حال می کنم.
توی کتابش خیلی قشنگ احساسات رو بیان می کنه ، از این که می فهمه عاشق شده یا کسی داره چیزی رو ازش پنهون می کنه.
آخر کتاب اوج غم رو داشت ولی زنش ویژگی رو داشت که من دارم و خوندن این ویژگی از زبون طرف روبروت ،یه ذره درد داشت
در کل پیشنهاد میشه ،من دوسش داشتم.
این تیکه اش رو هم انتخاب کردم براتون:
برام بگین کدوم درست تر می گن؟
" این نیز بگذرد یا نگذرد" ؟
عاقبت نامه از ماشا رسید: " … شاه دیوید انگشتری داشت که بر روی آن جمله ای حک شده بود : " این نیز بگذرد"
وقتی کسی غمگین است ،این جمله او را شاد می کند و وقتی کسی شاد است این جمله او را غمگین.
من چنین انگشتری با حروف عبری برای خودم یافتم و این افسون مرا از شور و اشتیاق دور نگه می دارد. همه چیز می گذرد ،حتی زندگی، پس آدمی به هیچ چیز نیاز ندارد . تنها چیزی که نیاز دازیم این است که بدانیم آزادیم، چرا که انسان آزاد به هیچ چیز ،هیچ چیز، هیچ چیز محتاج نیست.
ماشای خود را ببخش و فراموش کن "
میسیل :" اگرمی توانستم برای خودم انگشتری با نوشته ای بر روی آن سفارش دهم ، احتمالا این را انتخاب می کردم:" هیچ چیز نمی گذرد"
من معتقدم که هیچ چیز بدون این که اثری از خود به جای بگذرد ، نمی گذرد و هر قدم کوچکی که برمی داریم، بر حال و آینده ی ما بسیار اثر گذار است .آنچه بر سر من آمد بیهوده و عبث نبود …
زیبا و تامل برانگیز
سمیراجان مرسی ازانتخاب این تیکه ها،من این کتابوحتما دوست دارم که بخونم دراولین فرصت،واولینباره که اسمشومیشنوم،بنابراین متشکرم ازمعرفیش
وامادرمورد این نیز بگذرد و هیچ چیز نمیگذرد من فکر میکنم هردوشون درسته،ازین جهت که همه چیز بالاخره باگذر زمان در حال عبور وتوقف ناپذیر ،اما خیلی مسائل مثل خاطرات خوب وبد،دردها وغمها،خوشحالیها وشادیها اثراتشون ماندگار هستند.البته معتقدنیستم،هر قدم کوچک برحال وآینده مان بسیار اثرگذار است بعضی مسائل کوچک وبزرگ تاثیرات متفاوتی ممکنه داشته باشند،وانگار یجورایی نویسنده زیادی اغراق کرده تو توصیف این موضوع، احیانا مترجم نظر خودشو دخالت نداده ومفهومی ترجمه نکرده؟جسارت به نویسنده ی کتاب نباشه،بهتره این دو رو نقطه ی مقابل هم نگذاریم و به هردوشون از جوانب وزوایای مختلف بنگریم.
امیدوارم خیلی فلسفی نباشه توضیحی که دادم.ولی خودم بهش عميقا معتقدم.
خوشحالم که دوست داشتی
با نظرت موافقم . گرچه قبلا همه اش می گفتم این نیز بگذرد ولی الان می دونم گاهی بعضی اتفاقات فقط نمی گذره،
له ات هم می کنه
خیلی خوب بود سمیرا جان ، عمیقا موافقم باهات
صبا جان از فلسفه بیا بیرون ، ولی نوشته هاتو خیلی دوست دارم به تفکر وادارم میکنه،
آ[quote=“noushin8, post:999, topic:59963, full:true”]
صبا جان از فلسفه بیا بیرون ، ولی نوشته هاتو خیلی دوست دارم به تفکر وادارم میکنه،
[/quote]
نوشین جان
آخه هرجامیرم این فلسفه هه دنبالم میاد،دست ازسرم برنمیداره،هرچیم کم محلیش میکنم،بیفایده است،ازاون مواردیه که اثرش تووجودم ماندگار وحک شده،بیرون بیام نیست.
اتفاقا یه بحثی هست تو فلسفه باسم حرکت جوهری،یعنی اینکه هرچیزی در حال حرکته ،حتی اگه محسوس نباشه یا حرکتش خیلی کند باشه
سلام
@uncoo جان ( والبته بقیه دوستان که صوتی گوش میدهندو…) فیدیبو رو کتابها تا۹۰درصد تخفیف زده.
سلام خانمم ممنون اطلاع دادین
امیدوارم کتابای خوبشو گذاشته باشه تو تخفیف…
زینب جان مسئلتون خواهر! با توجه به حرفات فک میکنی چند سالمه؟
دقیقا گرنی جان… باهاتون موافقم… دقیقا همینطوره که میگین
من باب فضولی
امکانش هست توضیح بیشتری بدی؟
ممنون از معرفیتون. از این حال در بیام حتما میخونمش
خواهش میکنم.چه حرفیه.
جانم چیو بیشتر توضیح بدم؟
سلام عزیزم
خواهش میکنم
والا من جرات نمیکنم سن رو بپرسم از کسی اما خودم یه دهه ۶۰ هستم و احتمال میدم شما ۷۰یا۸۰ باشید
کلا حسم میگه سن شما کمتر از من هست
ولی من فکر نمیکنم دهه ۸۰ باشن! حسم میگه یه دهه ۷۰ یا شصتیه پر انرژی و شاداب هستن.
مثلا شاید ۶۹ البته صرفا یه حدس و گمانه کنجکاو شدم خودمم
من خیلی تالار نمیام و فقط دو سه تا چالش هست که شرکت کردم همونارو چک میکنم و میرم
برای همین کسی رو نمیشناسم و نمیدونم دقیقا چندساله هستند یااهل کدوم شهر.
منظور کتاب صوتی و کانال بود…
حدس میزدم همین فکر و میکنید. میخواستم مطمئن بشم
ممنون از حدس و گمان هاتون
منم همینجامو اونجا
راستی آنکو جان میدونستی شخصیت گل محمد واقعی بوده؟؟
مارال هم همینجور اما خوب داستانش گویا فرق میکرده
دوستان مشهدی یکم اطلاعات بدید ببینم چه خبره
اطلاعات چی میخوای دخترم؟ پای مارو برای چی میکشی وسط؟